Cica 3 ani dinamo out Europa...ce gluma proasta, cand au fost ei in Europa ?GClaudiu scrie:Asa ca daca ai ceva mai nou...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cica 3 ani dinamo out Europa...ce gluma proasta, cand au fost ei in Europa ?GClaudiu scrie:Asa ca daca ai ceva mai nou...
Muamaaaaa ce ustura asta!Cristi Chiritoi scrie:Cica 3 ani dinamo out Europa...ce gluma proasta, cand au fost ei in Europa ?GClaudiu scrie:Asa ca daca ai ceva mai nou...
Cristi Chiritoi scrie:Cica 3 ani dinamo out Europa...ce gluma proasta, cand au fost ei in Europa ?GClaudiu scrie:Asa ca daca ai ceva mai nou...
Cioara suna la militiecioara scrie:Sper sa ajungeti in B ca acolo va e locul ! Santeti singurele pi.... din Romania care nu respectati fotbalul,care credeti ca e doar inca un moment sa injurati sau sa va bateti , sau orice altceva dar care nu are leg cu sportul ! Nu eXista galerie perfecta,nici nu o cer,dar oameni intre voi,cainii credeam ca exista . Pana sa plece Borcea ati tipat,a plecat tot tipati ! Marsh la vocea romaniei sau acceptati ca santeti praf ! Nu va convin patronii? Marsh la stadion ,platiti biletele si injurati-i . Noi Stelistii asa am facut. Cand nu ne convenea cu ideile ciobanului am bagat mana in buzunar,am platit bilete ca sa putem sa-l injuram.Voi?HUOOOOO !