APEL LA SANATATE MORALA

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: APEL LA SANATATE MORALA

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: Nu pot sa accept ca oameni care fac o meserie foarte bine , oameni de afaceri , sportivi ,oameni "aglomerati" incercand sa faca ceva in viata sau chiar oameni simpli cu caracter , sa fie judecati dupa virgulele care le pun sau dupa literele care le mananca.
virgulele pe care le pun

literele pe care le mananca

:D
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornel.s scrie:
shahjaban scrie:Imi pare rau ca , chiar la domnul Dan Mitranescu pe care il respect mult am gasit greseala : excroc = escroc .....
sper sa nu se supere pe mine....( se intampla si la case mari ) .

La Claudiu nu inteleg de ce flutura steagul Angliei ?? o fi anglofil ? super...si eu !!! :D

Hai sa mai destindem atmosfera pe aici ca vad ca se incinge ....!!!
Mitranescu e cu matematica nu cu limba romana, da` in limbaj forumistic se permite ca toti mai derapam din cand in cand. Eu uit aproape intentionat sa pun ochelarii cand postez si nu-mi pasa ca altii fac uz de gramatica, dar isi dau textele la confirmat BT-ul si-apoi se lauda cat de corecti in exprimare sunt. Am si eu o echipa intreaga la dispozitie care imi poate face PR-u`, dar cu ce folos? As mai fi eu? Al dumneavoastra, cu drag Sornel Cerban!
Pe o scara intre director si secretara unde ma pozitionezi ? :D
Asta conteaza. :wink:
Hai ca vorbesc de parca sunt un agramat la spovedanie. :D

Cornel eu nu stiu de ce ai fost mentionat in articol . (ulterior am vazut asta). Ca te aprinzi repede si vorbesti urat nici eu nu pot sa spun ca este de apreciat . Cred ca asta ti se imputa .
Parerea mea este ca Razvan G ( nu apare in articol ...) este cu 10 clase peste tine :D , dar in acelasi timp ca aveti farmecul vostru. Ca el nu injura pe cineva si tu da ... este problema ta. :wink: :) si a lui Tibi. :D

P.S. ce sustin eu si totodata a fost introdusa ca regula de administratorul site-ului este sa terminati cu p....le bagate pe fata , peste tot. Nu cred ca este rau.

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie: Nu pot sa accept ca oameni care fac o meserie foarte bine , oameni de afaceri , sportivi ,oameni "aglomerati" incercand sa faca ceva in viata sau chiar oameni simpli cu caracter , sa fie judecati dupa virgulele care le pun sau dupa literele care le mananca.
virgulele pe care le pun

literele pe care le mananca

:D
Asta o fac frecvent ! :D
Si pe la televizor am bagat ceva ... :D

Gresala mea cea mare este ca nu corectez niciodata ce trimit . Este tot ce-mi reprosez. sau nu , la timpul pe care il pierdeam.
Vreau sa fiu judecat dupa alte aspecte. :wink:
Ultima oară modificat Lun Ian 27, 2014 19:46 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Corect Dane ai pus punctul pe I , si sa nu uitati ca sunt inca destui oameni care nu prea au dat pe la scoala . Si eu ma numar printre ei.
Acum daca am lipsit la lectiile de gramatica sa nu mai scriu ? Am citit si rascitit regulamentul acestui forum si nu se specifica NIMIC despre cei care fac greseli de ortografie . In schimb spune ceva despre jigniri si injurii .
Acum sta in mina lui Danut sa si aplice cea ce a propus , ramine sa vedem ce si cum.

zfcristian
Pescar de competitie

APEL LA SANATATE MORALA

Mesaj de zfcristian »

Pai daca se va posta doar cu texte si expresii din Dex...... Pa pa
Ca o curiozitate, daca tot se vrea indreptarea acestui forum cum de autorul articolului nu a scris despre un carlig, un fir, un bat sau o mulineta de nu mai stie cand ?!?!?!
Forumul este exclusiv despre CM & CN ?!?!?!
Dar cu ce pescuim, cu ce nadim ?
Cum se asteapta sa atraga noi sperante in fenomen cand se vrea un sistem inchis unde nu ai voie sa gandesti si sa spui ce gandesti ci doar ti se arata calea pentru ca asa considera cineva ca e corect sau etic sau moral ?!?!?!?

Sent from my iPad using Tapatalk

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Mitranescu scrie:
cornel.s scrie:
shahjaban scrie:Imi pare rau ca , chiar la domnul Dan Mitranescu pe care il respect mult am gasit greseala : excroc = escroc .....
sper sa nu se supere pe mine....( se intampla si la case mari ) .

