frate mosharule,
in ceea ce priveste pescuitul in sine, pt noi concursul a avut un istoric deosebit de simplu. inca din prima noapte "l-am gasit" toate cele trei echipele si ne-am apucat de treaba. in prima dimineata punctasem in toate sectoarele; noi 3 bucati, tataie&cocos - 2 si gogu&piticu - 2. nimeni nu se gandea la dezastrul ce avea sa urmeze. din acel moment echipele romane au dat recital de pescuit la crap.
exemplu: la final STEVE SPURGEON (Anglia - manager Korda), vecin de stand cu baietii nostri din "A", a venit la Tataie si Cocosu' sa-i felicite si sa recunoasca ca nu a mai vazut un asa ceva. a cerut chiar si un boilies sa se uite la el.
in "C" piticu si gogu au fost felicitati de un sector intreg. chiar si vecinii nostri, Letonia si Africa de Sud au venit sa ne felicite si sa ne spuna ca nu inteleg cum de am punctat atat de putin in conditiile in care am prins atat de mult.
fapt divers: gogu si piticu (castigatorii sectorului A) au prins doar 3 (trei!!!) crapi peste 2 kg. majoritatea pestilor lor au avut 1600 g. ai nostri au avut 1300 - 1450 g. peste 150 de bucati.
echipei din "A" - Tataie & Cocos ii mai trebuia un crap de 1500 g pt a castiga sectorul si implicit argint la individual si bronz pe echipe pt Romania. ei au prins patru bucati de 1450 grame (!!!!!!!) in ultima ora de concurs.
inca de la plecare toate lucrurile ne-au mers pe dos si am avut numai ghinioane. am refuzat sa credem ca ce incepe prost se termina si mai prost.
dar asa a fost. parca am fost blestemati. ei, parca...