Wychwood c-10 vs Daiwa Black widow

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce ati alege pentru delta dunarii

Wychwood c-101
4
50%
Daiwa Black widow
4
50%

Voturi totale: 8

BobbyTheFisherman

Wychwood c-10 vs Daiwa Black widow

Mesaj de BobbyTheFisherman »

Salut la toata lumea. Sunt un pescar amator, desi nu cred ca ma pot numi inca pescar, si am decis sa-mi fac un upgrade la crengile pe care le numea lansete pana acum. Primul criteriu a fost pretul unde am stabilit ca un buget de 300ron/buc ar trebui sa ajunga pentru inceput, si o inaltime de 3.60m. Dupa ce am scotocit internetul si cateva magazine din Bucuresti m-am oprit la doua modele Wychwood c-101 3.6m 3.5lbs si Daiwa Black Widow 3.6m 3.5lbs. Pretul si specificatiile technice a acestor lansate sunt foarte asemanatoare. Mentionez ca 80% din partidele de pescuit pe care le-am avut in ultimii ani au fost in delta Dunarii unde castingul la distanta a fost inexistent insa pentru cele 20% din partide a trebuit sa imprumut de la prieteni pentru a putea lansa . Am hotarat sa optez pentru 3.5lbs pentru a nu fi nevoit sa cumpar doua seturi unul pentru delta si unul pentru balti. Din cate am inteles cele de la wychwood sunt ceva mai rigide ceea ce ma ajuta la casting insa nu as vrea sa macelaresc crapii din delta lasandui cu buzele franjuri dar as vrea totusi o lanseta solida si rezistenta la uzura de zi cu zi, la transport etc. Ma poate indruma cineva care le-a folosit pe amandoua ? Multumesc anticipat

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Wychwood c-10 vs Daiwa Black widow

Mesaj de mihai florescu »

BobbyTheFisherman scrie:Salut la toata lumea. Sunt un pescar amator, desi nu cred ca ma pot numi inca pescar, si am decis sa-mi fac un upgrade la crengile pe care le numea lansete pana acum. Primul criteriu a fost pretul unde am stabilit ca un buget de 300ron/buc ar trebui sa ajunga pentru inceput, si o inaltime de 3.60m. Dupa ce am scotocit internetul si cateva magazine din Bucuresti m-am oprit la doua modele Wychwood c-101 3.6m 3.5lbs si Daiwa Black Widow 3.6m 3.5lbs. Pretul si specificatiile technice a acestor lansate sunt foarte asemanatoare. Mentionez ca 80% din partidele de pescuit pe care le-am avut in ultimii ani au fost in delta Dunarii unde castingul la distanta a fost inexistent insa pentru cele 20% din partide a trebuit sa imprumut de la prieteni pentru a putea lansa . Am hotarat sa optez pentru 3.5lbs pentru a nu fi nevoit sa cumpar doua seturi unul pentru delta si unul pentru balti. Din cate am inteles cele de la wychwood sunt ceva mai rigide ceea ce ma ajuta la casting insa nu as vrea sa macelaresc crapii din delta lasandui cu buzele franjuri dar as vrea totusi o lanseta solida si rezistenta la uzura de zi cu zi, la transport etc. Ma poate indruma cineva care le-a folosit pe amandoua ? Multumesc anticipat

Buna ziua

Lansetele Wychood 101 nu sunt rigide in sensul de ranga, sunt mai puternice, au mai multa rezerva de putere pe talon, ceea ce ajuta atat in lanseu cat si in timpul drilului atunci cand este necesar.

Wychwood D-101 3.60m/3.50lb
http://www.totalfishing.ro/lanseta-wych ... 71590.html

Lanseta Wychwood C-101 3.60m/3.50lb
http://www.totalfishing.ro/lanseta-wych ... 70270.html

BobbyTheFisherman

Deci recomandarea dumneavoastra pentru experienta mea si locul de pescuit ar fi wychwood ?

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

BobbyTheFisherman scrie:Deci recomandarea dumneavoastra pentru experienta mea si locul de pescuit ar fi wychwood ?
Da

MarioB

Mesaj de MarioB »

Cu Black Widow 3.60 3.5 am pescuit un sezon intreg, am fost destul de multumit de ele, finisaj ok, placute in drill, insa pentru casting nu sunt extraordinare, sunt destul de moi, cu plumb de 70 g aruncam undeva la 70-80 m, distanta scade in cazul in care folosesti momitor! Dar consider ca sunt lansete ok pentru un incepator...
Am avut ocazia sa pescuiesc si cu FL Strategist 3.60 3.75 si sa sti ca m-au surprins placut merita sa le iei in calcul ca si optiune.
Mai este varianta sa iti iei Shimano Velocity 3.60 3.25 lbs, sunt la oferta pe Anglia si iesi undeva la 350 ron/buc, depasesti putin bugetul insa sunt mult peste Black Widow.
Despre Wychwood nu stu ce sa iti spun pt ca nu am avut ocazia sa incerc una.
You need 3 hobbyes:
1. One to keep you creative 📚
2. One to keep you in shape 🏋️‍♂️
3. One to make you money 💰

BobbyTheFisherman

Multumesc mult, am achizitionat doua buc wychwood de la totalfishing.ro (dupa ce ca pretul era unul foarte bun mi-au mai si facut 10%discount) asa ca ii recomand cu cea mai mare caldura. Maine plec in delta si le pun la treaba, asa ca daca vrea cineva un review dupa primele teste va ajut cu mare placere.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”