1) Eu sper ca se poate discuta civilizat , doar pe argumente , fara atacuri la persoana ca asta e cel mai usor de facuteugen dragnea scrie:Florin Pata,
tu esti constient ca in ultimi 27 de ani cu exceptia perioadei Constantinescu tara asta a fost condusa in totalitate de FSN,adica de actualul PSD pe care l-ai votat tu ca raul cel mai mic ? tu intelegi ca de fapt ai ales in continuare aceeasi oameni care te reguleaza...sper ca nu vorbim de sindromul Stockholm in cazul tau.
Toate enumerarile alea de fapte care nu vrei sa le favorizezi au fost facute de cei pe care ii simpatizezi in ultimii 27 de ani,cum sa crezi ca in urmatorii 4 ani nu o vor face in continuare?!
Legat de motivele pentru care nu te duci la protest,ai si probe pentru ce afirmi acolo sau te bazezi doar pe informatiile furnizate de antene si ghita tv? ca la ce patos ai bagat in vorbele alea tind sa cred ca ai ceva informatii clasificate din cadrul SRI
Dupa logica ta daca tot avem telecomanda si butoane hai sa desfiintam CNA-ul ca nu are rost sa-i platim degeaba...nici consiliul concurentei sa nu-l mai tinem ca pana la urma piata e libera si se autoregleaza...OPC-ul pentru ce sa mai existe,nu-ti place,nu cumperi !!!
Nu-ti impune nimeni sa nu te uiti la antene si fugitu TV,este alegerea ta,dar sa sti ca tu esti cel manipulat,cei din strada sunt iobagii liberi...

NU ! ABSOLUT toti cei de acum sunt din FSN si mai rau, ma fac sa-mi amintesc de vorbele lui Pavel Corut : " Luati toata Marea Adunare Nationala si toti securistii si veti vedea ca tot ei,nevestele lor,amantele lor,copiii lor si neamurile lor conduc Romania !!!"
Nu simpatizez cu nimeni sunt doar realist si sunt fortat sa-i sustin pe aia care fac raul mai mic din pacate.Fata de ceilalti care au ramas cu exact aceleasi fete grotesti, PSD a eliminat o gramada de mari penali,are o gramada de fete noi,multe femei si multi tineri si profesionisti.
Imi poti spune un singur om de valoare din PNL&USR&PMP si aici nu vorbim de profesorul Danaila si Florin Citu ca ei sunt doar ornament !
2) Despre "iobagii liberi din strada" ! Toti afirma ca sunt acolo datorita ordonantei de urgenta.
Hai sa discutam despre ordonanta :
- daca ii intrebi pe 99,99% din piata ,habar nu au despre ce e vorba in ordonanta si nici nu au cum deoarece zeci de juristi,profesori de drept,avocati de renume discuta de zile intregi despre asta si nu ajung la o concluzie comuna,CEDO zice ca ei vor asta,Curtea Constitutionala a dat verdicte de neconstitutionalitate pe multe articole din legea veche,iar pragul este inclus si in codul penal
- pe forumuri si pe FB curg rauri de carne cu...............PSD fara nici o legatura cu ordonanta si cu "Hai in strada cu motive precum libertate,viitorul copiilor,alte abureli

- ma uit si la tv si vad cu ochii mei sute de pancarte cu jos guvernul PSD, "...ue"Dragnea &Grindeanu &Tariceanu& etc., cosciuge , marionete imbracate in haine de puscarie,proiectii cu laser profesioniste,galerii de fotbal,etc. fara legatura cu ordonanta
- in mod normal un presedinte corect mediaza intre puterile statului cauta solutii si nu ca aceasta nulitate tradatoare care iese la un protest ilegal , fara lideri, fara speakeri,fara o solicitare unitara si spune ca "romanii lui" sunt cei din strada...ceea ce cred ca e real desi nu e corect si legal
- daca partidele din opozitie erau corecte veneau ele cu juristii lor la consultatii si dadeau solutii...nuuu ei stau ascunsi in speranta unui nou fenomen Colectiv de acaparare a puterii prin forta
- de unde de odata cazari gratis , mancare gratis , transport gratis , zile libere de la patroni ,jandarmii care ii rupeau pe toti cu bataia acum sunt gingasi ...nu cer autorizatii etc.
Dupa umila mea parere personala in strada este o lovitura de stat in desfasurare creata de straini,securisti,pnl&USR si multinationale impotriva alegerilor populare legale. Punct !
Un pronostic personal,daca guvernul retrage ordonanta si aia raman in strada ...cred ca vor intelege in sfarsit si "iobagii liberi" cum au fost folositi !
Si incep tot mai mult sa cred ca ar mai fi nevoie de o lectura...pentru infierbantati
"Razboiul psihotronic"
EMIL STRAINU