Balta Sulimanu ajutor

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Lucian Mustățea
Puncte: 0

Balta Sulimanu ajutor

Mesaj de Lucian Mustățea »

Sunt din Brașov și doresc să merg la această baltă ptr. că am auzit cuvinte frumoase despre Sulimanu, eu pescuiesc în regim C&R. Poate mă ajută crăparii mai vechi ai acestei bălți cu informații, privind nada folosită, aromele, dipurile, etc. pentru acest sezon. Totodată doresc informații despre structura bălții, distanța de aruncare pe secoarele A și B, agățătiri, adâncime, etc. Vă mulțumesc anticipat!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

Decebalus
Pescar de competitie

Re: Balta Sulimanu ajutor

Mesaj de Decebalus »

lucfish scrie:Sunt din Brașov și doresc să merg la această baltă ptr. că am auzit cuvinte frumoase despre Sulimanu, eu pescuiesc în regim C&R. Poate mă ajută crăparii mai vechi ai acestei bălți cu informații, privind nada folosită, aromele, dipurile, etc. pentru acest sezon. Totodată doresc informații despre structura bălții, distanța de aruncare pe secoarele A și B, agățătiri, adâncime, etc. Vă mulțumesc anticipat!!!

Grambel+csl+capsuna+plastice ciortaniada :mrgreen:
Bile solubile+tari de la orice producator de nada autohton

Adancaime 1,5-2 metri,fara agatatura,distanta intre 90 si 120 metri intre maluri,pe mijloc un canal colmatat 2-3 metri. :lol:
Fire intinse :!: :!:
SpritZCarp

Lucian Mustățea

Mulțumesc frumos, Decebalus!!!

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Decebalus scrie:
lucfish scrie:Sunt din Brașov și doresc să merg la această baltă ptr. că am auzit cuvinte frumoase despre Sulimanu, eu pescuiesc în regim C&R. Poate mă ajută crăparii mai vechi ai acestei bălți cu informații, privind nada folosită, aromele, dipurile, etc. pentru acest sezon. Totodată doresc informații despre structura bălții, distanța de aruncare pe secoarele A și B, agățătiri, adâncime, etc. Vă mulțumesc anticipat!!!

Grambel+csl+capsuna+plastice ciortaniada :mrgreen:
Bile solubile+tari de la orice producator de nada autohton

Adancaime 1,5-2 metri,fara agatatura,distanta intre 90 si 120 metri intre maluri,pe mijloc un canal colmatat 2-3 metri. :lol:
Fire intinse :!: :!:
Poti prinde crapi (la ori ce fel de bile) mari si mici dar cu un pic de condimente in bile faci selectie.
Cand vrei sa vi la balta da-mi un tel. pentru mai multe info.
Nada si bile am la lac nu mai pierde timpul sa cauti in alta parte vei vedea de ce.
0727347178
Dan Marinita
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Lucian Mustățea

Vă mulțumesc frumos, dl. Marinita!!! În funcție de zilele libere de la serviciu, am să vin la acestă baltă. Vă contactez înainte!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”