Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu este surub metric.sebastian_andone scrie:Cine stie ce fel de surub si unde gasesc, se potriveste pentru un conector rapid? Mai exact...surubul de la senzori. Am incercat cu unul de 8/9 - prea mic iar cel de 10 "pare" identic dar nu merge infiletat.
Peste filetul existent sa dau cu tarodul? Nu merge sa fortez direct cu surubul?Dan Mitranescu scrie: Nu este surub metric.
Este in sistem englezesc.
Trebuie masurat de un strungar si facut ca atare, pe strung.
Pentru gaura merge sa improvizezi. Din seria de 3 tarozi pentru filet M10 cu pas de 1,25 , poti sa il bagi numai pe primul si ai filetul cerut.
posibil dar nu imi spune ce lungime are. Am sa intreb la ei. Tksmirceamrc28 scrie:va ajuta asa ceva?
http://www.totalfishing.ro/delkim-extra ... 18068.html
Se da gaura de 9mm si se baga tarodul. Cu surubul nu merge, pentru ca nu poate sa taie .sebastian_andone scrie:Peste filetul existent sa dau cu tarodul? Nu merge sa fortez direct cu surubul?Dan Mitranescu scrie: Nu este surub metric.
Pentru gaura merge sa improvizezi. Din seria de 3 tarozi pentru filet M10 cu pas de 1,25 , poti sa il bagi numai pe primul si ai filetul cerut.
depinde de ce pot sa fac mai usor...Dan Mitranescu scrie:Se da gaura de 9mm si se baga tarodul. Cu surubul nu merge, pentru ca nu poate sa taie .sebastian_andone scrie:Peste filetul existent sa dau cu tarodul? Nu merge sa fortez direct cu surubul?Dan Mitranescu scrie: Nu este surub metric.
Pana la urma ce iti trebuie filet interior sau exterior .
Nu strica filetul de la conector.sebastian_andone scrie: depinde de ce pot sa fac mai usor...
am partea de sus de la conector rapid in care trebuie pus un surub de 6 cm...sau sa adaptez filetul de la conector sa se potriveasca cu suruburile noastre