Tribal velocity sau mtx14

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Re:

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: Nu, MTX-ul este cea mai populara lanseta ( da o cautare dupa "lansete crap" ca sa te convingi ) si reprezinta alegerea unora de a nu mai pupa ... vestul.
Class-ul are numai un an si deja incepe sa fie apreciat in detrimentul multor "fite", nu numai la noi. :wink:
https://www.facebook.com/hakuyofishing?fref=ts
Da,da. Desene animate. Populara pe gugãl. Aia se face cu 2 lei. Cam cum a ajuns Rapitorimania nr1 la trafic dar forumul e mort si articolele-s citite de-o mana de oameni:) In viata reala alea din Dragon/Obor/orice-piata-din-Romania bat la ..popularitate tot ce-i Shimano, MTX, Baracuda sau Century la un loc :)
Dan Mitranescu scrie:Tu iti dai seama ce se intampla daca lucrurile destepte le vedea toata lumea de la inceput ?
Aici nu e vorba de desteptaciune. E vorba de bani. Chinezu' de la Hakuyo nu vrea sa faca bani? Vrea da' nush de ce nu rupe norma la ce produse destepte vinde :) Stiu, stiu e plina piata din Romania de produse destepte - dela lansete la boilesuri - da' nush cum mama naibii nu reusesc sa-i prosteasca pe prostii aia cu bani multi din Europa sa le cumpere. Sunt prea ieftine..prea bune..zau ca nu inteleg:)
E ok sa-ti vinzi marfa, nu zic nu. Dar e doar o marfa cu public si cumparator tinta. Daca vezi ca omu nu vrea lasa-l in plata lui, nu incepe(ti) cu avioane ca MTX si copiaX sunt muuult mai bune decat ce vrea omul ala sa cumpere. Asta ma racaie pe mine:) De ce vrei tu sa ma convingi ca MTX-ul tau e mai bun pentru mine decat Shimano pe care-l am eu sau decat Century-ul pe care vreau sa-l cumpar.. N-o sa reusesti niciodata. Agresivitatea asta in promovare nu-i buna. N-aivrea sa stii ce gandesc eu despre ce vinzi tu. Nici n-o sa-ti spun ca nu-i treaba mea si nici nu-s in target :)
Dan Mitranescu scrie:P.S. eu nu blamez romanul NICIODATA. Nici pe cel care face C&R si nici "smecherii".
Ok. Blamezi e un termen nefericit ales. Urechezi, e mai bine?..ca vaz ca esti sensibil la nationalism :)

gabi1
Veteran

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de gabi1 »

Suntem un popor de handicapati: Mitranescu ne manipuleaza,legislativul si executivul ne prostesc pe fata, politicienii cu staif ne fura in draci, SRI&DNA ne baga jos pe criterii abuzive, nu mai e de trait in Romania fratilor, prea multi smecheri pe metru patrat. :( :oops:
Ps. pe ml sunt mai multi. :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Re: Re:

Mesaj de Dan Mitranescu »

Albert scrie: Aici nu e vorba de desteptaciune. E vorba de bani. Chinezu' de la Hakuyo nu vrea sa faca bani? Vrea da' nush de ce nu rupe norma la ce produse destepte vinde :) Stiu, stiu e plina piata din Romania de produse destepte - dela lansete la boilesuri - da' nush cum mama naibii nu reusesc sa-i prosteasca pe prostii aia cu bani multi din Europa sa le cumpere. Sunt prea ieftine..prea bune..zau ca nu inteleg:)
E ok sa-ti vinzi marfa, nu zic nu. Dar e doar o marfa cu public si cumparator tinta. Daca vezi ca omu nu vrea lasa-l in plata lui, nu incepe(ti) cu avioane ca MTX si copiaX sunt muuult mai bune decat ce vrea omul ala sa cumpere. Asta ma racaie pe mine:) De ce vrei tu sa ma convingi ca MTX-ul tau e mai bun pentru mine decat Shimano pe care-l am eu sau decat Century-ul pe care vreau sa-l cumpar.. N-o sa reusesti niciodata. Agresivitatea asta in promovare nu-i buna. N-aivrea sa stii ce gandesc eu despre ce vinzi tu. Nici n-o sa-ti spun ca nu-i treaba mea si nici nu-s in target :)
Dan Mitranescu scrie:P.S. eu nu blamez romanul NICIODATA. Nici pe cel care face C&R si nici "smecherii".
Ok. Blamezi e un termen nefericit ales. Urechezi, e mai bine?..ca vaz ca esti sensibil la nationalism :)
Gresesti. Eu nu am zis mult mai bune niciodata.
Eu am spus " la fel, dar mult mai ieftine". Asta este principiul pe care merg.
Ca nu te conving pe tine domnul Albert de pe forumul Crapmania , crezi ca reprezinta o problema atat de mare pentru Hakuyo.
Ba din contra, chiar am nevoie de neconvinsi "domni Albert" cu evidenta repulsie nejustificata fata de produsele recomandate, de "domni Albert" care sa trimita produse concurente catre "fita" sau "frumos" sau "placut" , de "domni Albert" care se impiedica de notiuni de pescuit in timp ce recomanda produse concurente, de "domni Albert" care dau in Hakuyo atunci cand se pozitioneaza intr-un procent de 1% dintre pescari. :wink:
Nu Mitranescu promoveaza Hakuyo. Fara "domnii Albert" Hakuyo nu era nici macar pe sfert din nimicul care este acum.
Mai devreme vorbeai de smecheri. Poate macar la astia te pricepi , ca sa ma intelegi. Ca sa fii "smecher" de cartier iti trebuie macar cativa, hai sa le zicem mai slab pregatiti, care sa sara la bataie. Fara ei nu te stie nimeni. :wink:

