Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
DumiD scrie:da si tu mai multe detalii, crezi ca se uita cineva la viasat explore in afara de tine?
Nu stiu daca ar prinde la noi, ca suntem latini si nu ne place razboiul direct! Ai nostrii fac carp-wars pe grupul de whatsapp !odoctee scrie:Pe sistemul carp wars de pe viasat explore, la mine, nu se poate face și la noi așa ceva?
Ar fi o emisiune foarte interesanta...
Ce spuneți?
cred ca suntem doiDumiD scrie:da si tu mai multe detalii, crezi ca se uita cineva la viasat explore in afara de tine?
Cu mine, trei !crap hunter scrie:cred ca suntem doiDumiD scrie:da si tu mai multe detalii, crezi ca se uita cineva la viasat explore in afara de tine?
...Sau , patru ... !Eduard Sutu scrie:Cu mine, trei !crap hunter scrie:cred ca suntem doiDumiD scrie:da si tu mai multe detalii, crezi ca se uita cineva la viasat explore in afara de tine?Sunt interesat si sustin aceasta initiativa !
In principiu este vorba de un duel de 24 ore unde puncteaza cantitatea totala (2p) si marea captura (1p)DumiD scrie:da si tu mai multe detalii, crezi ca se uita cineva la viasat explore in afara de tine?