paulletta scrie:Bah, pune si tu poze de anul asta, nu incerca vrajala cu nu era aparatu setat....
Si locatia unde zici ca este?
Pe Snagov nu sunt copaci in apa....
Mai incearca
. Te-ai prins?!
Acu daca s-a spart buba hai sa zic. Pozele cu babustile sint de pe Balotesti, iar aia cu copacii de pe Corata.
Salut Vladut . Azi am fost la copca pe Belciugatele [30 ron] ,prima balta linga dig la 5 m . Eu nu am luat nimic [am stat de la 6,30 la 11.]dar am vazut meseriasii[o singura scula ,faceau copci si la 1o min se mutau daca nu aveau trasatura ! Caras la kg si peste .... atentie paznicul vine imediat cum ai sosit,regula 3kg,crapul nu ai voie ! Pe Lacul MORII se ia bibanei ,meseriasii dau la salau cu pestisori ! Pe Ganeasa 15 ron ,teapa toata balta . S-a prins la prima gheata. Gheata peste 35 cm ,fara apa pe gheata. Poti sa mergi la copca garantat pe orice alta balta timp de o saptamiina indiferent de temperatura de afara . GARANTAT. Este o placere sa pescuiesti acum la temperaturile astea. Eu am dat freza la toata lumea si nu mai merge aproape de loc. Pacat de Moara de 175 ! Dai nu ai ... Fara freza nu ai ce cauta pe balta la grosimea asta. Cu stima si fir intins.