de ce sunt permise rulotele la concursuri? parerea mea (nu ca ar conta

aveam de gand sa-mi prezint cazul mai bine dar acum sunt in pana de idei, oricum:
- e prea mare diferenta de confort comparativ un cort
- deja se doreste un confort exagerat cand pana la urma concrusurile de pescuit tin foarte mult de rezistenta
- din cate am vazut la niciun CM nu au fost rulote... sau ma insel eu si nu mi-a sarit in ochii "casa pe roti" in pozele pe care le-am vazut
- daca intre alte scule, utilaje, angrenaje, acareturi de pescuit exista diferente gen batul asta arunca cu 15m mai mult, mulineta asta recupereaza cu 10cm de fir pe tura mai mult sau eu am marker fluorescent care rezista 4h, carligul asta e mai usor cu 0.5g ca ala si unghiul de la ochet are 10grade mai mult si tu ai atropa cu baterii care clipoceste 3 zile pe balta, cortul nu suporta comparatie cu rulota... sau ma insel eu.
- sa nu luam in calcul considerentul material/financiar (toti participantii au aceleasi posibilitati) deci argumentari de genul "mi-am luat rulota ca mi-am permis" sau "de ce sa indur eu ca toti ceilalti daca am posibilitatea si-mi permit" nu sunt admise