ultegra xtb 14000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
alystef71
Puncte: 0

ultegra xtb 14000

Mesaj de alystef71 »

Nu demult mi-am cumparat 4 ultegra xtb 14000 de la cineva. Mulnetele au tamburii deja umpluti cu fir , in schimb nu mai au saibele . Poate cineva sa-mi recomande de unde as puttea sa fac rost de ele, din ce material sint facute si ce grosime au ? Multumesc anticipat!

zfcristian
Pescar de competitie

Re: ultegra xtb 14000

Mesaj de zfcristian »

alystef71 scrie:Nu demult mi-am cumparat 4 ultegra xtb 14000 de la cineva. Mulnetele au tamburii deja umpluti cu fir , in schimb nu mai au saibele . Poate cineva sa-mi recomande de unde as puttea sa fac rost de ele, din ce material sint facute si ce grosime au ? Multumesc anticipat!
Pentru ce iti trebuiesc, nu aranjeaza firul cum trebuie ?!?!?
Vezi sa nu fie puse deja .
Ps: Cauta la Coco la magazin daca chiar ai nevoie de ele

alystef71

Mesaj de alystef71 »

Am inteles ca trebuie puse cind se ruleaza firul.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Nu trebuie neaparat sa le pui. Doar daca nu-ti place cum aseaza firul, poti adauga sau elimina 1-2-3 saibe. Daca nu le ai in cutie, cu siguranta sunt adaugate la mulinete. Eventual pune o poza sa vedem cum este firul asezat si putem aprecia, daca le are sau nu.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Cred ca cel mai simplu ar fi sa dea jos tamburul si sa vada daca are sau nu saibele puse

alystef71

Mesaj de alystef71 »

Nu am nicio saiba sub tamburi , respectivul vinzator avea 8 mulinete impreuna cu cineva, le foloseau tamburii amestecati la diferite concursuri , nu se mai stia care tambur cu ce mulineta a fost incarcat. Doi tamburi au conicitate cu baza mare in partea superioara a tamburului si doi sint infasurati normal (cei de 10000). Cei de 14000 sint infasurati normal fara conicitate. Am intrebat de saibe , ce dimensiune au, pt ca am posibilitatea sa le fac pe comanda , dar imi trebuie dimensiunea pt grosimea lor,nu au toate aceeasi grosime.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

In general nu e bine sa amesteci tamburii mulinetelor. Desi sunt la fel, nu prea sunt :)
Eu la ultegra XSC am avut 3 saibe parca, de grosimi diferite, dar foarte subtiri, nu cred ca am cu ce sa le masor. Una din ele este ca o coala A4 si apoi celelalte putin mai groase.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”