Frumoasa mea sotie, scotand capul pe geam, urla din toti rarunchii la un participant la trafic:
- Bai boule, nu stii sa semnalizezi cand schimbi banda?
Un alt sofer, care a vazut toata scena, imi zise:
- Prietene, ce fund si ce balcoane misto are claxonul tau!
Pă 8 a fost ziua mea și Cezara a zis să-mi facă un cadou: m-a scos la un club dă streaptease. La intrare, paznicul:
- Salut, Gogo, ce mai faci?
Nevastă-mea a rămas mască:
- Dă unde te cunoaște ăsta?
- Dă la sală - îi răspund.
Ne așezăm la o masă și chelnerița mi-aduce un pahar cu vin roșu. Cezara:
- Dă unde știe asta că bei vin roșu?
- Aaa, mă cunoaște dă pă feisbuc, d-acolo știe!
O stripteuză vine direct la masa noastră și zice:
- Bună, Gogo, îți fac dansul obișnuit?
Cezara sare dă la masă, își ia geanta, iese din club și se urcă într-un taxi.
Io m-am luat după ea și am reușit să mă urc în ultimul moment.
- Nesimțitule, porcule, mă minți ca un măgar că ai treabă prin țară și tu umbli cu toate parașutele prin cluburi. Io am încercat să mă apăr, să-i zic că nu ie așa, că ie coincidențe, ea țipa mai dăparte la mine.
Cînd îl aud pă șofer că zice:
- Băăăiii, nea Răzvane, da' văd că în seara asta ai agățat o adevărată scorpie, chiar dă ziua matale !!!!
Ziceți și voi acu': cu ce-am greșit să pățesc asta?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
1. A Romanian is not “surprised”…his “face has fallen off” (I-a picat fața).
2. A Romanian didn’t just “do so much with so little” … he “made a whip out of shit” (Face din rahat bici).
3. A Romanian won’t “lose temper” … his “mustard will jump off” (Îi sare muștarul).
4. A Romanian hasn’t just “screwed up” … he “threw his boogers in the beans” (A dat cu mucii-n fasole).
5. A Romanian won’t “try to fool you” … he’ll “throw vapours at you” (Te aburește).
6. Nor will he “lie to you” … he’ll “sell you doughnuts” (Vinde gogoși).
7. A Romanian doesn’t “suddenly get it” … his “coin drops” (Îi pică fisa).
8. A Romanian is not “extremely tired” … he’s “cabbage.” His life is not “chaotic” … it’s “cabbage.” And his room is not “a complete mess” … it’s also “cabbage” (Varză).
9. A Romanian doesn’t simply deem an effort “useless” … he says it’s “a rub on a wooden leg” (Frecție la picior de lemn).
10. You don’t “drive a Romanian nuts” … you “take him out of his watermelons” (Îl scoți din pepeni).
11. A Romanian will not have “the impostor syndrome” … he will “feel with the fly on his cap” (Se simte cu musca pe căciulă).
12. In Romania, things are not “far away” … they’re “at the devil’s mother” (La mama naibii).
13. A Romanian is not “crazy” … he’s “gone on a raft” (Dus cu pluta).
14. A Romanian won’t tell you to stop “wasting time” … he’ll tell you to stop “rubbing the mint” (Freca menta).
15. A Romanian won’t say that something is “cool” … he’ll say it’s “concrete” (Beton).
16. A Romanian is not “nervous” … he “has a carrot (in his ass)” (Are un morcov în fund).
17. A Romanian doesn’t just “keep quiet” … he “keeps quiet like the pig in a corn field” (Tace ca porcu-n păpușoi).
18. As a Romanian you don’t “fool yourself” … you “get drunk with cold water” (Te îmbeți cu apă rece).
19. A Romanian is not “stupid” … he’s “a Venice bush” (Tufă de Veneția).
20. A Romanian won’t “call it quits” … he’ll “stick his feet in” (Își bagă picioarele).
21. A Romanian hasn’t been “scammed” … he “took a spike” (A luat țeapă).
22. A Romanian is not “a drunkard” … he’s “a blotting paper” (Sugativă).
23. A Romanian will not look at you “confused” … he will “stare like the crow at the bone” (Ca cioara la ciolan).
24. A Romanian doesn’t have “unusual ideas” … he has “a curly mind” (Minte creață).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Un politist bacauan a fost prins de colegii sai in timp ce intentiona sa isi cumpere volumul "Critica ratiunii pure" de Immanuel Kant. Acesta a fost dus la sectie, unde a fost supus unui interogatoriu intens. Omul legii sustine insa ca este o interpretare gresita a gestului sau si nu e vinovat de nimic.
