Un sfat pt un Rod-Pod va rog !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Thomas Cristian
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Un sfat pt un Rod-Pod va rog !

Mesaj de Thomas Cristian »

arsinel scrie:X2 alcatraz. Am eu si este super,super ok.
Cele de la fox in timp ,de la intins si de la umezeala se matuieste vopseaua.
O sa tin cont. Multumesc!

magnum

Mesaj de magnum »

Din cele enumerate de tine te sfatuiesc sa iei rod pod-ul de inox de la hakuyo.
Nu vei regreta. :wink:
CATCH & RELEASE

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

Thomas Cristian scrie:
odoctee scrie:in loc de Horizon, mai bine Stalker
De ce ? Daca poti detalia putin ?!
imbinari ce lasa de dorit, o copie nereusita a sky-ului si daca pui un ansamblu greu pe el face burta de la jumate.
stalker-ul in schimb imbinari mai putine, intr-adevar nu atatea optiuni de asezare ca horizon insa mult mai stabil, eu am avut ambele modele, stalker-ul l-am utilizat cu buzz bari de 4 posturi de la sky pod si nu a cazut sau s-a inclinat din cauza greutatiii distribuite inegal.
salutari, adrian.
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Thomas Cristian
pescar de competitie

magnum scrie:Din cele enumerate de tine te sfatuiesc sa iei rod pod-ul de inox de la hakuyo.
Nu vei regreta. :wink:
Cu siguranta e ceva de calitate, asa cum sunt si MTX-urile, de care sunt super multumit.O sa ma duc poate maine pe la Dan pe la magazin,sa-l vad montat si ce stie sa faca.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Si gandeste-te si la cat o sa-i scada valoarea cand vei vrea sa-l vinzi.... Pt ca nu o sa-l tii o viata...ca pe un rod pod de calitate gen sky pod, care e model de cand lumea si sub 1000 ron rar gasesti un sh!

Ca vorba aia " sant prea sarac sa iau ceva ieftin"

Thomas Cristian
pescar de competitie

valiauto68 scrie:Si gandeste-te si la cat o sa-i scada valoarea cand vei vrea sa-l vinzi.... Pt ca nu o sa-l tii o viata...ca pe un rod pod de calitate gen sky pod, care e model de cand lumea si sub 1000 ron rar gasesti un sh!

Intradevar,valoarea oricariu produs scate in luni,ani, oricare ar fi numele lui. Chiar asa,rar sunt sky-urile sub 1000 ron. Nu ma astept sa vand un sky peste 2 3 ani cu 900 -1000.Tot timpul apare ceva mai nou,mai special... Pana la urma tot o sa pierd la revanzare..Ideea e sa fie un rod pod bun de care sa ma folosesc cu placere si sa-mi fie util atunci cand rar o sa-l folosesc.

Multumiri tuturor !

Marian Tomescu

Mesaj de Marian Tomescu »

Din toate cele de mai sus eu as alege (am ales) Daiwa Infinty inox. Apa, vantul, anii trec, inoxul ramane.... De stabilitate nu se poate pune problema si nici de matuirea vopselei ca la sky. Si iti recomand sa il iei la second (daca mai apare tre sa fii pe faza pe forumuri) pt ca e doar 600 de lei sau ceva de genul si nu au probleme, pt ca se strica greu, e facut din inox de calitate, si oamenii il vand pt ca fac upgrade sau li s-a pus pata pe altceva...Eu l-am luat in februarie second, vanzatorul mi-a spus ca e folosit de 5 ori sau ceva de genu', cred ca a fost folosit un pic mai mult, cel putin un an, l-am folosit si eu de 3 ori si inca nu i-am gasit vreun defect. Consider ca daca vrei sa iti iei ceva mai bun, e deja fitza nu are vreo utilitate in plus fata de el. Tu decizi!
Spor la cumparaturi!
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

Thomas Cristian
pescar de competitie

Nu st genul pt fite. Imi trebuie un rod pod bun la un pret corect, poate chiar sh, pt ca o sa l folosesc f rar. Foarte multi pescari recomanda acest rod pod de inox, pt fiabilitate, stabilitate si rezistenta la intemperii, si asta caut si eu. Sper sa ma pot obisnui cu rod pod ul, fiind obisnuit cu spatiul care il ai la picheti . :mrgreen:
Fire intinse !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

valiauto68 scrie:Si gandeste-te si la cat o sa-i scada valoarea cand vei vrea sa-l vinzi.... Pt ca nu o sa-l tii o viata...ca pe un rod pod de calitate gen sky pod, care e model de cand lumea si sub 1000 ron rar gasesti un sh!

Zici ca-si ia Audi...auzi ii scade valoarea...

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Sincer di proprie experienta e bine sa cumperi o data si bine nu te zgarci ca o sa cheltui mai mult.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”