Sunt de parere ca iordache nu e suficient, in capul lui o sa se sparga toate, cand el de fapt este doar o marioneta a lui dragnea, o sa incerce sa iasa pe post si dragnea si grindeanu sa arunce vina pe iordache ca el a fost cu ideea ca de.. Tot ei au zis noi nu stim chestii tehnice ale legii.. Intrebati-l pe iordache dar... Erau cei mai aprigi sustinatori si chiar au sustinut ca nu dau inapoi.. Acum cand e groasa treaba dintr-o data hop, top abrogam!
Din punctul meu cum a zis si Dumi, psd a castigat, foarte bine, respect dar sa vina altii care chiar isi doresc sa isi spele imaginea partidului si sa isi doreasca binele tarii.
kelu84 scrie: Ii doare ca li se va impozita profitul mai mult decat pana acum cf codului fiscal. Revin..cine a platit toata recuzita de la proteste? Toate facilitatile la cazare, in restaurante? Ce cauta directorul Raiffeisen acolo? Sa vada daca investitia da roade?? De ce nu se iese in strada masiv pentru paduri, sa plece HolzIndustrie?
Eu i-as pune pe cei din piata sa aleaga intre gratiere si pastrarea noului cod fiscal.
Sa anuleze ori una , ori alta.
Nu, piata vrea psd jos, sa anuleze totul la pachet.
Sa spuna Iohanis ca pastreaza noul cod fiscal si il cred ca este de buna credinta.
Deja nicusor dan a organizat conferinta de presa si a afirmat ca trebuie sa plece guvernul, iar mai pe ocolite ca sustine continuarea protestelor la unison cu pnl. meanwhile studentii din provincie au venit cu trenurile la bucuresti ca tot a dat psd gratuitate. tudor chirila urla pe fb ca nu pleaca din piata...da le dracu de paduri, de ape, important e sa vedem oameni la puscarie. Ca natie avem un fetis sa i vedem pe toti la puscarie. Ca nu mai avem paduri, ca pleaca banii din tara, ca suntem furati bucata cu bucata nu conteaza...sa se duca toti la puscarie. Sincer eu vad Romania mai sus decat Ucraina, si nu cred ca ajuta pe cineva incendierea parlamentului si aruncarea alesilor la tomberoane..sau poate ajuta...altfel vezi lumea cand spui" ba ce foc le-am pus si ce l-am bagat pe fraier in tomberon", asta in timp ce indivizi precum presedintele Raiffeisen isi freaca mainile. Postare pe facebook de la un smecher din cartierul latin:" hai sa mergem la ora nu stiu care, trezeste te cartier drag bla bla" . Acolo sunt blocuri noi ocupate de tineret in marea majoritate, locuinte luate prin credite. Pai bine! Te duci si urli ca boul sa cada guvernul, euro se duce in sus, si saptamana viitoare cand platesti rata si vezi ca scoti mai multi bani, unde e smecheria? Ce ai realizat? Dar domne....orgoliul personal e mai important. Vedem noi saptamana viitaore, important e ca am urlat in cadru organizat. Chiar nu se poate intelege cat de importanta e LINISTEA intr-o tara?
Dan Mitranescu scrie:
Sa spuna Iohanis ca pastreaza noul cod fiscal si il cred ca este de buna credinta.
Nu se va intampla asta. Singura lui sansa de a mai prinde un mandat e sa intre la rupere la pesede.
A avut grija mai intai sa isi nenoroceasca partidul, ca sa fie sigur ca nu mai apare vreun lider sa-l concureze.
Cu maimutele alea la conducerea PNL, electoratul de dreapta a ramas practic fara optiuni reale.
Ma intreb insa cum au putut pesedeii sa comita greseala asata cu OUG? Cat de prost sa fii, cu atata amar de voturi in spate si majoritate lejera in parlament, sa risti in felul asta? Mi-e teama ca nu a fost o greseala...
