Umplere Tambur BBRLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Umplere Tambur BBRLC

Mesaj de arsinel »

Vreau sa pun pe Bbrlc modelul vechi 350m de monofilament de 0,28.Cata umplutura si de cat sa pun ca sa fie tamburul umplut corect??
Multumesc!
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Alex Pop

Re: Umplere Tambur BBRLC

Mesaj de Alex Pop »

la mine a intrat o rola de sufix tritanium red 0.28( ei spun ca ar fi 1750 m pe un mosor) la 2 tamburi fara umplutura , adica aproximativ 875m
daca ai nevoie de alte informatii ma poti contacta

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Da' de ce nu-l incarci cum si cu ce umplutura ai la indemana ? Tragi prima data pe tamburul de rezerva aia 350m de 0.28, apoi completezi cu umplutura de care dispui pana se incarca complet tamburul...ulterior transferi firul pe tamburul principal ! Ca sa nu se rasuceasca in plus trebuie sa tii cont de directiile de spiralare. Cum la tamburul de pe mulineta n-ai cum sa schimbi directia, trebuie ca tamburul de pe care se trage firul sa se (de)spiraleze in sensul invers acelor de ceasornic !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Vreau sa-mi pun Sufix Tritanium de 0,28. Ma voi duce la un magazin care are si aparat de pus .(george nu am tambur de rezerva) si pt asta ma interesa,sa stiu daca pun un 0,40 de umplutura cat sa pun .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

arsinel scrie:Vreau sa-mi pun Sufix Tritanium de 0,28. Ma voi duce la un magazin care are si aparat de pus .(george nu am tambur de rezerva) si pt asta ma interesa,sa stiu daca pun un 0,40 de umplutura cat sa pun .
ceri un tambur de rezerva imprumut de la vreun coleg, si ai rezolvat problema...... :wink:
slowly we rot- by Obituary

Alex Pop

Mesaj de Alex Pop »

sau folosesti tamburul unei alte mulinete si il rogi pe cel care-ti pune firul pe tamburi sa masoare cati mtri de umplutura iti intra ,iar apoi tragi pe un alt tambur

metoda merge doar daca ai minim 2 mulinete idetice care nu au fir pe ele

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Daca n-ai tambur de rezerva sau vrei sa umpli si ultimul tambur din cele pe care le ai faci asa: tragi cei 350 m de fir pe tambur,adaugi umplutura pana la nivel,tragi umplutura+firul pe o rola goala si vei avea firul de pescuit la exterior,apoi il mai tragi iar pe alta rola goala si vei avea umplutura la exterior,iar in final il tragi pe mulineta bineinteles respectand despiralarea invers acelor de ceasornic cum a spus George.Pentru rapiditate eu folosesc o bormasina in care prind rola.
Spor ! :wink:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”