O partida de vis in luna Ianuarie .
Cand am ajuns pe balta deja era un membru Green Lake care venise cu o ora mai devreme . Ajung pe balta si-mi zice ca deja a prins doi pesti .Credeam ca face misto de mine dar vad cum se ridica swingerul in sus la o lanseta timid si incerca sa plece pe bait . Inteapa si scoate un crap de vre-o 3-4 kg rotund ca o farfurie . Pana am intins noi arsenalul si corturile mai scoate inca vre-o doi mai mici .Am fost 8 pescari asa ca am aglomerat zona destul de rau dar tot am prins cel putin 5-6 pesti de persoana in regim de pritz-gratare . Pe la 1 noaptea a inghetat apa si nu mai reuseam sa scoatem monturile afara asa ca ne-am culcat dooborati de vinul fiert baut .Abia pe la ora 9 m-am trezit buimac (de spritzuri ) si am scos lansetele afara si aveam inca doi crapi in ele .Intre timp se dezghetase tot lacul de ziceai ca nu a fost inghetat deloc .Cei care au fost mai harnici au prins peste 10 bucati intre 1 si 4 kg .Domnul George ne-a facut de mancare pe balta si am mancat ca acasa (3 meniuri ) la un pret de bun simt .
Ce sa zic jos palaria ....e prima oara cand prind in Ianuarie crap si mai ales sa stau si cu cortul 24 ore ...