P.S. pe cuvant ca nu exista nimic personal, nicio ranchiuna, iar situatia chiar ma apropie de "domnii Albert". Chiar vreau sa gasesc o varianta prin care sa rasplatesc dialogurile avute. Sper sa existe suficienta barbatie pentru a se accepta o mana intinsa. Sunteti cam 5-6.

Dan Mitranescu
Veteran

gabi1 scrie:Suntem un popor de handicapati: Mitranescu ne manipuleaza,legislativul si executivul ne prostesc pe fata, politicienii cu staif ne fura in draci, SRI&DNA ne baga jos pe criterii abuzive, nu mai e de trait in Romania fratilor, prea multi smecheri pe metru patrat. :( :oops:
Ps. pe ml sunt mai multi. :lol:
Tocmai am marturisit. :D

Chryys

Mesaj de Chryys »

Nu e ok din punctul meu de vedere ca orice lanseta, indiferent de pret sa fie bagata in oala cu mtx. Din ce este pe crapmania e hakuyo si restul producatorilor, topic de topic.

Eu nu cred ca am ajuns la potentialul maxim al unei lansete, exceptie o varga care s-a rupt ca era un somn agatat, daca prindeam de fir mai repede salvam varga (nu era fir specific pentru pescuitul la varga, tinta era somnul (am avut pasarici) )

Sunt convins ca nu am ajuns la potentialul betelor MTX9, dar le-am vandut, am luat Velocity si mtx14. Nu ma intereseaza concursurile, nu ma intereseaza acei 5/10/20/30m diferenta in aruncarile maxime suportate de lansete.

Ma intereseaza sa-mi fie drag de un lucru, fie ea si lanseta si da imi e mai drag de velocity decat de mtx14.

Le pun una langa alta si cand vad cum arata una si cum arata cealalta nu am termen de comparatie, pescuiesc de placere cat imi permite timpul.

Nu consider ca orice pescar trebuie sa vrea neaparat mtx, daca nu vrea sa i se bage pe gat, in caz contrat i se va scoate ochii cate zile are de stat pe forum.

Nu stiu de ce nu doriti sa acceptati ca exista pescari care nu vor neaparat varfuri de tehnologie la pret mic, vor o tehnologie mai normala la un pret mai mare decat hakuyo din simplul motiv ca ii place cum arata, ca are el pasarele.

Pe mine ma lasa rece cand vad o lanseta ca are mii de premii, felicitari pescarilor si producatorului, dar eu vreau una mai scumpa si mai slaba tehnologic sau una mai ieftina si mai slaba (compar cu hakuyo, nu este mai bun din ce am dedus de pe forum) sau o vreau fix pe aia cu mii de premii.

Cred ca marea majoritate au cumparat lansete dupa ce s-au documentat, de cand s-a trecut de la pragul de lansete de obor. Cand un om plateste mai mult pe un produs mai slab calitativ, sau cel putin egal cu alte variante de la piata inseamna ca a facut acest pas cu buna stiinta si in cunostinta de cauza, pe banii lui. Aici poate sa intervina marketingul, prietenii, pur si simplu aspectul, sau un vis, e irelevant.

La pescarii de competitie pot sa inteleg ca se cauta pana la cel mai mic avantaj daca il poate avea sa il foloseasca si foarte bine face, dar la cel de placere e apa de ploaie.

O seara frumoasa.

Sper sa ne spuna si omu ce si-a cumparat.

Dan Mitranescu
Veteran

Chryys scrie: Nu consider ca orice pescar trebuie sa vrea neaparat mtx, daca nu vrea sa i se bage pe gat, in caz contrat i se va scoate ochii cate zile are de stat pe forum.

