Tribal velocity sau mtx14

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de cornelserbu »

nono scrie:recomand shimano velocity, e o lanseta lucrata super, e foarte slim, o poti folosi linistit si pentru aruncari la mare distanta dar e si foarte placuta in dril......singurul minus ce il gasesc la aceasta lanseta e manerul acoperit in intregime cu shrink tube.....lucru la care nu prea ii vad rostul.......apropo de mtx: e o lanseta lucrata spartan, din cu totul alta categorie atat ca pret, calitate si actiune (strict parere personala) !!!
oare blancul conteaza cat de cat ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:P.S. Pacat ca nu lasi ochelarii aia.
Tocmai asta-i faza ca n-am nevoie de ochelari. Pentru mine totu-i clar. Cum ziceam, apreciez ceea ce faci. Daca importatorii oficiali ai firmelor pe care le hulesti ar face 25% din ce faci tu tare greu ti-ar mai fi :) Ce incerc eu sa subliniez e ca exista limite si nuante.
Dar vorba ta, cine-s eu sa-mi dau cu parerea? Unu' ca mine n-are cum sa opreasca Hakuyo in cursa sigura de cucerire a universului:)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie:P.S. Pacat ca nu lasi ochelarii aia.
Tocmai asta-i faza ca n-am nevoie de ochelari. Pentru mine totu-i clar. Cum ziceam, apreciez ceea ce faci. Daca importatorii oficiali ai firmelor pe care le hulesti ar face 25% din ce faci tu tare greu ti-ar mai fi :) Ce incerc eu sa subliniez e ca exista limite si nuante.
Dar vorba ta, cine-s eu sa-mi dau cu parerea? Unu' ca mine n-are cum sa opreasca Hakuyo in cursa sigura de cucerire a universului:)
In primul rand eu nu "hulesc" pe nimeni.
De importatorii cred ca nu stii ce vorbesti. Sunt oameni cu care am relatii de amicitie si le port maxima apreciere pentru faptul ca inclusiv prin alegerea sculelor cu care pescuiesc, am trecut demult peste instincte primare, sau "naturale" cum le spunea cineva.

La ce trag semnale de atentie, prin glume de cele mai multe ori, sunt produsele proaste sau al caror pret depaseste cu mult calitatea acestora.

Spre exemplu, in acest topic, am spus eu ceva rau de Velocity ? Unde este "huleala" aia pe care o spui ?

Am explicat ce inseamna puterea unei lansete legat de aruncat si faptul ca "frumusetea" sau "placerea" nu sunt elemente ce se pot compara sau proba usor. In mare parte sunt subiective. Cine este interesat de partea concreta a lucrurilor, poate sa tina cont de explicatie.

Da un singur exemplu in care am "hulit" produse, in afara de ale mele ! Sa nu-mi spui de mulineta aia cu lagare din plastic, ca acolo chiar mai am de completat. :)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Esti prea incrancetat :)
..am uitat sa pun ghilimele la hulit. Poate mai corect era sa spun desconsideri. Cat despre importatori...iti faceam un compliment.
Daca Normark si Arrow si-ar promova produsele cu promovezi tu Hakuyo, tu si chinezu' ati avea zile grele :)
In rest..degeaba desconsideri tu " "frumusetea" sau "placerea" " daca 99% din pescari asta cauta. Tu promovezi o lanseta care arunca pe luna. 99% din pescari nici nu stiu s-o foloseasca.Cu toate astea tu insisti ca-i cea mai buna lanseta din lume Si aici vorbim doar despre perceptii.
Tehnic, degeaba spui tu ca MTX-u'nush care e mai bun ca Free Spirit sau orice lanseta Shimano. Pana n-ai dovezi in sensul asta - fise tehnice sa le comparam - vorbim discutii. Sunt convins ca daca ai putea sa vinzi, de exemplu, Class-ul la pret de Free Spirit hi s 200 ai face-o fara sa clipesti.
N-ai cum sa faci asta , oricat ar "inova" Hanuyo tot (inca) o firma chinezeasca este.
Nu mai vobresc despre conceptul tau numit "taxa pe nume" ca cine stie la ce ajungem.
Una peste alta promoveaza si tu cele 5 produse cum trebuie iar in acelasi timp multumeste englezilor snobi ca ai o piata si un public unde sa vinzi.

