FOTOGRAFII DE LA PESCUIT

Pentru pasionatii foto-video.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Bogdan Zaharia
Moderator
Puncte: 0

FOTOGRAFII DE LA PESCUIT

Mesaj de Bogdan Zaharia »

needitate
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ImagineImagine
BÂZ

vali003

Re: FOTOGRAFII DE LA PESCUIT

Mesaj de vali003 »

Pacat ,fotografiile pentru a putea sa le incarc trebuiesc micsorate foarte mult . Canon 70 D .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vali, iti dau un sfat ... indreapta linia orizontului, ptr. ca apa aia din spate nu are voie "sa curga" din cadru !
Ptr. atasamente eu as recomanda Photobucket ... urci acolo imaginea si pui aici codul IMG (cred ca un cont free e suficient, cat timp nu pui zeci de mii de imagini pe forum ...cum fac altii ! :D ) . Limitele de afisare aici sunt 1100 pixeli pe lungime si 1300 pixeli pe inaltime. Daca urci o poza mare pe Photobucket si alegi sa ti-o afiseze la dimensiunea originala, nu va putea fi afisata pe forum, decat daca stergi din denumirea link-ului terminatia ~original . Ulterior Photobucket iti va afisa imaginea redimensionata de ei la rezolutia de forum de 1024 pixeli pe lungime (ceeace e suficient).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

vali003

Mesaj de vali003 »

gor965 scrie:Vali, iti dau un sfat ... indreapta linia orizontului, ptr. ca apa aia din spate nu are voie "sa curga" din cadru !
Ptr. atasamente eu as recomanda Photobucket ... urci acolo imaginea si pui aici codul IMG (cred ca un cont free e suficient, cat timp nu pui zeci de mii de imagini pe forum ...cum fac altii ! :D ) . Limitele de afisare aici sunt 1100 pixeli pe lungime si 1300 pixeli pe inaltime. Daca urci o poza mare pe Photobucket si alegi sa ti-o afiseze la dimensiunea originala, nu va putea fi afisata pe forum, decat daca stergi din denumirea link-ului terminatia ~original . Ulterior Photobucket iti va afisa imaginea redimensionata de ei la rezolutia de forum de 1024 pixeli pe lungime (ceeace e suficient).
Multumesc pentru informatii ,fotografiile cu ratele am stiut ca vor fi strimbe ,le-am facut dintr-o pozitie unde nu puteam sa ma misc ,plus nu vroiam sa le sperii :)

vali003

Mesaj de vali003 »

Imagine

Imagine

Imagine

Merci George pentru informatii ,fotografiile au fost facute cu Canon 70 D ,apoi retusate in Photomatix Essentials

senzor planet

Înapoi la “FOTOGRAFIE, IMAGINI VIDEO SI POVESTIRI DE LA PESCUIT”