Foame de trafic, scandal, cancan, clickuri, afisari

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: mariosilaghi, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Avatar utilizator
Viorel M
Site Admin
Mesaje: 397
Membru din: Lun Aug 31, 2009 11:46
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Foame de trafic, scandal, cancan, clickuri, afisari

Mesaj de Viorel M »

E drept ca nu citesc discutiile de pe forum pe cat mi-as dori din lipsa de timp, dar, de putinele dati cand intru, remarc tot felul de acuzatii cum ca ne e foame de trafic, cautam cancan si incurajam scandalul din dorinta de a genera clickuri si afisari.

Am fost surprins sa vad astfel de acuzatii la topicuri pe care le consider constructive precum Pescuit la Feeder sau separarea feedbackului de la bazar per utilizator.

Sunt curios cum isi inchipuie cei care lanseaza astfel de acuzatii ca avem de castigat in urma traficului generat prin scandal la un subiect X.

De exemplu, sa presupunem ca subiectul acesta va genera mult trafic.

Cum si ce castiga Crapmania din asta? Ne premiaza cineva pentru numarul de afisari? Ne platesc partenerii de publicitate mai multi bani pentru ca am avut mai mult trafic in luna ianuarie?

Cum castigam din trafic? E corect sa castigam din trafic? Ar fi bine sa renuntam la toate reclamele si ce s-ar intampla daca am face asta?

Va invit sa lansati acuzatii intr-o discutie constructiva si fara atacuri la persoana.

Valentin Hagiu
Mesaje: 64
Membru din: Joi Oct 25, 2012 11:42

Re: Foame de trafic, scandal, cancan, clickuri, afisari

Mesaj de Valentin Hagiu »

Salutare si La multi ani!!!
De ce avem publicitate in televiziune? De ce avem reclame la radio? De ce avem spoturi la inceputul unui film la cinema?
Pentru ca este o forma de a castiga bani. Pentru anumite segmente, cum ar fi on-line-ul, televiziunea, radioul, practic poate fi si singurul mod de a castiga bani si de a supravietuii.
Din acesti bani se asigura existenta organizatiei si calitatea continutului. Cineva munceste pentru un continut de calitate, pentru o tehnica buna, pentru a fi mereu on-time si cititorul sa fie multumit. Astfel pot fi puse in discutie diverse teme, produse sau tehnici. Daca nu ar exista aceste venituri, aceste forme de exprimare nu ar fi posibile.
Conteaza traficul? Da, si este bine sa conteze, ca moderatori sa aduca in discutie subiecte interesante iar noi cititorii sa revenim sau nu, daca nu ne place ce scriu.
Mie imi place crapmania.ro, este echilibrat, atenueaza pana la eliminare atacurile la persoana atat de intalnite in on-line, abordeaza subiecte din toate directiile din lumea pescuitului. Iar reclamele chiar sant linistite si ne-agresive.
Eu va felicit si tineti-o tot asa!!!
Un an bun sa aveti!

senzor planet

Înapoi la “Liber la Discutii”