Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca eu va spun ca e frate cu popescu de la federatiepopescu59 scrie:Exista si la alte concursuri destule glume darrrrrrrrrrrrrr nu va permiteti sa scrieti ca o luati in freza fiindca organizatorii sunt apropiati de-ai vostri.
ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOATE POSTARILE OFF TOPIC si daca e corect sa avertizeze pe cei care posteaza repetat in afara topicului.
Am insistat cu rugamintea sa posteze aceeia care vor sa participe la un astfel de concurs.
Cristi Y scrie:pai esti la rubrica LIBER LA DISCUTII !!! , posteaza concursul la competitii si atunci poti cere focusarea discutiei pe subiectpopescu59 scrie:ROG DIN NOU UN MODERATOR SA STEARGA POSTARILE OFF TOPIC.
in alta ordine de idei sa vezi ce demonstratie de navomodele va fi pe balta cand vor incepe sa interfereze telecomenzile![]()
![]()
i-ti inchipui ce ar face acolo o statie de bruiaj in FM ??![]()
sa vezi o balta plina de barci in deriva
deja esti penibil.mai bine du-te la balta Lazar si racoreste-te,poate mai cade vre-un somn de 38 de kilepopescu59 scrie:Sincer va spun din nou sunt foarte foarte afectat de acesta conspiratie am vrut sa ma sinucid dar au sarit copii si nepotul si m-au oprit altfel scapati de mine.
Dar daca totusi chiar este vorba despre o conspiratie ca vad ca ma contracarati aceleasi persoane la fiecare postare a mea , puteti sa faceti ceva pentru mine ???
Daca da si vreti sa ma ajutati faceti va rog un infart .