Incep io ca oricum vreau un LED marepetre iulian scrie:Diseara se anunta o ploaie de televizoare .....acum sa vedem care tabara arunca cu ele

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Incep io ca oricum vreau un LED marepetre iulian scrie:Diseara se anunta o ploaie de televizoare .....acum sa vedem care tabara arunca cu ele
Paroahe, ia de n-o rata nici p-asta ( in mod sigur nu o vezipharaoh scrie:A fost o minge la fileu pe care n-am putut s-o ratezzfcristian scrie:Iar ai aparut necazule ?pharaoh scrie:De unde sa stie omu` ma? A recunoscut ca nu e microbist, e telespectator de duminica.
Tu esti microbist ? Stii istoria clubului pe care-l sustii sau doar te faci pe tine pe aici .
Nu e o rusine sa recunosti o stare de fapt, e o rusine sa te dai mare pe aici si sa te bagi in seama pana te ia Miyagi in tarbaca si pe urma te intrebi ce are cu tine.. Nu tre` sa te superi si sa incepi sa jignesti aiurea cum, de altfel, faci de obicei. Si tu si sensei-ul.
Parca stabilisem sa ne ignoram reciproc. Nu, n-am scapat si probabil n-o sa scap niciodata. "Get well or die trying" e noul meu mottocornel.s scrie:Ce fel de MICROBist ejti tu mah? pana mai ieri te vaietai p-aici ca ai borelioza. Ai scapat?.
Bai ma scuzi daca chiar e asa cu boala. Credeam ca doar ne-ai aburit cum ne aburesti cu fotbalu` acum.pharaoh scrie:Parca stabilisem sa ne ignoram reciproc. Nu, n-am scapat si probabil n-o sa scap niciodata. "Get well or die trying" e noul meu mottocornel.s scrie:Ce fel de MICROBist ejti tu mah? pana mai ieri te vaietai p-aici ca ai borelioza. Ai scapat?.
. Mai nasol o sa fie cand n-o sa mai pot merge la pescuit. Dar am vazut la unii ca merge sa pescuiesti si de pe forum
. Te-ai coborat atat de jos incat sa "ataci" pe cineva cu boala lui?
Nu s-a vaitat nimeni pe-aici. Daca vrei sa o iei cumva (interventia mea pe acest subiect la vremea respectiva), ia-o ca pe un avertizare vis-a-vis de ce ti se poate intampla de-an boulea in viata asta, in afara de multe altele pe care le stim cu totii.
Si nu-mi mai scoate vorbe din context. Ca nu m-am dat mare microbist. Dar recunosc ca de mic IUBESC DINAMO! Si va urez sa faceti si 20 de puncte dar sa nu va calificati!
Parol. El a zis primul. Eu doar am preluat-o de la fileu si i-am dat putin efectcornel.s scrie: Poi de ce zici tu de lume ca sunt spectatori de televizor cand tu nu te duci la meciurile echipei favorite? .
Eh vezi cum amesteci tu lucrurile? Aici noi vorbim de fotbal nu de tenispharaoh scrie:Parol. El a zis primul. Eu doar am preluat-o de la fileu si i-am dat putin efectcornel.s scrie: Poi de ce zici tu de lume ca sunt spectatori de televizor cand tu nu te duci la meciurile echipei favorite? ..
Uite asta cu "punctele pe care le facem noi si se folosesc altii de ele" e o alta prostie pe care o scot in fata stelistii. Pai eu stiii ce propun? In cupele europene sa joace doar steaua, indiferent ce loc ocupa in campionat. Ba mai mult. Sa se desfiinteze campionatul, sa faca o liga doar pentru steaua. Sa faca numai ei punctele si numai ei sa se foloseasca de ele. Poate le face si o Cupa Europeana numai a lor, sa se califice an de an in primavara europeanacornel.s scrie:O sa facem si punctele alea, da` o sa fie pacat ca o sa se foloseasca de ele Astra Giurgiu si Vasluiul sau cine mai stie.