Umbrela buna

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Daniel D
Puncte: 0

Umbrela buna

Mesaj de Daniel D »

Caut si eu o umbrela...nu un Brolly....o umbrela buna, material gros, pe care sa o pot atasa langa cort. As vrea sa aibe posibilitatea de a o indoi si a o intoarce dupa cum bate soarele.
Multumesc
Nume utilizator schimbat din Dani D

ValiRom

Re: Umbrela buna

Mesaj de ValiRom »

Tocmai am cumparat o umbrela de la Meet Carp (Toto), umbrela este Ultimate Culture, este foarte usoara, are acei montanti pentru picheti deja pe ea, si este ultrarezistenta la vant, in weekendul acesta am fost la pescuit si am folosit-o mai mult ca paravan pentru vant, este incredibil la ce vant a rezistat, deci o recomand cu incredere.

s0rynelu

Mesaj de s0rynelu »

eu sunt multumit de umbrela de la baracuda...nu e scumpa si isi face treaba este groasa rezistenta si se intoarce cum vrei tu.. cauta pe google codu asta despre asta vb :Umbrela 6016
Imagine

nederi

Mesaj de nederi »

umbrela de la anaconda 3m ,cea mai buna

Amandalin

Mesaj de Amandalin »

nederi scrie:umbrela de la anaconda 3m ,cea mai buna
Total de acord!

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

ValiRom scrie:Tocmai am cumparat o umbrela de la Meet Carp (Toto), umbrela este Ultimate Culture, este foarte usoara, are acei montanti pentru picheti deja pe ea, si este ultrarezistenta la vant, in weekendul acesta am fost la pescuit si am folosit-o mai mult ca paravan pentru vant, este incredibil la ce vant a rezistat, deci o recomand cu incredere.
E bine daca e usoara....eu am vazut-o pe cea de la Anaconda, mi-a placut foarte mult insa mi s-a parut cam grea. O sa astept importul de la Ultimate de saptamana aceasta si ma voi decide......
Nume utilizator schimbat din Dani D

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

din 2007 am una de la energo, rezista eroic
nu va uitati urat la umbrela doar pentru ca e mai grea, doar nu stati cu ea in mana

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”