bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: bancuri

Mesaj de ionut72 »

Scrisoare de la sotie catre sot:

"Draga sotule, iti scriu acesta scrisoare ca sa iti spun ca te las pentru ceva mai bun.Am fost o buna sotie pentru tine in ultimii 7 ani si nu trebuie sa-ti mai demonstrez asta. Ultimele 2 saptamani au fost un infern. Seful tau m-a sunat si mi-a spus ca ti-ai dat demisia si asta nu e singura ta "bravura". Saptamana trecuta te-ai intors acasa si nici n-ai observat ca m-am tuns si mi-am facut unghiile, ca ti-am gatit mancarea ta preferata si ca purtam o noua marca de Lenjerie intima. Ai venit, ai mancat in 2 minute si, apoi, te-ai culcat, dupa ce ai vazut meciul. Nu-mi mai spui ca ma iubesti, nu ma mai atingi, nu stiu daca ma mai iubesti sau nu, dar, orice ar fi, eu te las. Noroc bun!

Semnat: Nevasta-ta.
P.S. Daca ai vrea sa ma cauti, sa nu o faci. Eu si fratele tau ne-am mutat la Alba-Iulia si traim impreuna.

Rapunsul sotului:

"Draga nevasta, nimic nu mi-a inseninat mai mult ziua de astazi mai mult decat faptul ca am citit scrisoarea ta. E adevarat ca am fost casatoriti 7 ani, dar nu ai fost nici pe aproape de a te comporta ca o buna nevasta. Am observat ca te-ai tuns saptamana trecuta, dar, primul lucru la care m-am gandit, a fost: "zici ca e barbat!". Iar mama m-a invatat sa nu spun nimic, daca nu am ceva dragut de zis. Ai gatit mancarea mea preferata, dar cred ca m-ai incurcat cu frate-meu, pentru ca eu nu mai mananc carne de porc de 5 ani.M-a culcat cand am vazut lenjeria ta cea noua, pentru ca am vazut eticheta cu pretul: 490 de lei. Am sperat sa fie doar o coincidenta ca, in aceeasi zi, fratele meu mi-a cerut sa-i imprumut 500 de lei.Cu toate acestea, simteam ca inca te iubesc si speram sa iesim impreuna din criza asta. Asa ca, atunci cand am aflat ca am castigat la loto 10 milioane de euro, mi-am dat demisia si am cumparat 2 bilete pentru Bora-Bora, unde speram sa ne regasim. Dar, cand m-am intors acasa, erai deja plecata. Cred ca totul se intampla cu un anumit motiv. Sper ca viata sa iti fie plina de tot ce ti-ai dorit vreodata. Avocatul mi-a spus ca, datorita scrisorii pe care mi-ai lasat-o, nu vei vedea nici un ban de la mine.

Semnat: bogat rau de tot si liber!
P.S. Nu stiu daca ti-am spus vreodata, dar, fratele meu, inainte, se numea Maria, nu Marian. Sper ca asta nu e o problema pentru tine :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Febletea lui Piti!

Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Soacra, la discutii cu ginerele:
- Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?
- Dupa a ta, in mod sigur!

gabize

Mesaj de gabize »

Un băieţas de cartier sună la informaţii:
- Săr'na, aş dori numărul de telefon al domnişoarei Maria Popescu din Bucureşti.
- Domnule, sunt 780 de Maria Popescu în Bucureşti. Un nume de stradă nu aveţi?
- Ba da, zice ăsta puţin confuz, băieţii îmi zice Gică Duru...
Susţin pescuitul catch & release!

