cornel.s scrie:shahjaban scrie:Imi pare rau ca , chiar la domnul Dan Mitranescu pe care il respect mult am gasit greseala :
excroc = escroc .....
sper sa nu se supere pe mine....( se intampla si la case mari ) .
La Claudiu nu inteleg de ce flutura steagul Angliei ?? o fi anglofil ? super...si eu !!!
Hai sa mai destindem atmosfera pe aici ca vad ca se incinge ....!!!
Mitranescu e cu matematica nu cu limba romana, da` in limbaj forumistic se permite ca toti mai derapam din cand in cand. Eu uit aproape intentionat sa pun ochelarii cand postez si nu-mi pasa ca altii fac uz de gramatica, dar isi dau textele la confirmat BT-ul si-apoi se lauda cat de corecti in exprimare sunt. Am si eu o echipa intreaga la dispozitie care imi poate face PR-u`, dar cu ce folos? As mai fi eu? Al dumneavoastra, cu drag Sornel Cerban!
Pe o scara intre director si secretara unde ma pozitionezi ?
Asta conteaza.
Hai ca vorbesc de parca sunt un agramat la spovedanie.
Cornel eu nu stiu de ce ai fost mentionat in articol . (ulterior am vazut asta). Ca te aprinzi repede si vorbesti urat nici eu nu pot sa spun ca este de apreciat . Cred ca asta ti se imputa .
Parerea mea este ca Razvan G ( nu apare in articol ...) este cu 10 clase peste tine

, dar in acelasi timp ca aveti farmecul vostru. Ca el nu injura pe cineva si tu da ... este problema ta.

si a lui Tibi.
P.S. ce sustin eu si totodata a fost introdusa ca regula de administratorul site-ului este sa terminati cu p....le bagate pe fata , peste tot. Nu cred ca este rau.