Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca ar fi bani de unde sa poata face despagubirile ar fi o idee buna, dar eu v-as sugera sa inscrieti toate cluburile care au CIS-ul in AGVPS, sefii sa faca parte din MINUNATA asta de Subcomisie de Pescuit la Crap, il scoateti pe incompetentul de Orhei din schema ca n-a produs decat paguba acolo, faceti curatenia de rigoare, iar apoi organizati un CN 2013 care sa dezvolte rezultatele de anul asta.Vali Vesa scrie:Campionatul National al Rusinii !!!
In 2010 au influentat rezultatul din teren. Au recidivat in 2012 prin doua decizii care se bat cap in cap.
Daca in 2013 ramane acelasi organizator ne gandim serios sa nu mai participam.
Si tot la fel de serios ne gandim sa dam agvps in judecata pentru recuperarea investitiilor facute pentru etapa a doua si a treia a CN, la care, neavand nici o sansa sa iesim macar pe podium, noi nu am mai fi participat.
Poate se trezesc si alte cluburi, sa facem o actiune comuna.
Somnul ratiunii naste monstrii.
Goya
Pai de ce sa bagi domne cluburile de pescuit la crap in gramada de vanatori ? AGVPS-ului i-au dat clanta atatia pescari amatori care nu le-au mai platit permisele de membrii si tu vrei sa iei spuma pescuitului de competitie si s-o bagi cu acte in kkt !!!miyagi scrie:...............
Daca ar fi bani de unde sa poata face despagubirile ar fi o idee buna, dar eu v-as sugera sa inscrieti toate cluburile care au CIS-ul in AGVPS, sefii sa faca parte din MINUNATA asta de Subcomisie de Pescuit la Crap, il scoateti pe incompetentul de Orhei din schema ca n-a produs decat paguba acolo, faceti curatenia de rigoare, iar apoi organizati un CN 2013 care sa dezvolte rezultatele de anul asta. ............
Ai absoluta dreptate George si sunt convins si eu de ceea ce zici ca am mai spus-o si eu astazi raspicat. In postarea anterioara vis a vis de "poligonul de razboi". Dar gandeste-te bine. Acum sunt doar doua alternative oficiale si una compromisa mai mereu. Cea pe care s-a mers tot timpul.gor965 scrie:Pai de ce sa bagi domne cluburile de pescuit la crap in gramada de vanatori ? AGVPS-ului i-au dat clanta atatia pescari amatori care nu le-au mai platit permisele de membrii si tu vrei sa iei spuma pescuitului de competitie si s-o bagi cu acte in kkt !!!miyagi scrie:...............
Daca ar fi bani de unde sa poata face despagubirile ar fi o idee buna, dar eu v-as sugera sa inscrieti toate cluburile care au CIS-ul in AGVPS, sefii sa faca parte din MINUNATA asta de Subcomisie de Pescuit la Crap, il scoateti pe incompetentul de Orhei din schema ca n-a produs decat paguba acolo, faceti curatenia de rigoare, iar apoi organizati un CN 2013 care sa dezvolte rezultatele de anul asta. ............
Uita-te acuma la ce e pe balta la Corbu si zi-mi ce realizare tine de AGVPS ? Tot ce e acolo e pe banii lui Carstocea si pe munca pescarilor de crap din Romania !!! Pana si mult hulita APCR are o contributie mai mare la CM-ul asta, decat are AGVPS ! Mai mare rusinea, sa dai comunicate de-astea in preziua unei competitii de o asemenea anvergura ! Tace lumea, ca e conectata la CM si ca inca n-au pus clasamentul ala actualizat...sa vezi dupa aia circ !