O sa tin cont. Multumesc!arsinel scrie:X2 alcatraz. Am eu si este super,super ok.
Cele de la fox in timp ,de la intins si de la umezeala se matuieste vopseaua.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
O sa tin cont. Multumesc!arsinel scrie:X2 alcatraz. Am eu si este super,super ok.
Cele de la fox in timp ,de la intins si de la umezeala se matuieste vopseaua.
imbinari ce lasa de dorit, o copie nereusita a sky-ului si daca pui un ansamblu greu pe el face burta de la jumate.Thomas Cristian scrie:De ce ? Daca poti detalia putin ?!odoctee scrie:in loc de Horizon, mai bine Stalker
Cu siguranta e ceva de calitate, asa cum sunt si MTX-urile, de care sunt super multumit.O sa ma duc poate maine pe la Dan pe la magazin,sa-l vad montat si ce stie sa faca.magnum scrie:Din cele enumerate de tine te sfatuiesc sa iei rod pod-ul de inox de la hakuyo.
Nu vei regreta.
Intradevar,valoarea oricariu produs scate in luni,ani, oricare ar fi numele lui. Chiar asa,rar sunt sky-urile sub 1000 ron. Nu ma astept sa vand un sky peste 2 3 ani cu 900 -1000.Tot timpul apare ceva mai nou,mai special... Pana la urma tot o sa pierd la revanzare..Ideea e sa fie un rod pod bun de care sa ma folosesc cu placere si sa-mi fie util atunci cand rar o sa-l folosesc.valiauto68 scrie:Si gandeste-te si la cat o sa-i scada valoarea cand vei vrea sa-l vinzi.... Pt ca nu o sa-l tii o viata...ca pe un rod pod de calitate gen sky pod, care e model de cand lumea si sub 1000 ron rar gasesti un sh!
Ca vorba aia " sant prea sarac sa iau ceva ieftin"
Zici ca-si ia Audi...auzi ii scade valoarea...valiauto68 scrie:Si gandeste-te si la cat o sa-i scada valoarea cand vei vrea sa-l vinzi.... Pt ca nu o sa-l tii o viata...ca pe un rod pod de calitate gen sky pod, care e model de cand lumea si sub 1000 ron rar gasesti un sh!
Ca vorba aia " sant prea sarac sa iau ceva ieftin"