Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Florin Pata
Puncte: 0

Re: Liber la furat

Mesaj de Florin Pata »

eugen dragnea scrie:Florin Pata,
tu esti constient ca in ultimi 27 de ani cu exceptia perioadei Constantinescu tara asta a fost condusa in totalitate de FSN,adica de actualul PSD pe care l-ai votat tu ca raul cel mai mic ? tu intelegi ca de fapt ai ales in continuare aceeasi oameni care te reguleaza...sper ca nu vorbim de sindromul Stockholm in cazul tau.
Toate enumerarile alea de fapte care nu vrei sa le favorizezi au fost facute de cei pe care ii simpatizezi in ultimii 27 de ani,cum sa crezi ca in urmatorii 4 ani nu o vor face in continuare?!
Legat de motivele pentru care nu te duci la protest,ai si probe pentru ce afirmi acolo sau te bazezi doar pe informatiile furnizate de antene si ghita tv? ca la ce patos ai bagat in vorbele alea tind sa cred ca ai ceva informatii clasificate din cadrul SRI :)
Dupa logica ta daca tot avem telecomanda si butoane hai sa desfiintam CNA-ul ca nu are rost sa-i platim degeaba...nici consiliul concurentei sa nu-l mai tinem ca pana la urma piata e libera si se autoregleaza...OPC-ul pentru ce sa mai existe,nu-ti place,nu cumperi !!!
Nu-ti impune nimeni sa nu te uiti la antene si fugitu TV,este alegerea ta,dar sa sti ca tu esti cel manipulat,cei din strada sunt iobagii liberi...
1) Eu sper ca se poate discuta civilizat , doar pe argumente , fara atacuri la persoana ca asta e cel mai usor de facut :lol: dar e apanajul unor minti sarmane si nu cred ca e cazul tau. Si eu as putea afirma ca si tu si tinerii care sunt in strada au "sindromul" deoarece sustin pe cei care nu sunt straini de Colectiv si dau toata tara la sefii lor strainii ! Si eu as putea afirma cu usurinta ca vorbesti doar din lozinci dar nu o fac .Si eu pot spune ca esti manipulat sau rau intentionat deoarece eu sunt de acord ca toti au plecat din FSN,dar tu afirmi ca doar PSD si incerci sa folosesti o minciuna prin omitere.
NU ! ABSOLUT toti cei de acum sunt din FSN si mai rau, ma fac sa-mi amintesc de vorbele lui Pavel Corut : " Luati toata Marea Adunare Nationala si toti securistii si veti vedea ca tot ei,nevestele lor,amantele lor,copiii lor si neamurile lor conduc Romania !!!"
Nu simpatizez cu nimeni sunt doar realist si sunt fortat sa-i sustin pe aia care fac raul mai mic din pacate.Fata de ceilalti care au ramas cu exact aceleasi fete grotesti, PSD a eliminat o gramada de mari penali,are o gramada de fete noi,multe femei si multi tineri si profesionisti.
Imi poti spune un singur om de valoare din PNL&USR&PMP si aici nu vorbim de profesorul Danaila si Florin Citu ca ei sunt doar ornament !

