Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
charlex scrie:Mare atentie la userul "faurmircea". Omul este un mare mincinos! M-a tinut incurcat o luna si jumatate cu un set de 4 lansete pe care a visat Domnia Sa ca o sa le cumpere, dar nu le-a mai cumparat, probabil, deoarece nu-i ajung banii.
Dansul, oficial, o arde prin Germania (deh, persoana importanta...) si, vezi doamne, mi-ar fi trimis banii in tara printr-un sofer, care, ce sa vezi, nu-i mai raspunde la telefon... Curat ghinion, ce sa mai...![]()
Asa ma minte de aproape doua luni...
Macar daca ar avea bunul simt sa spuna : frate, nu le mai vreau, sau nu-mi mai ajung banii fiindca mi-a venit intretinerea mult...
Deci, atentie, faurmircea este un tepar mincinos si un inchipuit care-si cumpara de toate, dar n-are bani sa le plateasca...
faurmircea scrie:charlex scrie:Mare atentie la userul "faurmircea". Omul este un mare mincinos! M-a tinut incurcat o luna si jumatate cu un set de 4 lansete pe care a visat Domnia Sa ca o sa le cumpere, dar nu le-a mai cumparat, probabil, deoarece nu-i ajung banii.
Dansul, oficial, o arde prin Germania (deh, persoana importanta...) si, vezi doamne, mi-ar fi trimis banii in tara printr-un sofer, care, ce sa vezi, nu-i mai raspunde la telefon... Curat ghinion, ce sa mai...![]()
Asa ma minte de aproape doua luni...
Macar daca ar avea bunul simt sa spuna : frate, nu le mai vreau, sau nu-mi mai ajung banii fiindca mi-a venit intretinerea mult...
Deci, atentie, faurmircea este un tepar mincinos si un inchipuit care-si cumpara de toate, dar n-are bani sa le plateasca...
Auzi bai papagalule mi`am batut joc de tine cum ai vrut tu sa o faci cu mine si asta din 24.11 pana acum 3 zile daca asta este la tine o luna jumate .... am toate mesajele de la tine si mailurile cu vrajelile tale de 2 lei
il rog pe om sa imi trimita poze cu betele cand ma uit cu atentie la ele pe zoom vad ca betele sunt de 3.25 lb nu de 3lb
dupa care imi zice ca defapt taso are inca 4 de 3lb si bla bla intrun tarziu imi vine cu poze cu 8 lansete din care vreo 2 3 varfuri erau pline de noroi si el zice ca sunt ca noi)
asa ca hai siktir