- "Nu o luam pentru mine, jur! M-a rugat un prieten sa il ajut. Eu nu am nicio legatura cu imersiunea dihotomica in subconstientul irational al sinelui si, sincer, nu sunt un apologet al kantianismului", a declarat Ionel C.
Sefii sai sunt insa convinsi ca acesta este vinovat.
- "L-am observat de mai demult. Era ceva ciudat cu el. Mereu era primul care termina de citit numerele de inmatriculare", ne-a declarat adjunctul IJP.
De asemenea, Inspectoratul de Politie a demarat o ancheta si in privinta celor doi politisti care l-au surprins pe Ionel C.
- "Exista niste semne de intrebare vizavi de cei doi. Ce cautau ei in preajma librariei?
Exista premisele existentei unei intregi filiere de politisti intelectuali".
Ancheta continua..
Unde credeti ca se roaga oamenii cu adevarat la Dumnezeu: intr-o biserica sau intr-un avion cu un motor in flacari?
Filosofie despre viata:
1. Daca mersul pe jos ar fi bun pentru sanatate, atunci postasul ar fi nemuritor.
2. O balena inoata toata ziua, mananca plancton, bea apa si e grasa.
3. Un iepure fuge mereu, tzopaie si traieste doar 15 ani.
4. O broasca tzestoasa nu fuge, abia se tareste si nu face mai nimic altceva, cu toate astea traieste 150 de ani.
Si tu, vrei ca eu sa tin dieta si exercitii fizice?! Hai sa fim seriosi!!!..........
- Ce femei preferati: cele care vorbesc mult sau pe celelalte?
- Care celelalte?
Ochiul vanat micsoreaza campul vizual, dar creste experienta!
Intorcandu-se de la coasa cu caruta plina, Vasile isi mana de zor calul.
In faptul serii fiind, isi biciuia bidiviul din ce in ce mai tare.
La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum, se intoarce catre Vasile si, cu o privire plina de expresivitate, ii spune:
- Mai, Vasile, da-o ma-n aia ma-sii de treaba ! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm. Ce dracu', ma Vasile !
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete livid la fata. Credinciosul lui caine il urma indeaproape. La un moment dat, obosit Vasile se opri si se aseza pe o piatra. La scurt timp sosi si cainele care, gafaind, ii spuse:
- Ba, Vasile, sa fiu al dracului, ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca
Sotia, sotului : - Sa stii ca nu mai inteleg ! Mai inainte erai fericit daca reuseai sa ma vezi macar cateva minute pe zi !...
Sotul spune in barba : - Si acum la fel ...
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Luna trecuta am fost invitat la o fabrica de lactate. De atunci nu mai manac lapte! Acum o saptamana am fost invitat la o fabrica de mezeluri. De atunci nu mai manac salam. Saptamana viitoare sunt invitat la o fabrica de bere. Pentru nimic in lume nu ma duc!
Directorul unui cimitir sună la reprezentanța unei firme de motociclete:
– Câte motociclete ați vândut în ultima săptămână?
– Cinci bucăți.
– A da...,înseamnă că unul încă se mai plimbă…
Era un negru care statea la umbra unui bananier si isi facea vint cu o frunza. Intimplator pe insula pe care isi ducea viata, naufragiaza un consultant in management care il gaseste pe negru sub bananier. Negrule, stai aici cu resursa neexploatata deasupra capului, ai putea sa culegi bananele si sa te duci la piata ca sa le vinzi! Serios, zice negrul, si, dupa aia, ce fac? Pai, dupa aia, mai iei pe vreo citiva din familia ta si culegeti mai multi banane, si le vindeti in piata. Asa, si? Si dupa aia aveti bani sa cumparati o taraba, sa culegeti si sa vindeti mai multe banane, ba chiar sa va cumparati o masina si sa faceti distributie de banane. Asa, si? Pai si dupa aia vindeti si mai multe banane si faceti transport si in afara insulei, vindeti toata productia de banane si in doua sezoane va cumparati vapor si aprovizionati chiar pe continent. Pai si dupa aia ce facem? Aaaa, dupa aia vindeti afacerea, luati mai multe milioane pe ea si puteti sta linistiti la umbra unui bananier pe o insula. Asa si, acum ce ti se pare ca fac?