cornelserbu scrie:stai putin, nu mie-mi trebuia camasa aceea, nu eu sustin ca un lucru sau altul e musai...eu sunt putin mai flexibil, n-am ce cauta intr-o camase atat de stramta

La fel era si afirmatia ... flexibilia

... si mi-a permis sa o interpretez.... tot asa e si cu regulamentele in concursuri. De asta am sustinut mereu ca regulamentul oricarui concurs trebuie sa nu lase loc pentru nimic dar am fost acuzat de scenarita si teoria "constipatiei".
Apropos de regulamente...aveti vreo informatie la cald referitoare la momentul anuntarii si publicarii regulamentului de desfasurare al calificarilor? Si nu intreb la misto dar inteleg ca toata lumea a mers pe ideea unei prezente in numar mare pentru strangere de fonduri si pentru asta au fost alese taxe mici, balti gratuite...insa intre timp au fost anuntate majoritatea concursurilor din 2009 cu tot cu regulamente iar lumea s-a inscris deja. S-ar putea prin intarzierea regulamentului de desfasurare sa nu fie prezente asa multe echipe cum spera organizatorii? Nu ma refer la acea mana de pescari care are timp si buget pentru toate concursurile...ci la ceilalti...cei de la care se spera sa se stranga bani in calificari.
Alta idee pentru atragerea unui numar mai mare de concurenti ar fi posibilitatea cuprinderii sfarsitului de saptamana in fiecare mansa pentru a minimaliza numarde zile de concediu pe care sa si le ia fiecare.
Nu e polemica sau scormonire de rahat ..ci doar sugestii cu ganduri bune.