Discutie Popescu Stefan vS Gabi Sandu

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Popescu Stefan

Re: Discutie Popescu Stefan vS Gabi Sandu

Mesaj de Popescu Stefan »

Diaconita Petru scrie:Din pacate relatia dintre cele doua e subiect de discutii atat pe forumuri, cat si la AGA asociatiei.Sunt nevoit sa va lamuresc cum stau lucrurile.In urma prezentarii proiectului sustinut de Gabi Sandu ,consiliul director (mandatat de AGA)a hotarat sa contribuie ca aport social la infiintarea clubului Planet Carp cu suma de 100 milioane lei,cu mentiunea ca membrii PP sa beneficieze de o reducere de 20% din taxa de balta,la fel s-a intamplat si cu taxa de concurs organizat de asociatie,in acord mai era prevazut si popularea cu rapitori pentru pescarii de spining.Bani au fost platiti cu OP in care era specificat "taxa infiintare club pescuit".Pana in prezent Gabi Sandu nu a incercat sa ne traga teapa,mai ales ca banii au fost folositi pentru populari la care au participat si membri de la noi ca sa nu fie discutii,ca mai sunt membri nemultumiti.....asta e peste tot nu poti sa-i multumesti pe toti :)
Genes, tu înțelegi limba română? Păi cine contribuie la înființarea unui club sportiv? Legea spune că membrii fondatori.
Ia uite ce frumos scrie la OG 26/2000:
Sectiunea 1
Constituirea si inscrierea asociatiei
Art. 4.
Asociatia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei intelegeri, pun in comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general, comunitar sau, dupa caz, in interesul lor, personal nepatrimonial.
Ori asociatia lui GAbi Sandu a uitat să înscrie printre membri asociația care a contribuit cu grosul finanțelor. Gluma pe care Gabi Sandu a făcut-o asociatiei Prieteni pescari este sinistră, în sensul că le-a eliberat o factură pe un SRL nenorocit, nu pe asociație, trăgând astfel în piept asociația, care potrivit legii trebuia să apară printre membri fondatori.
Dacă nu este așa, Gabi Sandu să posteze documentul de plata prin care s-a evidențiat aportul în bani al Asociației Prieteni Pescari la capitalui social inițial al buticului numit Clubul sportiv Planet Carp. Am scris butic întrucât respectiva structură nu este înscrisă în Registrul Sportiv, ca și clubul din care tu zici că faci parte.

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

Diaconita Petru scrie:Pana in prezent Gabi Sandu nu a incercat sa ne traga teapa,mai ales ca banii au fost folositi pentru populari la care au participat si membri de la noi ca sa nu fie discutii,ca mai sunt membri nemultumiti.....asta e peste tot nu poti sa-i multumesti pe toti
Citeste mai cu atentie Popescule. Daca presedintele PP, cel care a dat banii, spune ca nu am tras nici-o teapa. Tu ce vrei? Sau te-ai suparat cu Petru Diaconita? Este un baiat prea bun asa ca lasa-l in pace.
P.S.- In rest vezi-ti de buticul tau, federatia lu' peste prajit. Cand ai sa pui filmulet cum te satisfaci singur in baie cu gandul ca pui mana pe pescuitul din Romania, atunci sa-mi ceri tu mie ceva.
P.S.2 - Inca astept scuze.

Popescu Stefan

gabisandu scrie:
Diaconita Petru scrie:Pana in prezent Gabi Sandu nu a incercat sa ne traga teapa,mai ales ca banii au fost folositi pentru populari la care au participat si membri de la noi ca sa nu fie discutii,ca mai sunt membri nemultumiti.....asta e peste tot nu poti sa-i multumesti pe toti
Citeste mai cu atentie Popescule. Daca presedintele PP, cel care a dat banii, spune ca nu am tras nici-o teapa. Tu ce vrei? Sau te-ai suparat cu Petru Diaconita? Este un baiat prea bun asa ca lasa-l in pace.
P.S.- In rest vezi-ti de buticul tau, federatia lu' peste prajit. Cand ai sa pui filmulet cum te satisfaci singur in baie cu gandul ca pui mana pe pescuitul din Romania, atunci sa-mi ceri tu mie ceva.
P.S.2 - Inca astept scuze.
Poate nu știi ca Petru Diaconița este unul din vicepreședinții FRPS. La tine sunt probleme cu limba română. OP cu care APP a virat banii conține mențiunea „taxa înființare club” și tu le-ai dat o factură de achiziții pește, de la o firmă, nici măcar din partea clubului. Dacă PD nu vrea să te facă de cacao, este că are bun simț. Spre deosebire de tine care i-ai driblat, neincluzând APP printre membri fondatori. Lămurește acest aspect și apoi discutăm.

Popescu Stefan

Sper, realizând tâmpeniile pe care le-ai făcut și situația pe care ai creat-o în propriul club, să înțelegi care este diferența dintre un președinte de club și un pescar sportiv. Nu prea sunt compatibile una cu alta.
Apropo, lasă-l în pace pe Felix Cristea. Denumirea cluburilor sportive sunt eliberate de Ministerul de justiție, conform legii de care tu habar nu ai. Ceva mă face să cred că Planet Iași o să prospere și clubulețul tău o să dea ortul popii.
PS Nu vrei să te consiliez pentru a reuși să-ți iei CIS-ul, pe care te-am sfătuit de vreo 2 ani să ți-l rezolvi? Pentru tine o fac gratis (cum am făcut-o de fapt pentru toți cei care mi-au solicitat ajutorul). :lol: :lol: :lol: :lol:

Mai soliciți scuze?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ gabisandu

Gabi tu de fapt de ce te straduiesti sa te justifici in fata lui popescu ??? cine este acest popescu ???? i-ti spun eu , un nimeni care a aparut in fenomen atras de mirosul banilor si din considerentul ca aici exista oportunitatea ca construind un boutiq cu titlu pompos ( FRPS ) sa puna mana pe bani , eticheta de escroc si-a facut-o incercand sa fure banii la Doripesco ... un mic hot de duzina ... asa ca fa-ti un bine si ignora-l !

