Da,da. Desene animate. Populara pe gugãl. Aia se face cu 2 lei. Cam cum a ajuns Rapitorimania nr1 la trafic dar forumul e mort si articolele-s citite de-o mana de oameni:) In viata reala alea din Dragon/Obor/orice-piata-din-Romania bat la ..popularitate tot ce-i Shimano, MTX, Baracuda sau Century la un locDan Mitranescu scrie: Nu, MTX-ul este cea mai populara lanseta ( da o cautare dupa "lansete crap" ca sa te convingi ) si reprezinta alegerea unora de a nu mai pupa ... vestul.
Class-ul are numai un an si deja incepe sa fie apreciat in detrimentul multor "fite", nu numai la noi.![]()
https://www.facebook.com/hakuyofishing?fref=ts

Aici nu e vorba de desteptaciune. E vorba de bani. Chinezu' de la Hakuyo nu vrea sa faca bani? Vrea da' nush de ce nu rupe norma la ce produse destepte vindeDan Mitranescu scrie:Tu iti dai seama ce se intampla daca lucrurile destepte le vedea toata lumea de la inceput ?

E ok sa-ti vinzi marfa, nu zic nu. Dar e doar o marfa cu public si cumparator tinta. Daca vezi ca omu nu vrea lasa-l in plata lui, nu incepe(ti) cu avioane ca MTX si copiaX sunt muuult mai bune decat ce vrea omul ala sa cumpere. Asta ma racaie pe mine:) De ce vrei tu sa ma convingi ca MTX-ul tau e mai bun pentru mine decat Shimano pe care-l am eu sau decat Century-ul pe care vreau sa-l cumpar.. N-o sa reusesti niciodata. Agresivitatea asta in promovare nu-i buna. N-aivrea sa stii ce gandesc eu despre ce vinzi tu. Nici n-o sa-ti spun ca nu-i treaba mea si nici nu-s in target

Ok. Blamezi e un termen nefericit ales. Urechezi, e mai bine?..ca vaz ca esti sensibil la nationalismDan Mitranescu scrie:P.S. eu nu blamez romanul NICIODATA. Nici pe cel care face C&R si nici "smecherii".