Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Gresit masajul suna astfel "salut plictisitilor a fost cineva pe 2008 in delta ca vreau sa ies din hibernare".Cam asa ceva.Vladut Mateianu scrie:@jack the ripper
Nu este absolut nici o problema ca ii iei apararea prietenului tau, doar ca din pacate nu ti-a explicat exact cum stau lucrurile ! Noroc ca eu salvez postarile sterse :
" Ia ziceti , ba obositilor cum sta treaba pe la Crisan ? Se prinde ceva ? "
Si acum te las pe tine sa judeci daca am procedat corect.....
PS Nu cred ca o sa existe cineva(fie nume real, nick sau clona) sa ma intrebe de Crisan si sa nu-i raspund, sti bine ca iubesc zona aia de delta !
gazaru scrie:Gresit masajul suna astfel "salut plictisitilor a fost cineva pe 2008 in delta ca vreau sa ies din hibernare".Cam asa ceva.Vladut Mateianu scrie:@jack the ripper
Nu este absolut nici o problema ca ii iei apararea prietenului tau, doar ca din pacate nu ti-a explicat exact cum stau lucrurile ! Noroc ca eu salvez postarile sterse :
PS Nu cred ca o sa existe cineva(fie nume real, nick sau clona) sa ma intrebe de Crisan si sa nu-i raspund, sti bine ca iubesc zona aia de delta !
scuze pentru greseala cu "masaju",cu scrisul pe calculator sunt varza.am sa citesc dupa ce scriu.marin laurentiu scrie:gazaru scrie:Gresit masajul suna astfel "salut plictisitilor a fost cineva pe 2008 in delta ca vreau sa ies din hibernare".Cam asa ceva.Vladut Mateianu scrie:@jack the ripper
PS Nu cred ca o sa existe cineva(fie nume real, nick sau clona) sa ma intrebe de Crisan si sa nu-i raspund, sti bine ca iubesc zona aia de delta !![]()
![]()
..."masajul"
![]()
![]()
![]()
mesajele nu prea iti ies....cu MASAJELE cum te-oi descurca?![]()
![]()