La Claudiu nu inteleg de ce flutura steagul Angliei ?? o fi anglofil ? super...si eu !!! :D

Hai sa mai destindem atmosfera pe aici ca vad ca se incinge ....!!!
Mitranescu e cu matematica nu cu limba romana, da` in limbaj forumistic se permite ca toti mai derapam din cand in cand. Eu uit aproape intentionat sa pun ochelarii cand postez si nu-mi pasa ca altii fac uz de gramatica, dar isi dau textele la confirmat BT-ul si-apoi se lauda cat de corecti in exprimare sunt. Am si eu o echipa intreaga la dispozitie care imi poate face PR-u`, dar cu ce folos? As mai fi eu? Al dumneavoastra, cu drag Sornel Cerban!
Pe o scara intre director si secretara unde ma pozitionezi ? :D
Asta conteaza. :wink:
Hai ca vorbesc de parca sunt un agramat la spovedanie. :D

Cornel eu nu stiu de ce ai fost mentionat in articol . (ulterior am vazut asta). Ca te aprinzi repede si vorbesti urat nici eu nu pot sa spun ca este de apreciat . Cred ca asta ti se imputa .
Parerea mea este ca Razvan G ( nu apare in articol ...) este cu 10 clase peste tine :D , dar in acelasi timp ca aveti farmecul vostru. Ca el nu injura pe cineva si tu da ... este problema ta. :wink: :) si a lui Tibi. :D

P.S. ce sustin eu si totodata a fost introdusa ca regula de administratorul site-ului este sa terminati cu p....le bagate pe fata , peste tot. Nu cred ca este rau.
In optica mea esti un brand Danute. De asta trebuie sa ti cont. Ca esti la inceput sau cine stie pe unde, esti acolo. Ai facut multe, faci in continuare si meriti respect. In ceea ce priveste "aprinsul" si abjectiile, repet, mi le asum si promit sa renunt la ele. Nici mie nu mi-au adus nimic bun ci din contra. Am vrut insa sa-mi aduc si eu aportul, atat cat era la comunitatea asta atat de incercata si incarcata.
Consider acum ca cu gramatica sau fara mate, ce era de spus s-a spus. Restul pe balta.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:

@cornel

Reprosurile si criticile de la un om destept sunt mai importante decat laudele unui prost ! :D :wink:
De-ar fi doar atat as fi un om fericit. M-as simti inconjurat de oameni care vor sa ma scoata din habarnismul in care sunt.
Asta nu inseamna ca nu apreciez marea majoritate care aduc un plus de valoare aici, cu unii sau cu altii si in economia fenomenului. Totodata nu inseamna ca nu ma sesizez cand se incearca cate-o leapsa sau baba oarba. Traiesc si eu intr-un mediu destul de diversificat chiar daca nu sunt vre-un hipsteras.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

razvan u. scrie:Cornele,
Cu tine NU!
Sper sa fi fost o greseala Razvane. Articolul este despre mine, Cornel Serban nu despre Nea Cornel Serbu.
Eu, Sornel Cerban ( Cornel.S ) stiu ca Baricada nu e cu mine.
Urban culture.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Foarte bun luarea de pozitie Tibi.
Era timpul ca cineva sa ia atitudine si cred ca ai ales momentul potrivit.
Sa vedem ce urmeaza. Ne trezim bunul simt sau ne scufundam in mizeria generata de limbajul sub urban practicat prea mult.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Dan Mitranescu
Veteran

cornel.s scrie: In optica mea esti un brand Danute. De asta trebuie sa ti cont. Ca esti la inceput sau cine stie pe unde, esti acolo. Ai facut multe, faci in continuare si meriti respect. In ceea ce priveste "aprinsul" si abjectiile, repet, mi le asum si promit sa renunt la ele. Nici mie nu mi-au adus nimic bun ci din contra. Am vrut insa sa-mi aduc si eu aportul, atat cat era la comunitatea asta atat de incercata si incarcata.
Consider acum ca cu gramatica sau fara mate, ce era de spus s-a spus. Restul pe balta.
Sa stii ceva. Pescari ca tine care stau pe balta mai mult decat vorbest ( si ai un mare avantaj aici :D ) sunt prietenii mei indiferent ca vor sau nu. :)
Nu pot sa raman niciodata indiferent la pasiunea asta.

Chiar si cu federatia asta. Stii de ce tac ? Pentru ca este cineva acolo cu care ani de zile la rand am mers pe balti. Am impartit si noroaie si peripetii purtati de acelasi "virus". Nu conta ca el era un om cu posibilitati ( functie , relalatii, ... ) si eu eram un amarat de student . Eu tin cont de asta si pasiune pentru pescuit o sa primeze intotdeauna pentru mine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”