Multumesc!kecychepu scrie:Userul Ungureanu Bogdan,un vanzator super de treaba.RECOMAND
Geanta este super.
Multumesc frumos
Sa o stapanesti sanatos!
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Multumesc!kecychepu scrie:Userul Ungureanu Bogdan,un vanzator super de treaba.RECOMAND
Geanta este super.
Multumesc frumos
Multa sanatate Georgica, sa-ti aduca numai capturi frumoase!georgehadrian scrie:Desi nu cred ca mai este nevoie de recomandare,tin totusi sa-i multumesc si sa-l recomand pe Adrian Pelmus(odoctee)
Directore, sa ti dau un miel de Paste!eduard kocz scrie:Bogdan Negrescu.![]()
![]()
Am cumparat de la el 2 mulinete shimano aero technium xt 10000 si trei tamburi de rezerva, toate conform informatiilor postate, o persoana super ok de incredere am ramas prieteni mersi Bogdane!!
eduard kocz scrie:Bogdan Negrescu.![]()
![]()
Am cumparat de la el 2 mulinete shimano aero technium xt 10000 si trei tamburi de rezerva, toate conform informatiilor postate, o persoana super ok de incredere am ramas prieteni mersi Bogdane!!
Ungureanu Bogdan scrie:Directore, sa ti dau un miel de Paste!eduard kocz scrie:Bogdan Negrescu.![]()
![]()
Am cumparat de la el 2 mulinete shimano aero technium xt 10000 si trei tamburi de rezerva, toate conform informatiilor postate, o persoana super ok de incredere am ramas prieteni mersi Bogdane!!![]()
Ma cheama Ungureanu, nu Negrescu...oi fi vazut tu ca sunt mai brunet, dar nici chiar asa...
Oricum, sa le stapanesti sanatos!
Ceea de a doua mulineta cumparata de la Domnu Florin.