Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu credeam ca esti baiat dulce, dar te-ai molipsit dupa cei rautaciosi.TOPALA scrie:ESTI O SLUGA.SI UN MANCATOR DE AVIOANE INCA.
DrHook scrie:Eu credeam ca esti baiat dulce, dar te-ai molipsit dupa cei rautaciosi.TOPALA scrie:ESTI O SLUGA.SI UN MANCATOR DE AVIOANE INCA.
Colonele vrei sa vorbim pe forum?
Ca de altfel la telefon puteai sa-mi spui ce vrei tu, nu ma asteptam.
Sunt sigur ca nici tu nu crezi ceea ce-ai scris, car despre faptul ca ma adresez personajului "TOPALA=Colonelu",
nu uita cand m-ai sunat si m-ai pus sa intru pe situl ligi si sa-mi dau cu parere despre topicul tocmai infiintat de tine, topic care era postat cu numele de cod, diferenta dintre mamaliga si boilis.
Urat din partea ta ca incerci ca ma ataci, nu uita ca nu am interes sa slugaresc pe nimeni, faptul ca sunt prieten, amic asta inseamna ca suntem pe aceeasi unda nu in totalitate.
Am ales sa-ti raspund aici deoarece nu credeam ca esti chiar atat de pervers, ma asteptam la mai multa intelepciune din partea ta.
Intr-o alta ordine de ideei, daca crezi ca ai sa porti un razboi pe forum cu mine, te-ai inselat.
Nu ma ai la mana cu nimic![]()
asa cum esti tu invatat, nu uita ca nu sunt eu de vina de varsta dumneatale .
Te rog sa stergi numarul meu de telefon din agenda dumitale.
Daca eu mananc avioane, voi doi ar trebui sa va schimbati pamparsi ca na au scos astia si de batrani.
Pacat ca ai intrat in acest joc nesimntit, dar pentru unii este un stil de viata, nu si pentru mine.
Eu nu sunt AV sa astept scuze, eu in pescuit nu am valoare dar nu uita ca am doar 30 ani, fata de unii care deabea isi tarasc basinile pe balta si ajung pe podium cu ajutorul tineretii, vor faima, cupe si atentie din partea pescarilor ca de altfel in viata de pana acum au fost doar subordonati.
Ai reusit colonele sa-mi faci greata, prost mai sunt ca am crezut in vrajeala ta, dar eu deabea am intrat in pescuitul de competitie si am timp, pe cand tu.......la primul ger ai intepenit.![]()
![]()
![]()