vreau un cort si nu stiu ce sa aleg, voi ce-ati ales?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Florin Pata
Puncte: 0

Re: vreau un cort si nu stiu ce sa aleg, voi ce-ati ales?

Mesaj de Florin Pata »

arnold_glodean scrie:Daca vrei un cort mare si spatios trage un ochi si la Fox Euro Warior Hood isi merita banii iar la dimensiuni e mai mult decat ok
3,05x3,50x1,80
Cel mai tare !!!

doru bodea

Mesaj de doru bodea »

Anaconda fortres 3,05×3,5×1,75,intra 2 paturi,bagaje si doua scaune,podea ok detasabila,sunt foarte multumit
CARP TEAM TIMIȘOARA

r3kynu

Mesaj de r3kynu »

Salut am 2 corturi de la ehmanns sigilate. Lasa-mi un nr de tel , o seara buna.
NORD CRAP C&R Baia-Mare

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

popescu59 scrie:Hai sa iti spun ce am facut eu fiindca observ ca ne cam asemanam si cred ca sfatul meu iti va fi de mare folos.
Si eu la fel ca tine pescuiesc impreuna cu doamna si iti spun ca in astfel de companie iti trebuie spatiu si confort .
Am incercat 3 corturi pina am ales cea ce imi doream numai ca nu gaseam , doream un cort inalt peste 2m in care sa pot sta in picoare si sa aiba spatiu .
Iti spun ca in corturile speciale de pescuit nu vei gasi un asemnea cort asa ca am intarat pe site la Brunner It. http://www.brunner.it/prodotto.asp?key=1 si vei gasi cortul meu pe care sincer il iubesc este super super din toate punctele de vedere.
Pe linga cele 2 locuri de dormit are o sufragerie de 3x3 m in care incap lejer 2 paturi plus masa plus cuier haine etc. In spatiul locurilor de dormit poti pune salteaua pentru a dormi doamna confortabil noaptea sau poti pune cite un pat in fiecare loc de dormit si iti ramine sufrageria libera .
Eu am ales acest cort fiindca mi-am facut panou solar de 90w din care scot 220v pe timpul nopti pentru tv LCD si Laptop , m-am mai dotat cu antena satelit de la Focus deci in orice moment tv e nelipsit , iar pe timpul cit ma lasa pestele sa ma odihnesc Laptopu ma tine la curent cu toate noutatile din acea zi. M-am mai dotat cu un argaz de voiaj pe care la orice ora ceaiul si cafeaua este fierbinte iar pentru incalzit m-am dotat cu 2 sisteme de incalzit pe gaz care fac in cort la temp de 0 grade afara cel putin 14 grade in cort deci o temeperatura super . Am testat asta in luna noiembrie la MV2 .
Deci recomand cu mare caldura acest cort super confortabil si foarte usor de montat dureaza maxim 30 min la montat.
Daca este cineva interesat sunt la 0744475476 si va pot indruma de unde il puteti achzitiona la pretul de1400 ron
a draq tecnologia asta...
ce-ti lipseste :mrgreen:
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

pushtiulk
Partener Crapmania.ro

Mesaj de pushtiulk »

Nash DT Extreme MK3. Se monteaza usor, cadru rigid, material bun, plasa este mult mai groasa. In cel de 2 persoane intra 2 paturi, plus bagajerie. Orice cort ai cumpara, trebuie sa il usuci daca se uda.

Hert

Mesaj de Hert »

pentru confortul solicitat de tine, parerea mea este ca exista un singur "cort": rulota :D
Bogdan Chiriac

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Sau corturile de la Robens. Sunt facute pentru camping, foarte spatioase, dormitoare compartimentabile, groundsheet cusut....etc

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

a draq tecnologia asta...
ce-ti lipseste
Sincer nu imi lipseste nimic fac din partidele de pescuit ceva de vis , pe linga acest cort si dotarile aferente mi-am achizitionat si o rulota pe care am dotat-o la fel cu absolut tot da tot ce trebuie sa te simti ca acasa.
Singura problema este ca nu pot intra pe la balti cu rulota si de aceea mi-am achizitonat un Opel Frontera in 4 usi pe care am montat si o cutie portbagaj de 2,1 m, masina transformata in masina de pescuit si in care incape tot arsenalul de la lansete si barcuta de plantat , panoul solar de 90w si bateria de 100A pe gel, tv lcd de 19 inci, antena satelit Focus , 2 mese pentru pescuit si servit mincarea ,nelipsitul gratar, aragazul de voiaj plus 2 butelii de 12 l fiecare ,2 instalatii de incalzit pe gaz, dus electric pentru al folosi in zilele toride sa ma racoresc fara sa derajez pe cineva de pe balta , 2 paturi si 2 scaune si alte marnutisuri care imi fac din partidele de pescuit o relaxare totala.
Referitor la cortul pe care il am si il recomand celor mai comozi si doritori de mult spatiu specific ca are dimensiunile L 5 M latime 3 m si inaltime 2,15 m deci este suficent de mare pentru 2 pescari si sotiile acestora adica 4 persoane fara probleme. Sa nu mai spun ca materialul este de super calitate plus ca prelata care se intinde in sufragerie este foarte usoara si foarte usor de strins si intretinut. Mai mentionez ca peretele frontal pe care este prinsa usa se poate monta si mai in interior lasind un spatiu de 1m in care se poate sta fara sa deranjezi pe cei din interior care ar dorii sa se odihneasca.
Fişiere ataşate
008 (2).jpg
008 (2).jpg (78.48 KiB) Vizualizat de 1427 ori

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Comandor 100% senzor
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”