Cel mai tare !!!arnold_glodean scrie:Daca vrei un cort mare si spatios trage un ochi si la Fox Euro Warior Hood isi merita banii iar la dimensiuni e mai mult decat ok
3,05x3,50x1,80

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cel mai tare !!!arnold_glodean scrie:Daca vrei un cort mare si spatios trage un ochi si la Fox Euro Warior Hood isi merita banii iar la dimensiuni e mai mult decat ok
3,05x3,50x1,80
a draq tecnologia asta...popescu59 scrie:Hai sa iti spun ce am facut eu fiindca observ ca ne cam asemanam si cred ca sfatul meu iti va fi de mare folos.
Si eu la fel ca tine pescuiesc impreuna cu doamna si iti spun ca in astfel de companie iti trebuie spatiu si confort .
Am incercat 3 corturi pina am ales cea ce imi doream numai ca nu gaseam , doream un cort inalt peste 2m in care sa pot sta in picoare si sa aiba spatiu .
Iti spun ca in corturile speciale de pescuit nu vei gasi un asemnea cort asa ca am intarat pe site la Brunner It. http://www.brunner.it/prodotto.asp?key=1 si vei gasi cortul meu pe care sincer il iubesc este super super din toate punctele de vedere.
Pe linga cele 2 locuri de dormit are o sufragerie de 3x3 m in care incap lejer 2 paturi plus masa plus cuier haine etc. In spatiul locurilor de dormit poti pune salteaua pentru a dormi doamna confortabil noaptea sau poti pune cite un pat in fiecare loc de dormit si iti ramine sufrageria libera .
Eu am ales acest cort fiindca mi-am facut panou solar de 90w din care scot 220v pe timpul nopti pentru tv LCD si Laptop , m-am mai dotat cu antena satelit de la Focus deci in orice moment tv e nelipsit , iar pe timpul cit ma lasa pestele sa ma odihnesc Laptopu ma tine la curent cu toate noutatile din acea zi. M-am mai dotat cu un argaz de voiaj pe care la orice ora ceaiul si cafeaua este fierbinte iar pentru incalzit m-am dotat cu 2 sisteme de incalzit pe gaz care fac in cort la temp de 0 grade afara cel putin 14 grade in cort deci o temeperatura super . Am testat asta in luna noiembrie la MV2 .
Deci recomand cu mare caldura acest cort super confortabil si foarte usor de montat dureaza maxim 30 min la montat.
Daca este cineva interesat sunt la 0744475476 si va pot indruma de unde il puteti achzitiona la pretul de1400 ron