Nu stiu de ce nu doriti sa acceptati ca exista pescari care nu vor neaparat varfuri de tehnologie la pret mic, vor o tehnologie mai normala la un pret mai mare decat hakuyo din simplul motiv ca ii place cum arata, ca are el pasarele.

Pe mine ma lasa rece cand vad o lanseta ca are mii de premii, felicitari pescarilor si producatorului, dar eu vreau una mai scumpa si mai slaba tehnologic sau una mai ieftina si mai slaba (compar cu hakuyo, nu este mai bun din ce am dedus de pe forum) sau o vreau fix pe aia cu mii de premii.

.
De unde se intelege asta?
Cine "cearta" , cine "baga pe gat" , cine scoate ochii ? Un exemplu !
Cine a spus ca Velocity nu este frumoasa, lucioasa si de firma sau ca cine a ales-o a gresit ?
Ce se spune este ca MTX14 arunca cel putin la fel de bine si costa mai putin. Atat.Si se poate proba asta, nu este ca frumusetea.
Suferinta de aici vine.
P.S. Subconstientul macina, nu forumul. :wink:

viper28

Mesaj de viper28 »

[/quote]
De unde se intelege asta?
Cine "cearta" , cine "baga pe gat" , cine scoate ochii ? Un exemplu !
Cine a spus ca Velocity nu este frumoasa, lucioasa si de firma sau ca cine a ales-o a gresit ?
Ce se spune este ca MTX14 arunca cel putin la fel de bine si costa mai putin. Atat.Si se poate proba asta, nu este ca frumusetea.
Suferinta de aici vine.
P.S. Subconstientul macina, nu forumul. :wink:[/quote]

Deci nu mai pot sa ma abtin. De cateva saptamani bune se iese la casting. Cand ne-a permis vremea am iesit si Sambata de Sambata. Multi pescari de pe forum pot sa confirme ceea ce urmeaza sa spun. La toate iesirile, aruncatorii medii, chiar si cei buni, au aruncat constant mai mult cu supressa si velocity comparativ cu MTX14. Sincer va zic. Sunt fan hakuyo, voi fi mereu. Incerc sa spun ca MTX14 este un bat foarte, foarte bun. Inteleg ca este "copilul de suflet", dar trebuie sa recunoastem adevarurile. Eu am trecut de la MTX14 la Velocity. Este o lanseta un pic mai scumpa, mult mai slim si care arunca al naibii de bine plumbii.

Dan Mitranescu
Veteran

viper28 scrie:
Deci nu mai pot sa ma abtin. De cateva saptamani bune se iese la casting. Cand ne-a permis vremea am iesit si Sambata de Sambata. Multi pescari de pe forum pot sa confirme ceea ce urmeaza sa spun. La toate iesirile, aruncatorii medii, chiar si cei buni, au aruncat constant mai mult cu supressa si velocity comparativ cu MTX14. Sincer va zic. Sunt fan hakuyo, voi fi mereu. Incerc sa spun ca MTX14 este un bat foarte, foarte bun. Inteleg ca este "copilul de suflet", dar trebuie sa recunoastem adevarurile. Eu am trecut de la MTX14 la Velocity. Este o lanseta un pic mai scumpa, mult mai slim si care arunca al naibii de bine plumbii.
Vin si eu data viitoare si promitem amandoi ca punem rezultatele aici?

viper28

Mesaj de viper28 »

Dan Mitranescu scrie:
viper28 scrie: Vin si eu data viitoare si promitem amandoi ca punem rezultatele aici?
Nu ne comparam. Sunt realist. Nu ma duc la concursuri sa am "mana formata". Sincer. In schimb putem sa afisam rezultatele:
Catalin - MTX14 vs Velocity
Dan - MTX14 vs Velocity.
Cred ca asta este un test mai concludent. Ce parere aveti?

Dan Mitranescu
Veteran

viper28 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
viper28 scrie: Vin si eu data viitoare si promitem amandoi ca punem rezultatele aici?
Nu ne comparam. Sunt realist. Nu ma duc la concursuri sa am "mana formata". Sincer. In schimb putem sa afisam rezultatele:
Catalin - MTX14 vs Velocity
Dan - MTX14 vs Velocity.
Cred ca asta este un test mai concludent. Ce parere aveti?
Pe cuvant ca am sa dau la fel de tare cu amandoua. Nu sunt un aruncator chiar de "grei" , dar dau constant .
Vreau sa mai incerc si Classul ... si totodata sa mai ies din casa.
Sa ma anuntati si pe mine. Zicea si Maxx parca ceva.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”