alegere motor barca

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
blaj

alegere motor barca

Mesaj de blaj »

Salut, as vrea sa aleg intre 2 modele "clasice" de pe piata si anume Minn Kota Endura C2 50lb / Fox Electric Outboards, 55lbs. va rog daca aveti pareri pro /contra, as aprecia sa le impartasiti cu mine. detin o barca Kolibri 280, si am nenvoie de un motor simplu si eficient in buget 1500-2000 lei. nu vreau "avioane". Am un Minn kota classic de 40 LB, pe care l-am folosit la o barca mai mica. este exceptional, dar am nevoie de unul mai mare acum.. Fox nu am avut, nu stiu ce sa zic de el..dar ma tenteaza. Daca aveti sfaturi..pareri,
Multumesc

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: alegere motor barca

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Eu zic sa iei minkota cel de 55lbs. L-am folosit si pare super ok.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cel mai bun motor de pe piata este Rhino BLX 70.
Are o tehnologie care consuma extrem de putina energie și dezvoltă multa putere.
Mult peste Minn Kotq, Fox sau Raptor
C. S. PELICANUL

blaj

Mesaj de blaj »

Multumesc pentru sugestie. il voi lua in calcul desi imi pare cam mult 70 lb pentru barca mea; eu ma indrept spre un 50-55 lb maxim.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Salut
Barca ta are chila gonflabila? Unde te "dai" cu ea? Lacuri sau rauri?
Ca si sfat incearca sa iti faci un buget pentru motor si baterie. Unde motorul sa consume cat mai putin, iti recomand sa aiba sistem digital maximizer, ajuta mult si la consum si la usurinta in manevrare. Apoi e bateria care extrem de importanta, Cauta baterie Li-Ion cu incarcatorul aferenet. Sunt mult mai usoare decat cele cu plumb si ai putere maxima indiferent cat de descarcata e.
Eu am de 5 ani Minn Kota Endura Max 55lbs si baterie Rebecell 12v 50ah, pentru barca de 2.70m sunt fix ce trebuie, din punctul meu de vedere.

blaj

Mesaj de blaj »

Salut, da are chila gonflabila. si o folosesc doar pe lacuri, la plantat si nadit. am buget de 1500-2000 lei. am si baterie f buna, Power Sonic de 100 Ah. cred ca o sa raman totusi la Minn kota de 55 lb; il am pe cel de 40 lb, si imi place mult..
multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”