bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de miyagi »

CimpoeruM scrie:
miyagi scrie:Unu` isi intreaba ginecoloaga: Dupa cat timp putem face sex acum ca a nascut sotia, Doamna Doctor?
- Dupa 30 de minute in parcare ca sa termin aici, raspunde doamna.
cat spirit pa tine ..pictatule ,zi mai bine cum e cu lansetele alea de crap !ai "grije" ce esplicatii dai despre lansetele de crap .incet ,incet ajungi un mic guru . :lol: :lol: :lol: :lol:
Ei ho usor ca ajung io sa le stiu pa toate. Vezi tu atunci daca mai ai loc da mine pa vreo balta :mrgreen: .
Urban culture.

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

my..nu te grabi omule ,ca ajungi batran ca mine .

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

CimpoeruM scrie:my..nu te grabi omule ,ca ajungi batran ca mine .
daca esti curios cum se comporta un cormoran,pot sa detaliez .3.60-3lb.carp force :!: :!: ura..si pe balta !

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

daca esti curios cum se comporta un cormoran,pot sa detaliez .3.60-3lb.carp force :!: :!: ura..si pe balta !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

CimpoeruM scrie:
Nu-s curios. Merg pe Shimano pentru atata. Pe balta, la balta, da` care si unde?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

CimpoeruM scrie:
Ia uite ce zice fratele meu Adi aici:
"... adica nu ti plac lansete mele ... tocmai ce mi am luat 4 cormoran akx 3,5 lb. "
Deci se comporta in mai multe feluri :).
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Daca reusiti sa stricati pana si topicul cu bancuri...sunteti mari de tot ! :x :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:Daca reusiti sa stricati pana si topicul cu bancuri...sunteti mari de tot ! :x :lol:
:lol: :lol: :lol: . poi noi nu suntem tot bancuri?
Gata Gore. Eu am gatat. :D
Urban culture.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Marian Vanghelie a dezacordat azi un interviu în exclusivitate! Primarul sectorului 5 şi-a amintit, cu lacrimi în ochi, de copilăria sa, dar şi de întâmplări din adolescenţă, de pe vremea când tocmai intra pe băncile şcolii:

... “Cel mai frumos era de ziua mea! Dimineaţa mergeam cu familia la poliţie să facem poze aniversare din faţă şi din profil. Aşa cum cere tradiţia, domnii poliţişti mă trageau de urechi şi de limbă. Apoi mergeam la magazin, de unde mama îmi lua tot ce-mi plăcea mie iar tata ţinea de şase. Mi-a luat şi o cărticică de decolorat pe care trebuia să o fac eu cu alb şi un caiet pe care am scris pentru prima oară amprentele mele. Iar seara târziu, tata mi-a adus primul casetofon, de Dacie. În săptămâna următoare mi-a spus la telefon, de dincolo de geam, cât de mult mă iubeşte.”

“Pe vremea adolescenţei mele, în prima zi de şcoală, eram atât de mândru de uniforma mea în dungi! Când mă întorceam de la ore, mama îmi cerea cazierul ca să vadă dacă am luat zece, dar eu nu am reuşit niciodată să iau mai mult de cinci ani. Se întrista, dar când îi aduceam câte o brăţară de la doamna învăţătoare se înveselea la loc! Mie cel mai mult îmi plăcea biologia pentru că ne învaţă din ce e compusă o celulă: dintr-un pat, o chiuvetă, patru pereţi, o găleată şi un coleg.”
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

"E inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă acces la studiile superioare doar din cauză că nu ştiu să scrie sau să citească", a spus Vanghelie. "Vrem învăţământ şi manuale universitare într-o limbă pe care şi analfabeţii să o poată înţelege. Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au născut, nu au ales să fie în felul acesta".
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”