@ escrocul

bai nesimtitule cu comportament parazitar , care-i problema ta ce se intampla in alte cluburi , vezi-ti dracului ce-i la tine in ograda , ai secat balastierele si nu mai ai din ce sa scoti bani ?? JEGULE !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@Popescu
Am vrut de multe ori sa scriu comentarii legate de postarile tale anterioare,dar am zis ca n-are rost sa-mi pierd timpul pentru tine.Acum insa ai intrecut orice masura, asa ca citeste cu atentie urmatoarele:
Am vorbit o singura data cu tine fata-n fata acum vreo patru ani pe Lates...Atunci te bateai cu pumnii in piept ca tu vei da jos AJVPS in cateva luni si te vei instala mare sef pe pescuit ...Ti-am zis ca o sa-ti fie greu si asa s-a si intamplat.La prima vedere mi-ai dat sezatia ca-ti fileaza o lampa ,dar te-am lasat in nebunia ta.
Acum iti voi face o mica caracterizare ca urmare a tuturor aparitiilor tale DOAR pe acest forum...
In primul rand esti BOLNAV LA CAP ...De ce ?Pentru ca in toti acesti ultimi ani tu ai cautat numai sa ai razboaie si procese din care vroiai sa pui tu stapanire pe ceva deja existent..Exemple:AJVPS,APCR,AV,CM-crap,Baricada,G. Sandu etc..
Apoi esti si HOT.De ce?Pentru ca ai organizat niste facaturi de concursuri la care ai uitat sa platesti premiile sau ai facut-o peste nu stiu cat timp..Golaneala matale,cel ce se vrea marele sef peste un sport(activitate) cu care nu ai nici o treaba,la care esti pe langa subiect...
Deasemenea esti si un mare MINCINOS .De ce ?Ai mintit ca anul trecut prezinti tu dovezi ca FIPS-ul va acorda federatiei(cu f mic) tale de doi bani dreptul de organizare a CM Romania.Nu ai postat nimica...Si ar fi multe..
Tu nu esti decat un INDIVID CU PROBLEME(multe probleme de toate felurile) care doar postezi fragmente de lege,care bati campii cu cursuri de arbitri si antrenori profesionisti, cu niste chioalce unde vrei sa faci nu's ce Campionate mondiale etc,etc...
Chiar nu vezi ca nu te baga nimeni in seama(doar sa te jigneasca sau sa-ti dea medicamente)? Nu te sustine absolut nimeni pe aici si toti iti dau cu flit?
As avea doua sfaturi pentru tine:
1.Dispari de pe aici si mai revino doar cand ''federatia'' ta va fi legala si va fi recunoscuta atat de MTS cat si de FIPS si cand vei avea drept de organizare a CM-ului...
2.Pana atunci ,nu cumva sa mergi la vreun medic psihiatru ca te baga direct in camasa de forta.Sau mai bine mergi... :lol:
PS.Legat de clubul Planet,lasa-ne pe noi cu ale noastre ,nu ne mai jigni si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala..Vezi-ti de bubele tale ...
Nu trebuie sa imi dai nici un raspuns ,ci doar sa citesti atent si apoi poate ne lasi...

FelixCristea
Puncte: 0

Mesaj de FelixCristea »

Pentru a clarifica unele afirmatii care le-ati facut la adresa mea si la adresa domnului Gabi Sandu, va aduc aminte cateva chestii cale le-am discutat la telefon cu dumneavoastra personal (dumneavoastra m-ati contactat).
M-ati felicitat pentru actiunea de infiintare a clubului la Iasi, multumesc.
M-ati felicitat pentru postul de vicepresedinte la APP, multumesc.
Mi-ati facut oferta de a adera la "federatia dumneavoasta" cu sfatul de a deveni perfect legal. V-am refuzat politicos.
Referitor la ce sustineti dumneavoastra pe forum despre Gabi Sandu, clubul PlanetCarp si Asociatia PP nu a fost subiectul nostru de discutie dupa cum imi aduc aminte.
Nu doresc sa fiti aparatorul meu din oficiu la unele speculatii ivite in Planet Carp sau relatia mea cu Gabi Sandu. Va rog din suflet sa va abtineti in viitor a va mai folosi de unele persone sau faptul ca ati auzit de ele (cum e cazul meu) pentru a crea disensiuni.
Multumesc de intelegere.
Planet. Planet Iasi.

nederi

Mesaj de nederi »

salutare .eu sunt nou pe aici, cine e popescu acesta.Eu sunt membru planet carp de anul trecut si am ramas surprins de tot de calitatea membrilor planet carp iar presedintele nostru e de o calitate rara.poate vreti sa ajungeti presedinte la Planet Carp?domnule popescu ca sa stiu sa ma inscriu la alt club.nu va cereti scuze doar de la domnu presedinte Gabi Sandu,ci si de la noi, membrii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”