Merci ! Am vrut initial sa mentionez doar 3-4 sfaturi legate de cum sa faci o poza, o fotografie, cand esti pe balta. Peste 95% din imaginile facute de pescari pe balta sunt banale si au greseli mari de executie (sunt strambe, expuse gresit sau prost incadrate). Incepand sa scriu, m-am lungit si am atins mai toti parametrii de care tin eu cont cand fac poze, ptr. ca-i consider importanti in aceeasi masura. Fotografia e un domeniu vast ... nici eu nu am timp sa o aprofundez prea tare, insa ptr. inceput conteaza sa ai de unde prinde "din zbor" cateva reguli generale. Pe partea de forum noi nu avem o rubrica dedicata fotografiei, a imaginilor facute la pescuit ... pe sit-ul carp.bg sunt 2 subforumuri dedicate, unul exclusiv fotografiei, legat de scule, soft-uri si tehnici (e drept, cu trafic mai mic) si un alt subforum dedicat povestirilor si a imaginilor foto si video de la partidele de pescuit (asta are trafic mare). Sunt curios daca ar fi util sa deschidem si aici un astfel de subforum ?!ionut72 scrie:Felicitari pentru articol! Folositoare informatii (mai ales pentru unul ca mine, care-i paralel cu domeniul).