Ultegra Ci4 sau Big Baitrunner Ci4 ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Sorin Daringa
Puncte: 0

Ultegra Ci4 sau Big Baitrunner Ci4 ?

Mesaj de Sorin Daringa »

Argumente pro sau contra sunt binevenite :D
Multumesc.
Imagine

marian_popescu
pescar de competitie

Re: Ultegra Ci4 sau Big Baitrunner Ci4 ?

Mesaj de marian_popescu »

sorinD

Mesaj de sorinD »

Cand cumperi CI4 vrei o mulineta mai usoara. Daca tii in mana Ultegra XTB 14000 CI4 si BB CI4 vei constata o diferenta usor sesizabila in defavoarea lui BBci4. Sunt vreo 110 grame diferenta (daca nu ma insel) care se simt. E foarte usor sa treci de la baitrunerul clasic la frana pe tambur. Am constatat ca de fapt si la BBLC-ul vechi intepam cu mana pe tambur. Parca mi-era mila ca in in full run sa cuplez clapeta de baitrunner. EU zic sa pui mana pe amandoua in acelasi timp si sa le montezi si pe mandrina.
Sorin

dan19911

Mesaj de dan19911 »

salut, eu am bblc ci4, este o mulineta completa si nu ai ce sa ii reprosezi dar sincer si eu cand trag din obisnuinta pun mana pe tambur, asa m-am obisnuit. nu am o prblema cu greutatea ca nu suntem femei... daca pescuiesti in regim de concurs conteaza, dar daca faci partide de placere nu cred ca 100g se vad chiar asa de tare, mai ales daca, cunosti clasicul de bblc, pescuiesti cu el si dupa pui mana pe varianta bblc ci4. oricum ideea este ca daca as mai schimba mulinetele as opta pentru baitrunner 2 ca la xtb ci4, xtc, etc....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”