Unealta pentru omorat pesti !!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Unealta pentru omorat pesti !!

Mesaj de petre iulian »

Unealta pentru omorat pesti
Unealta pentru omorat pesti -8 lei
Bat din lemn masiv pentru omorarea pestilor, cu posibilitatea de utilizare si pentru autoaparare sau ca maner pentru diverse unelte.

nu este o gluma ... vezi aici http://www.tatanitu.ro/forum/modules/ks ... php?id=324
Fişiere ataşate
bat.jpg
bat.jpg (26.92 KiB) Vizualizat de 4100 ori
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Marian Constantin
Veteran

Re: Unealta pentru omorat pesti !!

Mesaj de Marian Constantin »

Mai repede facalet pentru mamaliga ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

La noi pescarii profesionisti (care baga plase) folosesc asa ceva la novac mare si foarte mare(are obiceiul sa se zbata tare, lovesc foarte puternic cu capul in barca iar daca barca e din fibra... :D ). Daca nu ma insel in unele tari din vestul Europei unde nu se admite C&R pe apele publice, accesoriul asta e obligatoriu.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:Unealta pentru omorat pesti
Unealta pentru omorat pesti -8 lei
Bat din lemn masiv pentru omorarea pestilor, cu posibilitatea de utilizare si pentru autoaparare sau ca maner pentru diverse unelte.

nu este o gluma ... vezi aici http://www.tatanitu.ro/forum/modules/ks ... php?id=324
In unele state lucrurile sunt vazute putin altfel.
In Germania spre exemplu, daca ai prins un peste pe ape publice, ori ii dai drumul, ori il omori pe loc, daca vrei sa il pastrezi. Juvelnice si saci de pastrare nu gasesti. Sa prinzi este una, dar sa chinui este alta. Asa considera ei.
Bata este obligatorie si lipsa sau nefolosirea ei duce la suspendarea permisului.
P.S. Permisul de pescuit in Germania se ia in conditii similare cu cel auto...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Oamenii au creier în cutia craniană, spre deosebire de pești care au niște ”gelatină”. Reteveiul e rupt din Rai...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

C.S SENZOR TEAM

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Regula este buna si prin faptul ca nu ai cum sa prinzi mult, pentru ca esti limitat de timpul in care pestele mort poate sa se strice. :)
In Germania am invatat eu sa prind repede. :D

Am o amintire de acum aprox. 20 de ani care mi-a marcat sufletul.
Intr-o anumita conjunctura vacantele mi le petreceam in Bonn. Pescuiam pe Rin dupa mreana.
Prindeam numai bucati frumoase intre 2 si 5 kg.
Aveam un loc bun pe un ponton foarte mare si lung , unde acostau barcile si vase de croaziera.
Intr-o zi, in timp ce un vas de croaziera se apropia de mal, iar toti pasagerii erau la balustrada ca sa coboare ( peste 100 de persoane ), intamplarea face ca imi trage o mreana mare.
Cum aveam fite in cap :) , am strans frana si am inceput sa fac drillul numai din lanseta, sa ma dau putin in spectacol, daca tot aveam spectatori. Mreana a inceput sa ma alerge pe ponton, sa ma bage cu varful lansetei in apa, ... Aveam si o lanseta de fibra plina care se indoia pana in cotor. Senzatie maxima, mai ales pentru cine privea. :)
Pana la urma scot pestele. O frumusete de mreana pe la 4-5kg.
In momentul ala a intervenit ceva ce nu-mi imaginam.( veneam din Romania doar ... ) Toate persoanele de pe vas au inceput sa aplaude "de la tribuna" unde stateau.
In spatele meu soseaua. Circula lume. Cand au inceput cei de pe vas sa aplaude, s-au oprit si cei de pe strada sa vada despre ce este vorba ( nu era vizibilitatea prea buna datorita pomilor ). Au inceput sa se auda cateva aplauze si din zona asta. Au vazut numai pestele, ca daca vedeau si drillul aplaudau mai multi. :D
M-am intimidat.
Fiind pus la punct cu regulamentul pescaresc, zic , hai sa fiu "civilizat" si sa vada lumea ca respect cerintele. Scot bata de mai sus din geanta si ma apuc de mreana sa o scutesc de chinuri.
In momentul ala a intervenit unul dintre cele mai grele episoade din viata mea: de la aplauze, s-a auzit un "uuuu..." prelung si toti "spectatorii" au inceput sa-si reia activitatile ca si cum nu vazusera nimic. . Se auzea mai mult ca un murmurat, dar mi s-a infipt direct in suflet.
Atunci am realizat ca trebuia sa dau drumul pestelui ca totul sa fie ok. Eu nu mai facusem asta in viata mea ( sa eliberez ), dar oamenii aia nu aveau de unde sa stie ca de unde veneam eu pescuitul era cu sens unic.
Asa ca ma leaga amintiri de acest produs numit "bata de omorat pesti".

Cristian Dumitrescu

Mesaj de Cristian Dumitrescu »

In italia eram pasibili de amenda 200 Euro ca tineam un somn de 65 kg cu sfoara in apa...pana nu l-am omorat nu au plecat de langa noi.

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

I se spune peacemaker ... bun nume :D
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Chryys

Mesaj de Chryys »

Nici in ungaria nu ai voie sa duci pestele de pe balta viu. Nici sa treci granita cu el viu. Nu ne-au controlat, dar este trecut in regulament.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”