Dupa blatul Ponta-Basescu, nu m-ar mira inca unul, Iohannis-Dragnea. In fond se cunosc bine, de pe vremea ''premierului de la Grivco'', iar Dragnea are toate atributele unei conserve: strans cu usa de justitie, dar si fost discipol al Basescului la scoala de vara a pedele. Mai vedem...
Se pare ca multi nu inteleg faptul ca noi ,poporul ar trebui sa ne aparam interesele impreuna ! Si se pare ca eu si alti cativa suntem pe cale de disparitie.
Daca incerci sa gandesti singur , sa faci analize clare pe fapte si nu pe factorul emotional risti sa te trezesti facut praf de PSD-isti...ca esti iohanist sau sa fii facut praf de iohanisti ca esti PSD-ist !
Sindromul gastelor lui Stalin functioneaza ireprosabil !
Cred ca ar trebui sa ne gandim clar si concret la masurile pe care le dorim in dauna razboiului romano-roman bazat DOAR pe "esti prost ca tii cu Dragnea" si sa primesti raspunsul "esti cretin ca tii cu Iohannis" pentru ca asta vor cei care ne conduc.Dan Mitranescu a atins foarte bine o parte din subiect !
Uite aici o mica parte dintre solicitarile pentru care m-as imbraca acum sa merg la protest :
"Daniel Ghita · Ordonanța s a restras ( se retrage maine, se abroga).Acum ce facem? Iesiti maine in strada sa cerem, prin OUG sa interzica sa se defriseze legal sau ilegal Romania? Este vorba de siguranta nationala a Romaniei! Domnule Presedinte, o sa fiti prezent? Voi? Astept un raspuns simplu: DA sau NU? Nihil Sine Deo Comentariu postat de Marius Sorin Cune citez: "Ieșiți pentru adevărata corupție; 1 făcut public contractul Bechtel și suma fraudata; 2 retrocedările din România și în special din Transilvania, 3 privatizarea Petrom; 4 Rosia Montană; 5 Afacerea Microsoft, 6 Hidroelectrica, 7ANRP, 8 cele 20 miliarde de euro împrumutați în 2009, 9 externalizarea profiturilor multinaționalelor, 10 unde sunt banii datorați statului roman de anumite tari din perioada comunista, 11 tezaurul de la Moscova, 12 averea Gojdu Mai multi specialiști în domeniu ne pot lamuri toate aspectele și cum ar fi normal ,o dezbatere publică"
Probleme clare , mesaj unitar , solicitari concrete .....nu fiecare tipa ce il duce capul si fiecare foloseste protestele in interes propriu , Iohannis spune afara ca s-a iesit pentru el , Kovesi spune ca aia sustin DNA,ambasadele platite de multinationale spun ca ............................completati voi pe linia punctata !
Oricum, daca aveti nelamuriri legate de corporatii sau de nemernicii care protesteaza in piata Victoriei, va rog fuguta la contramitingul de la Cotroceni si apoi repejor, in spate la Dedeman, ca se dau mici moka. Au fost cumparate cateva casolete, asa ca, vreo 3-4 mici de caciula tot ajung.
Ca sa fie liniste in tara borfasii trebuie sa-si ia labele de pe ea.
Chiar daca nu-mi convine, psd a castigat alegerile democratic, au dreptul la guvernare.
Doar ca au primit votul pentru a infaptui reformele promise in campania electorala.
Nu sa dea legi prin care sa scape ei personal si cei care au vandut aceasta tara bucata cu bucata
Nu e normal ca o sleahta de infractori, in frunte cu dragnea, sa legalizeze hotiile infaptuite pana acum de o mare parte din fosti si actuali "demnitari". Acestia exista in toate partidele, in toata clasa politica din acesta tara.
Romania nu este mosia infractorilor, indiferent din ce partid fac ei parte.