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

S-au intalnit doi necunoscuti:
- Am auzit ca te-ai insurat ..
Asa-i ?!
- Da.. !
- Si de ce-ai facut-o ?!
- Pai nu-mi mai placea mancarea de la cantina ..
- Si acum ?
- Acum imi place !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Un bărbat intră intr-o farmacie impreuna cu fiul lui in varsta de 10 ani. Pustiul vede un prezervativ si intreaba:
- Tata, ce e ăla?
- Este un prezervativ. Oamenii mari îl folosesc atunci când se iubesc.
- Aha, am auzit ceva pe la școală.
Mai trece un minut si copilul vede o cutie cu 3 prezervative, asa ca intreaba din nou:
- Dar in cutia aia de ce sunt 3?
- Acelea sunt pentru băieții de la liceu. Folosesc unul vineri, unul sâmbătă și unul duminică.
Baiatul se lamureste, dar peste ceva timp mai vede o cutie, cu 6 prezervative:
- Si in cutia aia de ce sunt 6?
- Pentru tinerii de la facultate. Folosesc cate două vineri, două sâmbătă și două duminică.
Baiatul tace din nou, dar peste putin timp vede o alta cutie, cu 12 prezervative, asa ca intreaba iar:
- Dar acolo de ce sunt 12?
Tatal, exasperat:
- Sunt pentru bărbații însurați. Câte unul pentru fiecare lună: ianuarie, februarie, martie…
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Un afis la intrarea unei banci:
"Va informam ca banca noastra va instala Bancomate noi, ce vor permite clientilor sa efectueze tranzactii fara a se mai da jos din masina.

Daca doriti sa utilizati acest nou serviciu, va rugam sa urmati pasii din procedurile de mai jos. Dupa mai multe luni de verificari am elaborat proceduri diferite pentru barbati si femei, pe care va rugam sa le aplicati dupa caz."

PROCEDURA PENTRU BARBATI
1.Opriti masina in dreptul Bancomatului.
2.Coborati geamul portierei.
3.Introduceti cardul in fanta Bancomatului si tastati PIN-ul.
4.Tastati suma dorita.
5.Recuperati cardul, luati banii si chitanta.
6.Ridicati geamul portierei.
7.Continuati-va drumul.

PROCEDURA PENTRU FEMEI

1.Opriti masina in dreptul Bancomatului.
2.Treceti schimbatorul de viteze in marsarier si incercati sa reveniti in dreptul Bancomatului. Repetati daca este nevoie.
3.Trageti frana de mana si coborati geamul portierei.
4.Cautati poseta. Dupa ce o gasiti, goliti tot continutul pe scaunul din dreapta. Localizati si extrageti cardul dintre celelalte lucruri din poseta. Puneti lucrurile la loc in poseta.
5.Avertizati persoana cu care vorbiti pe mobil ca veti reveni. Inchideti mobilul.
6.Incercati sa introduceti cardul in fanta Bancomatului.
7.Deschideti portiera masinii si aplecati-va, daca in pozitia in care ati oprit distanta este prea mare si nu va permite sa ajungeti la Bancomat.
8.Introduceti cardul in fanta Bancomatului.
9.Reintroduceti cardul in pozitia corecta.
10.Cautati in poseta carnetelul in care ati notat PIN-ul, probabil pe ultima pagina.
11.Introduceti PIN-ul.
12.Apasati tasta "Anulare" si introduceti PIN-ul corect.
13.Tastati suma dorita.
14.Verificati-va machiajul in oglinda retrovizoare.
15.Luati banii si chitanta.
16.Goliti din nou poseta pentru a gasi portofelul pentru bani.
17.Notati suma retrasa in carnetel si puneti banii in portofel.
18.Verificati-va inca o data machiajul.
19.Avansati doi metri cu masina. Opriti.
20.Dati inapoi pana in dreptul Bancomatului.
21.Recuperati cardul din Bancomat.
22.Goliti din nou poseta si cautati port-cardul. Introduceti cardul in port-card.
23.Faceti semnul cu degetul soferului disperat care asteapta in spatele dumneavoastra.
24.Demarati si continuati-va drumul.
25.Sunati persoana cu care vorbeati pe mobil si si reluati convorbirea.
26.Conduceti masina aproximativ doi sau trei kilometri.
27.Deblocati frana de mana.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Luata de pe FB

-Ke faki, bombonik mik?
-Invaţă în p.u.l.a. mea să scrii romaneşte corect! Daca imi mai scrii o dată cu k te scot din lista.
-Oc.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Incendiu intr-un hotel.

Toata lumea iese pe hol si striga: apa, apa, apa, urgent!

Un rus, rupt de beat, iese si el pe hol:

- Si-o vodca la camera 30, va rog!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”