2) Despre "iobagii liberi din strada" ! Toti afirma ca sunt acolo datorita ordonantei de urgenta.
Hai sa discutam despre ordonanta :
- daca ii intrebi pe 99,99% din piata ,habar nu au despre ce e vorba in ordonanta si nici nu au cum deoarece zeci de juristi,profesori de drept,avocati de renume discuta de zile intregi despre asta si nu ajung la o concluzie comuna,CEDO zice ca ei vor asta,Curtea Constitutionala a dat verdicte de neconstitutionalitate pe multe articole din legea veche,iar pragul este inclus si in codul penal
- pe forumuri si pe FB curg rauri de carne cu...............PSD fara nici o legatura cu ordonanta si cu "Hai in strada cu motive precum libertate,viitorul copiilor,alte abureli :roll: " !
- ma uit si la tv si vad cu ochii mei sute de pancarte cu jos guvernul PSD, "...ue"Dragnea &Grindeanu &Tariceanu& etc., cosciuge , marionete imbracate in haine de puscarie,proiectii cu laser profesioniste,galerii de fotbal,etc. fara legatura cu ordonanta
- in mod normal un presedinte corect mediaza intre puterile statului cauta solutii si nu ca aceasta nulitate tradatoare care iese la un protest ilegal , fara lideri, fara speakeri,fara o solicitare unitara si spune ca "romanii lui" sunt cei din strada...ceea ce cred ca e real desi nu e corect si legal
- daca partidele din opozitie erau corecte veneau ele cu juristii lor la consultatii si dadeau solutii...nuuu ei stau ascunsi in speranta unui nou fenomen Colectiv de acaparare a puterii prin forta
- de unde de odata cazari gratis , mancare gratis , transport gratis , zile libere de la patroni ,jandarmii care ii rupeau pe toti cu bataia acum sunt gingasi ...nu cer autorizatii etc.
Dupa umila mea parere personala in strada este o lovitura de stat in desfasurare creata de straini,securisti,pnl&USR si multinationale impotriva alegerilor populare legale. Punct !
Un pronostic personal,daca guvernul retrage ordonanta si aia raman in strada ...cred ca vor intelege in sfarsit si "iobagii liberi" cum au fost folositi !
Si incep tot mai mult sa cred ca ar mai fi nevoie de o lectura...pentru infierbantati

"Razboiul psihotronic"

EMIL STRAINU

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Florin Pata scrie:.....
Dupa umila mea parere personala in strada este o lovitura de stat in desfasurare creata de straini,securisti,pnl&USR si multinationale impotriva alegerilor populare legale. Punct !
.....
Mor, pe bune mor...mai dati-o draq de scenarita...orice se intampla in Romania e lucrarea CIA, SRI, Soros, plm... nu mai poti sa injuri guvernu ca iese unul sa te acuze de nu stiu ce interes ocult. Nu stiu cum mama ma-sii analistii astia de ocazie stiu exact cine sunt cei din strada dar niciodata nu vad adevarata motivatie a acestora. Bre, lumea n-a iesit ca sa conteste votul din Decembrie si sa dea guvernul jos, lumea a iesit ptr. ca 3-4 baieti dastepti si-au facut si ei o lege mica si-au dat-o pe branci ca hotii... in creierii noptii...sa fure legal...fara tribunal! Oricum PSD nu renunta la prevederile ordonantei, ptr. ca o vor face proiect de lege si beneficiind de majoritate in parlament o vor aproba mai tarziu...legal. :evil:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

gor965 scrie:
Florin Pata scrie:.....
.....
Mor, pe bune mor...mai dati-o draq de scenarita...orice se intampla in Romania e lucrarea CIA, SRI, Soros, plm... nu mai poti sa injuri guvernu ca iese unul sa te acuze de nu stiu ce interes ocult. Nu stiu cum mama ma-sii analistii astia de ocazie stiu exact cine sunt cei din strada dar niciodata nu vad adevarata motivatie a acestora. Bre, lumea n-a iesit ca sa conteste votul din Decembrie si sa dea guvernul jos, lumea a iesit ptr. ca 3-4 baieti dastepti si-au facut si ei o lege mica si-au dat-o pe branci ca hotii... in creierii noptii...sa fure legal...fara tribunal! Oricum PSD nu renunta la prevederile ordonantei, ptr. ca o vor face proiect de lege si beneficiind de majoritate in parlament o vor aproba mai tarziu...legal. :evil:
Daca nu am fost extrem de clar pana acum o spun la maximum cat pot eu de clar ! Sunt de acord cu orice manifestatie impotriva a tot ceea ce cred unii oameni normali,proteste autorizate...asumate de cineva,cu speaker, cu mesaj unitar dar eu sunt extrem de atent sa nu fie folosit protestul meu in alte scopuri de catre unii nemernici ! Punct !
Mi-am spus opinia personala,cu argumentele in care cred,nu sunt detinatorul adevarului absolut si ma opresc aici ! Spor la discutii !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Florin Pata scrie:... Sunt de acord cu orice manifestatie impotriva a tot ceea ce cred unii oameni normali,proteste autorizate...asumate de cineva,cu speaker, cu mesaj unitar dar eu sunt extrem de atent sa nu fie folosit protestul meu in alte scopuri de catre unii nemernici !...
Tu, ca simpatizant PSD, ai iesii in strada sa sustii ordonanta asta ? Vad ca PSD considera ca face un gest onorabil in a anula ordonanta, ptr. ca vezi doamne, altfel se rupe Romania in doua. Sincer, ce psd-ist cu scaun la cap poate sa sustina ordonanta aia ? Cum sa iesi la o contramanifestatie si sa-i sustii pe cei care isi dau legi in interes personal ? ! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

