FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
George Stoica
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de George Stoica »

Userul ''Tavi2'' este om de incredere. Produsul cumparat de la dansul a fost asa cum l-a descris. :D
PB 18.1Kg
Looking for a bigger one.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Userul "danicopros" (Dan de la Deva) merita o BILA ALBA pt calitatea tranzactiei si a lansetei pe care am cumparat-o de la el.a trecut personal prin Pitesti si mi-a inmanat-o :)
Un om deosebit si de mare finete,DECI RECOMAND!
catch&release

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Userul govo este un om de cuvant.Mi-ai promis ceva si asa s-a si intamplat.Recomand pentru tranzactii .........numai cuvinte de lauda.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

BBadescu

Mesaj de BBadescu »

Userul Iulian Caracuda om serios. Recomand.
...cum se poate prinde pestele mic cu unelte mari...

catalin26

Mesaj de catalin26 »

Nota 10 pentru userul "tzubul12". Om de cuvant. Recomand cu placere.
Fir intins si sa auzim numai de bine!

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

foarte seriosi dumi_id si addi recomand cu incredere!! multumesc !

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Mare atentie la userul "faurmircea". Omul este un mare mincinos! M-a tinut incurcat o luna si jumatate cu un set de 4 lansete pe care a visat Domnia Sa ca o sa le cumpere, dar nu le-a mai cumparat, probabil, deoarece nu-i ajung banii.
Dansul, oficial, o arde prin Germania (deh, persoana importanta...) si, vezi doamne, mi-ar fi trimis banii in tara printr-un sofer, care, ce sa vezi, nu-i mai raspunde la telefon... Curat ghinion, ce sa mai... 8)
Asa ma minte de aproape doua luni...
Macar daca ar avea bunul simt sa spuna : frate, nu le mai vreau, sau nu-mi mai ajung banii fiindca mi-a venit intretinerea mult...

Deci, atentie, faurmircea este un tepar mincinos si un inchipuit care-si cumpara de toate, dar n-are bani sa le plateasca...
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

charlex scrie:Mare atentie la userul "faurmircea". Omul este un mare mincinos! M-a tinut incurcat o luna si jumatate cu un set de 4 lansete pe care a visat Domnia Sa ca o sa le cumpere, dar nu le-a mai cumparat, probabil, deoarece nu-i ajung banii.
Dansul, oficial, o arde prin Germania (deh, persoana importanta...) si, vezi doamne, mi-ar fi trimis banii in tara printr-un sofer, care, ce sa vezi, nu-i mai raspunde la telefon... Curat ghinion, ce sa mai... 8)
Macar daca ar avea bunul simt sa spuna : frate, nu le mai vreau, sau nu-mi mai ajung banii fiindca mi-a venit intretinerea mult...

Deci, atentie, faurmircea este un tepar mincinos si un inchipuit care-si cumpara de toate, dar n-are bani sa le plateasca...

Auzi bai papagalule mi`am batut joc de tine cum ai vrut tu sa o faci cu mine si asta din 24.11 pana acum 3 zile daca asta este la tine o luna jumate .... am toate mesajele de la tine si mailurile cu vrajelile tale de 2 lei

il rog pe om sa imi trimita poze cu betele cand ma uit cu atentie la ele pe zoom vad ca betele sunt de 3.25 lb nu de 3lb
dupa care imi zice ca defapt taso are inca 4 de 3lb si bla bla intrun tarziu imi vine cu poze cu 8 lansete din care vreo 2 3 varfuri erau pline de noroi si el zice ca sunt ca noi :))

asa ca hai siktir

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

faurmircea scrie:
charlex scrie:Mare atentie la userul "faurmircea". Omul este un mare mincinos! M-a tinut incurcat o luna si jumatate cu un set de 4 lansete pe care a visat Domnia Sa ca o sa le cumpere, dar nu le-a mai cumparat, probabil, deoarece nu-i ajung banii.

Auzi bai papagalule mi`am batut joc de tine cum ai vrut tu sa o faci cu mine si asta din 24.11 pana acum 3 zile daca asta este la tine o luna jumate .... am toate mesajele de la tine si mailurile cu vrajelile tale de 2 lei

il rog pe om sa imi trimita poze cu betele cand ma uit cu atentie la ele pe zoom vad ca betele sunt de 3.25 lb nu de 3lb
dupa care imi zice ca defapt taso are inca 4 de 3lb si bla bla intrun tarziu imi vine cu poze cu 8 lansete din care vreo 2 3 varfuri erau pline de noroi si el zice ca sunt ca noi :))

asa ca hai siktir

Vezi, chiar tu recunosti ca esti un mare nesimtit...
Lansetele sunt second-hand, lucru pe care il stiai foarte bine, nu ti-am zis niciodata ca ar fi noi!
Lansetele nu sunt noi, dar arata foarte bine.
Si, da, am opt lansete, unde este "vrajeala", ca nu inteleg?

Dar, sa lasam pozele sa vorbeasca...
Fişiere ataşate
DSC01285.jpg
DSC01285.jpg (70.49 KiB) Vizualizat de 829 ori
DSC01281.jpg
DSC01281.jpg (72.89 KiB) Vizualizat de 829 ori
DSC01280.jpg
DSC01280.jpg (73.33 KiB) Vizualizat de 829 ori
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”