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:Esti prea incrancetat :)
..am uitat sa pun ghilimele la hulit. Poate mai corect era sa spun desconsideri. Cat despre importatori...iti faceam un compliment.
Daca Normark si Arrow si-ar promova produsele cu promovezi tu Hakuyo, tu si chinezu' ati avea zile grele :)
In rest..degeaba desconsideri tu " "frumusetea" sau "placerea" " daca 99% din pescari asta cauta. Tu promovezi o lanseta care arunca pe luna. 99% din pescari nici nu stiu s-o foloseasca.Cu toate astea tu insisti ca-i cea mai buna lanseta din lume Si aici vorbim doar despre perceptii.
Tehnic, degeaba spui tu ca MTX-u'nush care e mai bun ca Free Spirit sau orice lanseta Shimano. Pana n-ai dovezi in sensul asta - fise tehnice sa le comparam - vorbim discutii. Sunt convins ca daca ai putea sa vinzi, de exemplu, Class-ul la pret de Free Spirit hi s 200 ai face-o fara sa clipesti.
N-ai cum sa faci asta , oricat ar "inova" Hanuyo tot (inca) o firma chinezeasca este.
Nu mai vobresc despre conceptul tau numit "taxa pe nume" ca cine stie la ce ajungem.
Una peste alta promoveaza si tu cele 5 produse cum trebuie iar in acelasi timp multumeste englezilor snobi ca ai o piata si un public unde sa vinzi.
Iar nu stii toata ecuatia. Nu sunt numai eu si "chinezul". Sunt multe magazine. Cam 90.
Nici ce promovez eu legat de lansete nu stii. Eu promovez maxima distanta in aruncare corelata cu orice pret pe care pescarul vrea sa il aloce produsului.
Adica exista si MTX8 si 14 si Class. Pe toate le promovez , chiar in detrimentul unui MTX11 sau MTX 6 , Pro Royale , lansete care sunt orientate ca investitie catre altceva, nu catre distanta si atat.
M-am gandit si eu la faptul ca segmentul meu de piata poate sa fie atacat.
De ce nu poate sa o faca nimeni , inca nu stiu... Poate ca pentru a promova concretul iti trebuie "ceva" care poate altora lipseste. :wink:
Este mai usor sa platesti un banner pe undeva sau sa scrii "articole" ce nu se pot combate public. :wink:
Este greu fata in fata cu clientul, public.
Jar mananca oricare cu unii ca voi. :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: Iar nu stii toata ecuatia. Nu sunt numai eu si "chinezul". Sunt multe magazine. Cam 90.
Pai asta nu-i de bine. Nu mai e David si Goliat :)
Dan Mitranescu scrie:Nici ce promovez eu legat de lansete nu stii. Eu promovez maxima distanta in aruncare corelata cu orice pret pe care pescarul vrea sa il aloce produsului.
Ba tocmai ca stiu: Nimeni nu intreaba pescarul ce si cum plescuieste. Cum zice cineva ca vrea sa-si ia o lanseta cu hop-tzop recomandarea e MTX14, musai.Cu interminabilele discutii despre calitate si pret, Hakuyo vs restul-producatorilor-straini. Doar dupa niste discutii se mai nuanteaza discursul si ajungi la alte numere dar in mare MTX 14 face tot.
Dan Mitranescu scrie: M-am gandit si eu la faptul ca segmentul meu de piata poate sa fie atacat.
De ce nu poate sa o faca nimeni , inca nu stiu...
Poate e asa cum zici dar se poate si ca produsele si firma Hakuyo sa fie considerate cantitate neglijabila :) Poate un studiu serios si impartial ar clarifica si asta dar cine sa-l faca?
Dan Mitranescu scrie:Este mai usor sa platesti un banner pe undeva sau sa scrii "articole" ce nu se pot combate public. :wink:
Orice se poate combate public :)
Dan Mitranescu scrie:Jar mananca oricare cu unii ca voi. :D
A? :)

Dan Mitranescu
Veteran

Aha ! :D

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

cornelserbu scrie:
nono scrie:recomand shimano velocity, e o lanseta lucrata super, e foarte slim, o poti folosi linistit si pentru aruncari la mare distanta dar e si foarte placuta in dril......singurul minus ce il gasesc la aceasta lanseta e manerul acoperit in intregime cu shrink tube.....lucru la care nu prea ii vad rostul.......apropo de mtx: e o lanseta lucrata spartan, din cu totul alta categorie atat ca pret, calitate si actiune (strict parere personala) !!!
oare blancul conteaza cat de cat ???
intrebare fara raspuns de asta primavara.....din pacate pentru unii au primit raspunsul contra cost

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Dupa "noua promotie" la modelul shimano tribal velocity...cred ca nu prea mai avem termen de comparatie intre el si mtx...

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Ca sa fiu mai explicit...problemele aparute in urma "promotiei" la modelul shimano tribal velocity...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”