VENIM CU TOT CE TREBUIEiohann scrie:Madalin Dirla scrie:FRATE IOHANN, VOI VENI SPECIAL SA BEAU O AFINATA CU TINE![]()
SA NU CARE CUMVA SA UITI CANA AIA SPECIALA![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
VENIM CU TOT CE TREBUIEiohann scrie:Madalin Dirla scrie:FRATE IOHANN, VOI VENI SPECIAL SA BEAU O AFINATA CU TINE![]()
SA NU CARE CUMVA SA UITI CANA AIA SPECIALA![]()
Madalin Dirla scrie:TOTI AM INCEPUT MIEI
SI AU AJUNS CAPRE![]()
![]()
de multe ori goi in buzunare,dar cu un cioban potentGClaudiu scrie:Miei, dar nu goi in buzunare)
cornel.s scrie:Poi vinde tuica aia mai repede si fa bani ca pe balta se bea altcevaGClaudiu scrie:Miei, dar nu goi in buzunare)
.
GClaudiu scrie:cornel.s scrie:Poi vinde tuica aia mai repede si fa bani ca pe balta se bea altcevaGClaudiu scrie:Miei, dar nu goi in buzunare)
.
SPD se bea?![]()
![]()
Trebuie sa dau mai multa din ea..
@ Iohann
Fac eu bani sau rost de scule si nici sa nu participati la concursuri cand vin eu ... nu de alta,dar s-ar putea sa arunc cu lanseta peste firele voastre![]()
iohann scrie:de multe ori goi in buzunare,dar cu un cioban potentGClaudiu scrie:Miei, dar nu goi in buzunare)
![]()
![]()
iohann scrie:
SPD se bea?![]()
![]()
Trebuie sa dau mai multa din ea..
@ Iohann
Fac eu bani sau rost de scule si nici sa nu participati la concursuri cand vin eu ... nu de alta,dar s-ar putea sa arunc cu lanseta peste firele voastre![]()
Nici!Madalin Dirla scrie:pretenash,noi mai avem sanse cel putin teoretice sa facem eventul, voi nici teoretic, nici matematic,nici scriptic,nici,nici,nici????
...
Cornele,dar un concurs la moara nu te prinde?cornel.s scrie:iohann scrie:de multe ori goi in buzunare,dar cu un cioban potentGClaudiu scrie:Miei, dar nu goi in buzunare)
![]()
![]()
![]()
![]()