gor965 scrie:
Florin Pata scrie:... Sunt de acord cu orice manifestatie impotriva a tot ceea ce cred unii oameni normali,proteste autorizate...asumate de cineva,cu speaker, cu mesaj unitar dar eu sunt extrem de atent sa nu fie folosit protestul meu in alte scopuri de catre unii nemernici !...
Tu, ca simpatizant PSD, ai iesii in strada sa sustii ordonanta asta ? Vad ca PSD considera ca face un gest onorabil in a anula ordonanta, ptr. ca vezi doamne, altfel se rupe Romania in doua. Sincer, ce psd-ist cu scaun la cap poate sa sustina ordonanta aia ? Cum sa iesi la o contramanifestatie si sa-i sustii pe cei care isi dau legi in interes personal ? ! :?
Ordonanta s-a abrogat ! Ce mai cauta aia in strada ? Nu am sustinut ordonanta dar e cea mai mica problema a Romaniei ! Protestatarilor li s-a comunicat ca se abroga ordonanta , nu pleaca ,deci de la inceput nu au avut nici o legatura cu ordonanta ci cu obtinerea puterii prin lovitura de stat ! Daca pana acum mai credeam in onorabilitatea unora de acolo acum NU !!!
Daca dupa abrogare mai stau sorosistii acolo si se face mars PSD ies primul !

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Florin Pata scrie:
gor965 scrie:
Ordonanta s-a abrogat ! Ce mai cauta aia in strada ? Nu am sustinut ordonanta dar e cea mai mica problema a Romaniei !
Daca dupa abrogare mai stau sorosistii acolo si se face mars PSD ies primul !
"Aia" din strada sunt romani. Au dreptul sa stea acolo. Or sa plece cand o sa plece si guvernul.
Or sa plece cand nu o sa mai existe un infractor gaozar ca dragnea ca sa faca legea in tara asta.
Mars psd zici ? Pai asta va zice si lumea ma, mars de aici infractorilor.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

pescarusull scrie: "Aia" din strada sunt romani. Au dreptul sa stea acolo. Or sa plece cand o sa plece si guvernul.
Or sa plece cand nu o sa mai existe un infractor gaozar ca dragnea ca sa faca legea in tara asta.

Asta-i roman adevarat, instruit si...gentleman...de-al lui Ciolos! Hai, baga tare!
"Keep it simple!"

iulixa

Mesaj de iulixa »

pescarusull scrie: "Aia" din strada sunt romani. Au dreptul sa stea acolo. Or sa plece cand o sa plece si guvernul.
Pai insurectia trebuie dusa pana la capat, ca altfel ramane protestul neconfiscat...

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Bagajul genetic nu-l ia nimeni, ramane la locu' lui. :)
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

mișto topicul. trebuie să recunosc că tov. Pata e de nota 10 pe malul Prutului! așa o propagandă mai rar. totuși locul ei nu este aici, cum ar zice Bobiță ” ne trebuie proști de proști”. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”