Vanzare mulinete shimano noi sau aproape noi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Vanzare mulinete shimano noi sau aproape noi

Mesaj de gabi1 »

Am văzut aerotehnium făcute varză în doi ani de habarniști și pot arăta celor care nu cred, 8 bbrlc(2buc/2004 și 6buc/2006) cu peste 200 de partide, care funcționează perfect și în ziua de azi.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

catch&release

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Shimano a schimbat filosofia de marketing orientandu-si productia pe trend si nu spre fiabilitate asa ca iti recomand modelele mai vechi sau mulinetele din categoria high end.
Din pacate Daiwa incepe sa adopte aceeasi filosofie, insa de la ei mai poti inca achizitiona produse de calitate buna si in segmentul de preturi medii.
Ma refer la mulinete pentru ca de la Daiwa nu cunosc lansete iar de la Shimano stiu doar 3-4 modele din gama mediu-varf.
Am citit acum vreo 2 ani, pe un forum din UK, o dezbatere pe tema Shimano vs Daiwa si cineva isi punea intrebarea de ce modelele de mulinete Daiwa , chiar si cele foarte vechi (vezi SS- urile) mulineaza firul impecabil fara sa aiba inventiile si inovatiile mulinetelor Shimano.
Un inginer de mecanica fina, pasionat de pescuit a raspuns asa : " Daiwa a mizat pe materiale de cea mai buna calitate si pe tehnologie de prelucrare de varf , Shimano pe inovatii care sa compenseze costurile ridicate de fabricatie , de aceea logo Daiwa este built to last".
Inclin sa-l cred pe dl inginer , o sti el ceva , insa nu pot nega nici calitatea mulinetelor de generatie mai veche de la Shimano.
Si eu, inca de anul trecut, am scapat de toate mulinetele si lansetele Shimano, am luat insa anul acesta un set de Vellocity pe care am de gand sa-l tunez.
Cele bune.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”