Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
lucfish scrie:Sunt din Brașov și doresc să merg la această baltă ptr. că am auzit cuvinte frumoase despre Sulimanu, eu pescuiesc în regim C&R. Poate mă ajută crăparii mai vechi ai acestei bălți cu informații, privind nada folosită, aromele, dipurile, etc. pentru acest sezon. Totodată doresc informații despre structura bălții, distanța de aruncare pe secoarele A și B, agățătiri, adâncime, etc. Vă mulțumesc anticipat!!!
Poti prinde crapi (la ori ce fel de bile) mari si mici dar cu un pic de condimente in bile faci selectie.Decebalus scrie:lucfish scrie:Sunt din Brașov și doresc să merg la această baltă ptr. că am auzit cuvinte frumoase despre Sulimanu, eu pescuiesc în regim C&R. Poate mă ajută crăparii mai vechi ai acestei bălți cu informații, privind nada folosită, aromele, dipurile, etc. pentru acest sezon. Totodată doresc informații despre structura bălții, distanța de aruncare pe secoarele A și B, agățătiri, adâncime, etc. Vă mulțumesc anticipat!!!
Grambel+csl+capsuna+plastice ciortaniada![]()
Bile solubile+tari de la orice producator de nada autohton
Adancaime 1,5-2 metri,fara agatatura,distanta intre 90 si 120 metri intre maluri,pe mijloc un canal colmatat 2-3 metri.![]()
Fire intinse![]()