Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu prea se vede ca ''ajuti''.... vrajeala multa...bine ca ai luat un aparat ''performant'' pentru tine....Vladut Mateianu scrie:Daca nu sti, mai bine nu te baga.....sandu marian scrie:Nu-mi vine sa cred.........Baiatul asta muncesate zi si noapte sa mediatizeze concursurile....cine profita din plin de pe urma lui?...ORGANIZATORII si PROPRIETARII ACESTUI site. Asa ca mai bagati mana la profit si luatii baiatului jucaria necesara VOUA in primul rand...Ptr. concusurile organizate de mine exista aparat foto de inalta calitate, idee este ca George mai participa si la alte concursuri si este f. buna initiativa lui Nini.....
In rest se vede frustrare si invidie in postarea ta..
Cu ce sa fiu multumit?! Ca fac echipa? Da. Si altii au facut cu mine cand am avut nevoie.Nini scrie:Mulțumit Cornel
hai ca deja esti obraznic...sandu marian scrie:nu prea se vede ca ''ajuti''.... vrajeala multa...bine ca ai luat un aparat ''performant'' pentru tine....Vladut Mateianu scrie:Daca nu sti, mai bine nu te baga.....sandu marian scrie:Nu-mi vine sa cred.........Baiatul asta muncesate zi si noapte sa mediatizeze concursurile....cine profita din plin de pe urma lui?...ORGANIZATORII si PROPRIETARII ACESTUI site. Asa ca mai bagati mana la profit si luatii baiatului jucaria necesara VOUA in primul rand...Ptr. concusurile organizate de mine exista aparat foto de inalta calitate, idee este ca George mai participa si la alte concursuri si este f. buna initiativa lui Nini.....
In rest se vede frustrare si invidie in postarea ta..
cornel .s scrie:Cu ce sa fiu multumit?! Ca fac echipa? Da. Si altii au facut cu mine cand am avut nevoie.Nini scrie:Mulțumit Cornel