Sunt covins ca exista oameni de buna credinta si in psd, care vor sa faca treaba, dar ca sa se poata face un guvern cinstit, un guvern pro Romania, acesti golani trebuie sa plece. Sa plece din guvern, sa plece din psd, sa plece din politica romaneasca. De preferat la rahova.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"
Florin Pata,
bineinteles ca discutam civilizat,ai dreptul la opinie si ti-o respect! Sindromul Stockholm mentionat de mine te transforma tot intr-o victima a agresorului,nu avea rolul de jignire.
Din capul locului te somez,daca vrei sa continuam discutia,sa vi cu argumente corecte si reale in afirmatiile pe care le faci,nu cu zvonuri si stiri neverificate.
PSD este 90% FSN,iar FSN este 90% PCR,nu mai piti elefantul dupa cires ca nu mai merge...
Spune cu nume si prenume penalii eliminati de PSD si profesionistii pe care ii are,dupa care pun eu lista cu oamenii condamnati sau cu dosar pe rol din PSD si ce profesionisti exceleaza in afara PSD-ului.
Cand spui ca 99,99% din oamenii din strada habar nu au de ce sunt acolo o zici la misto?sau ai facut vre-un studiu sociologic?
Intelege foarte clar:acest protest nu este ilegal,reprezinta o adunare spontana,citeste constitutia...au dreptul sa fie acolo chiar daca tie asta nu-ti convine.
Ai o problema grava daca esti suparat pe jandarmerie ca nu au luat la pulane demonstrantii...deja incepem sa ne suparam,NU mai este o discutie civilizata asta!
Oamenii raman in strada pentru a da guvernul jos,este normal,este ca atunci cand o ceata de tigani iti sare gardul in ograda noaptea,tu suni la politie si iesi cu parul la ei,ii aresteaza si apoi dimineata te duci sa dai declaratii sa-i bage la zdup,nu te multumesti doar ca ai salvat oratanile din curte ca peste o saptamana vin iar saurii...asa este normal!
Grija mare la termeni,OUG nu s-a abrogat,ea s-a prorogat,adica s-a trimis in parlament spre analiza,daca si de acolo trece,ceea ce este perfect legitim ca este parlament ales prin vot majoritar,vor suporta consecintele...
La marsul PSD poti sa iesi linistit,este dreptul tau...dar te duci in piata Constitutiei,in fata parlamentului pe care-l aperi,nu vi peste mine la Victoriei ca iese cu scantei...
Legat de sindromul gastelor lui Stalin...trebuie sa te hotarasti,ori spre est,ori spre vest...regleaza-ti tirul,istoria nu te asteapta,ea te judeca!
Kalux,
Patronii ofera beneficiile afacerii lor din solidaritate,din profitul lor pe care il considera investitie de viitor,nu este nici un interes ascuns,si ei vor sa scape de PSD.Si tu Kalux poti sa fi solidar cu strada, ai zis ca esti bugetar,si tu luni poti sa stai cateva ore peste program la jobul tau din respect pentru oamenii din strada care te platesc,poti sa faci asta neconditionat? Eu inteleg ca esti un bugetar bine platit (ca altfel nu ti-ai permite un astfel de hobby scump) si ai rate la casa in euro,si eu privat tot de euro depind,dar pot sa ma lipsesc de cativa zeci de centi pentru o cauza in care cred...cand se manipuleaza paritatea de catre BNR de ce nu te gasesc in strada?
Aia cu cartierul latin si tinerii care ar trebui sa-si vada de ratele lor este ca in anii 80 cand tata a primit apartament cu chirie intr-un cartier neterminat din Ploiesti si i s-a recomandat sa se tina de treaba la sectia lui si sa nu creeze probleme daca vrea sa si-l poata cumpara pe viitor...hai ca poti sa renunti si tu la bilele de la prima partida de pescuit,o dai pe mamaliga si platesti si rata...
L.E: Tocmai am aflat ca o parte dintre "nenorocitii" aia de protestatarii au mers azi dimineata sa-si curete mizeriile fizice ramase in urma mitingului...ia zi bugetarule,te bagi si tu la un sac menajer maine dimineata asa din respect pentru neam si tara ?!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.