Help for Vlad Parfene

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Dan Mateianu
Site Admin
Mesaje: 3211
Membru din: Mie Ian 16, 2008 9:52
Puncte: 300
Localitate: Bucuresti

Help for Vlad Parfene

Mesaj de Dan Mateianu »

În fiecare an, apropiaților lacului Tâncăbesti 1 le este cunoscut faptul ca Vlad PARFENE organiza cel puțin una, doua competiții cu scop caritabil.

Cu drag ne amintim de seria de concursuri Help for Children, concursuri ce aveau drept scop strângerea de fonduri pentru întrajutorarea copiilor bolnavi. De asemenea, au fost organizate concursuri caritabile și pentru acordarea de ajutor persoanelor sinistrate: Help for Suceava, Help for Botoșani, etc.

Astăzi nu avem timp să organizăm vreun concurs, astăzi cel ce le organiza are nevoie de ajutorul nostru, astăzi Vlad Parfene se află în propria sa competiție... una pe care, cu toții, cei apropiați lui, vrem să fie câștigată de Vlad!

El nu poate organiza un concurs în care să strige Help for me... dar noi putem să ne unim forțele și să strigăm cât de tare putem HELP for VLAD!

Da, Vlad are nevoie de sprijinul nostru financiar și de ajutorul Lui Dumnezeu, pentru a lupta și pentru a câștiga bătălia vieții sale.

Astăzi Vlad este la Spitalul AKH din Viena, acolo unde specialiștii oncologi vor încerca să îl ajute în lupta pentru viața sa, o luptă costisitoare din toate punctele de vedere, o luptă pentru care sunt necesare fonduri de 100.000 euro.

Un OM care a ajutat alți oameni are nevoie de OAMENI pentru a trăi!

Donează și salvează-l pe Vlad!

https://www.inimidecampioni.ro/help-for-vlad/#doneaza


Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”