Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Sa nu uitam si de taxa de participarezeus scrie:Mai flacau...interesanta postarea ta...da' mai repede te antrenezi sa ajungi politician decat pescar!
Pe alt topic intrebai de concursuri pentru copii....asa direct si fara sa iti pui intrebarea daca parintii te lasa....curios lucru!![]()
Tu sti cat costa un echipament complet ptr crap?....sau cat costa nada, transportul...etc!
Sa imi fie cu iertare dar ceva....nu e la locul lui!
bobocel scrie:Propun sa deschidem un cont la o banca...unde toate lumea sa doneze cat poate pt echipa nationala....sa dam mesaje la prieteni si sa facem publica informatia....de la fiecare concurs in loc sa se dea 10000-20000 de mii moca la castigatori mai bine sa da 10000-15000 si restu merge la echipa antionala....numa fotbalul este sprijinit in ziua de azi....echipa ne aduce atatea trebuie sprijinita cu ceva...si mai propun sa se faca o petitie,5000 de semnaturi si poate mai multe...prin care sa cerem o lege sa se acorde din fonduri cel putin 1% si pescuitului...cum la fotbal ii 50 sau cat ii, la atletism ii atata :-@....si pt toate baltile o proportie de X% sa se ia din taxa tot pt echipa nationala:) i criza trebuie sa facem ceva sa iesim din ea....
la ciurila si zau de campie langa cluj, abea mai este peste si aia iau moca 150 d emilioane zilnic
@zeuszeus scrie:Mai flacau...interesanta postarea ta...da' mai repede te antrenezi sa ajungi politician decat pescar!
Pe alt topic intrebai de concursuri pentru copii....asa direct si fara sa iti pui intrebarea daca parintii te lasa....curios lucru!![]()
Tu sti cat costa un echipament complet ptr crap?....sau cat costa nada, transportul...etc!
Sa imi fie cu iertare dar ceva....nu e la locul lui!
bine-nteles ca-i vaga, doar nu crezi ca pot concepe, ca o micuta clona sa-i ia locul maestrului...incet, incet devii ridicol si cred n-am sa-ti mai raspund...bobocel scrie:cam vaga impresie ai:)):)) nu nu vreau sa candidez...propuneam si eu ceva...pt ca pera multi bani se duc pe nimc in romania:P:)
fi sigur ca gresesti, tipul nu e pusti si cred ca ar trebui ignorat...doru_croc scrie: Gresesc????????
Atunci Cornele cuvantul de ordine este ...out!!!!!!!!!!cornelserbu scrie:fi sigur ca gresesti, tipul nu e pusti si cred ca ar trebui ignorat...doru_croc scrie: Gresesc????????