ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@moose
Imi place cum gandesti si mai ales cum scrii !
Eu m-am lasat de luat pestii acasa de anul acesta, dar ce facem cu restul ?
Iata unul ca Roger ce gandire are.Omul n-o sa reuseasca niciodata sa devina un pescar sportiv.
@tilea gabriel
E vorba de aceeasi balta. Pune niste poze sa vada si bucurestenii ce peste este !
Numai bine Terente, te astept la vara pe la noi cum am discutat.

Moose_master
Mesaje: 235
Membru din: Mar Iun 07, 2005 18:50
Puncte: 0
Localitate: Montreal

Mesaj de Moose_master »

riciu,

cred ca Roger a citit ce s-a postat si a tras singur concluziile. timpul le rezolva pe toate. cine nu se poate abtine de la a lua peste acasa ce poti sa-i faci . asta este !
vrei sa iei peste acasa , du-te in Hungaria si i-a TOT. dar nu in tarisoara noastra. ca e si asa vai de sufletul ei.

stima

Moose
APCR Canadian Branch

Avatar utilizator
Roger
Mesaje: 114
Membru din: Mie Ian 19, 2005 11:57

Mesaj de Roger »

maciupiciu scrie:Iata unul ca Roger ce gandire are.Omul n-o sa reuseasca niciodata sa devina un pescar sportiv.
Ce sa-i faci mai riciule?E lumea plina de ratati.Pot sa-ti spun din experienta de pana acum,de viata nu de pe balta,ca se rateaza oamenii din multe motive.Incepand cu alcoolul si terminand cu prostia.

Asa,la misto,ca e iarna si stam mai mult de vorba,care parte din ce-am spus te-a facut sa tragi concluzia pe care am citat-o eu?

p.s.Domnu Leu' sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii.Tin reteta de saramura in buzunarul de la piept.Mi-ai schimbat viata. :D
Alexandru Marcu

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

:lol: :lol:

Avatar utilizator
patabum
Mesaje: 145
Membru din: Mar Ian 11, 2005 9:13

Mesaj de patabum »

Mai Rogerica, ce sa-ti spun, mi-au dat lacrimile :lol: :lol: :lol: !

Daca ar fi dupa urarile prietenilor, ar trebui sa arat ca la 20 de ani, sa fiu bogat ca Bill Gates si sa nu mai calc pe balta 8) ...Din pacate, viata are un simt al umorului foarte pervers. Iti da asa, in gluma, o palma prieteneasca pe spate de-ti dau lacrimile si-ti trebuie cateva luni bune sa poti sa te ridici in genunchi...

Pretinu' Axl Rose avea un tricou meserias, nu comentez vizualu', da' textu era fascinant: "KILL YOUR IDOL!"!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@roger
De curiozitate cati ani ai ? Dupa scris pari foarte tanar... Eu la misto nu scriu, daca vrei reciteste ce-ai scris.
Sunt sigur ca esti unul dintre pescarii ?! care au carat de-a lungul vietii toti pestii acasa si scriu pe forumuri doar ca sa se bage in seama. Incep sa-i dau dreptate lui Moose ca noi singuri ne-am distrus baltile din tara..
Dar poate o putem repara !

Tilea Gabriel
Mesaje: 376
Membru din: Dum Noi 06, 2005 19:52
Puncte: 0
Localitate: Timisoara

Mesaj de Tilea Gabriel »

@riciu

Frate pescar, sunt distrus , ma duc sa ma imbat de suparare.Pacat de frumusetile acelea.Poate ne intalnim in primavara pe balta.Ma bucur totusi ca ti-ai dat seama ca pestii trebuie eliberati ( in Varadia am eliberat in 2005 vreo 2 tone ) iar daca vrei sa-i mananci cea mai buna solutie e Metro si salaul :lol:
Powered by just two rods

Avatar utilizator
Roger
Mesaje: 114
Membru din: Mie Ian 19, 2005 11:57

Mesaj de Roger »

@riciu

Am scris ca daca regula baltii permite nu e nici un sacrilegiu sa retii peste.In cantitatea si de dimensiunea normala.Prin normal inteleg "cat pot sa mananc la o masa" iar in privinta dimensiunii exista stasuri.
Sunt tanar intr-adevar(28) si nu ,nu am carat acasa tone de peste.Pentru ca nu am prins asa mult.Nu,nu as fi carat cu sacii indiferent cat as fi prins.

Stii ce nu-mi place?Inversunarea.Exclusivismul.Senzatia unora ca le stiu pe toate.Sunt clar pentru c&r.Am amintit doar ca se pescuieste si altfel.Iar pe cei care o fac nu trebuie sa-i batem cu pietre.Am revazut in ALP de luna asta un reportaj din Ungaria(Moose-se scrie cu U nu cu H in romaneste).Un loc absolut civilizat unde se pescuieste sportiv si unde daca vrei poti sa retii ceva.In nici un caz exemplare de 10 kg.

@patabum - Neuronu meu e in prenatal.Cand ne vedem poate imi explici pe cine tre sa ucid.Idols?Have none.

Cu prietenie ,
Roger
Alexandru Marcu

Moose_master
Mesaje: 235
Membru din: Mar Iun 07, 2005 18:50
Puncte: 0
Localitate: Montreal

Mesaj de Moose_master »

Roger,

La provocari nu mai raspund de mult, decat cand respectivul chiar sare calul si tine mortis sa i se aplice o corectie corespunzatoare.

In schimb la capitolul "indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie" stai cumintel si lasa forumurile pentru o vreme. Du-te frumusel in camera ta la birou si mai ia de citeste niscai carti.

Tara despre care vorbesti se numeste Hungaria (cu H) si nu Ungaria. La fel cum Elvetia nu se numeste Elvetia (oare sti cum se numeste in realitate ?), la fel cum nemtii sunt de fapt germani (si sincer nici macar germani nu este corect) insa noi si rusii suntem singurii care-i numim nemti, la fel cum Londra nu este de fapt Londra , ci London.
Daca te-ar chema Gheorghe si un strain ti-ar spune George e clar ca n-ar fi corect (sau cred ca te-ar incanta alintul).

Nu este forumul meu si eu ca si tine sunt un utilizator aici. Insa iti spun clar ca indiferent de forma perdelei dupa care te-ai ascunde ("cat mananc la o masa") pe acest forum n-o sa ai prea mult succes cu argumentele pe care momentan le susti.

Hai s-o lasam asa cum e si sa nu ne mai adancim in discutii inutile. Io nu-ti port pica si daca vrei sa vorbim mai bine hai "s-o dam in concrete" si sa vorbim despre pescuit ADEVARAT.

Apropo, vreau sa lansez o comanda pentru niste Harrison Ballista si sunt in dilema : sa le comand de 4 T/C sau 3.5 T/C ar fi de-ajuns ? Tu ce parere ai ?

Moose
APCR Canadian Branch

Tilea Gabriel
Mesaje: 376
Membru din: Dum Noi 06, 2005 19:52
Puncte: 0
Localitate: Timisoara

Mesaj de Tilea Gabriel »

@riciu

ceva poze cu aia de la Varadia ai ? Vasile paznicul stie ca i-ai scos ?Toti crapii care au plecat din balta ( inclusiv cei prinsi si eliberati )au fost consemnati undeva , sa ne facem si noi o idee despre ce mai este si cum cresc.In care dintre balti i-ai prins ?
Powered by just two rods

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”