tribal xtr-b

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
goecrap1
Puncte: 0

tribal xtr-b

Mesaj de goecrap1 »

Cine poate sa ma ajute cu informatii despre aceasta lanseta tribal xtr-b 3.90 3,5 lbs

multumesc :!:

Ciuchi

Re: tribal xtr-b

Mesaj de Ciuchi »

Ce te intereseaza mai exact? Le am de pe la inceputul sezonului si nici ca le-as da pe altceva.
Daniel Ciuchendea

goecrap1

Mesaj de goecrap1 »

orice,lansare, dril...tot ce poti sa-mi spui,multumesc :!:

goecrap1

Mesaj de goecrap1 »

nimeni :?:

goecrap1

Mesaj de goecrap1 »

:?:

vali.v

Mesaj de vali.v »

INCEARCA PE SOS. GIURGIULUI LA NEA COSTEL.B. SIGUR TE VA LAMURI. :lol: :lol: :lol:

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Goecrap, ce pot sa-ti spun este ca la inceputul sezonului am "hoinarit" mult printre lansete pana sa ma opresc la ceva pe urmatorii cativa ani... am vazut Shimano, Century, Greys, Fox, Harrison, etc.
In final am ales Tribal XTR-B 13" 3,5lb. Am simtit o chestie de genul "asta e" cand am luat-o la bibilit. :D
Dupa ce am pescuit un sezon cu ea, atat in concursuri cat si la partide de placere pot sa-ti spun ca:
- este o lanseta cu actiune rapida, de varf care lanseaza foarte bine;
- eu unul consider ca se incarca optim cu plumb de 4oz;
- cu toate ca are o actiune rapida, lanseta lucreaza in dril excelent; simti absolut orice si blancul chiar lucreaza frumos;
- avand garantie 3 ani, am facut aruncari (fara frica) cu plumbi de 120gr si de pe pamant si pendul si peste cap, s.a. si batul n-a marait nimic;
- are inele de titan Shimano configuratie 50-40-30-20-16-16, niste inele foarte finute si usoare, insa cam cu probleme daca "paradesti vreunul" ca nu se gasesc;
- mandrina si cotor fosil wood, imprimeu de camuflaj la mandrina si intre picioarele inelului de 50, vine separat cu o protectie tip EVA pentru o priza mai buna in lanseu, o protectie tip "dop" la tronsonul de varf... oricum chestii care sincer nu te ajuta la nimic insa platesti pentru ele.

Ca o concluzie generala, sunt foarte multumit de aceste lansete si cred ca o sa ramana in posesia mea ceva ani de acum incolo. Daca crezi ca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa intrebi.
Numai bine!
Daniel Ciuchendea

goecrap1

Mesaj de goecrap1 »

Ciuchi scrie:Goecrap, ce pot sa-ti spun este ca la inceputul sezonului am "hoinarit" mult printre lansete pana sa ma opresc la ceva pe urmatorii cativa ani... am vazut Shimano, Century, Greys, Fox, Harrison, etc.
In final am ales Tribal XTR-B 13" 3,5lb. Am simtit o chestie de genul "asta e" cand am luat-o la bibilit. :D
Dupa ce am pescuit un sezon cu ea, atat in concursuri cat si la partide de placere pot sa-ti spun ca:
- este o lanseta cu actiune rapida, de varf care lanseaza foarte bine;
- eu unul consider ca se incarca optim cu plumb de 4oz;
- cu toate ca are o actiune rapida, lanseta lucreaza in dril excelent; simti absolut orice si blancul chiar lucreaza frumos;
- avand garantie 3 ani, am facut aruncari (fara frica) cu plumbi de 120gr si de pe pamant si pendul si peste cap, s.a. si batul n-a marait nimic;
- are inele de titan Shimano configuratie 50-40-30-20-16-16, niste inele foarte finute si usoare, insa cam cu probleme daca "paradesti vreunul" ca nu se gasesc;
- mandrina si cotor fosil wood, imprimeu de camuflaj la mandrina si intre picioarele inelului de 50, vine separat cu o protectie tip EVA pentru o priza mai buna in lanseu, o protectie tip "dop" la tronsonul de varf... oricum chestii care sincer nu te ajuta la nimic insa platesti pentru ele.

Ca o concluzie generala, sunt foarte multumit de aceste lansete si cred ca o sa ramana in posesia mea ceva ani de acum incolo. Daca crezi ca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa intrebi.
Numai bine!
multumesc :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”