lucian bute

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

lucian bute

Mesaj de andrei vladeanu »

Dragă Lucian Bute,

Ce frumos ne-aţi minţit - tu, Rudel şi canadezii – cu meciurile uşoare pe care le-ai câştigat! Erai idolul românilor de pretutindeni, unii veniţi la Nottingham să se fălească cu faptul că le eşti conaţional. Cu forţa ta. Cu eleganţa de a învinge. Apă de ploaie!

Pishwasser. Mit băşit. Trântit. Direct în căcat! Ca orice lucru românesc din ultima, blestemata, vreme a existenţei unui neam condus de farsori.

Cum pari şi tu acum: o făcătură boxantă. "Cine eşti tu?", strigau excitaţi perfizii albionari?! Nici erou naţional, nici victima eventualului aranjament al arbitrilor, învins la puncte. Nimic. Eşti o mămăligă... cu "C" mare...Te-a bătut Froch de te-a rupt. Când a vrut. Ţi-a sunat apa-n cap. Cu doi pumni şi dacă mai avea trei ţi-o trăgea şi cu ăia. Ruşine mai mare n-am pomenit: ai fost pomul lăudat la care românul, săracul, s-a dus cu carul să încarce ceea ce îi lipseşte de ani buni: mândrie, glorie. Deşertăciune: a luat, bietul, gâteje, zegras, paie ude...

E un carusel trist, al bietului român: absenţa de la Olimpiadă a handbalistelor; umilirea prin situarea la "Eurovision" pe un loc mijlociu, chiar sub Basarabia mereu mai profundă în românisme decât noi, maneliştii. Şi acum, tu! Noroc cu gimnastica. Dar stai că vine ea Olimpiada, acolo e acolo...

Ai căzut rău. Eu nu te mai văd sus, ca-n "Rocky" 1, 2,...: "El pierde. El se antrenează. Şi câştigă!" Nu ai cum să-l mai baţi vreodată pe Froch decât dacă e beat. Ţi-a băgat - ca şi mie, privitor - frica-n oase.

De ce, mă Bute, mereu ei? Şi iar ei şi ei şi ei? Fir-ar mama ei a dracu' dă viaţă! Că-mi vine, după umilinţa asta, să-l împuşc pe ăla care a zis că "românul are şapte vieţi în pieptu-i de aramă", noroc că ştiu cine-i...

Să-i spânzur pe poporanişti, sămănătorişti, păşunişti care ne-au băgat în cap de mici paranoia că românu-i "dat dracu"; că "s-a născut poet", uite la mizeria morală a nobeliarului Cărtă...; că e muncitor, harnic..., dar şi niţel "hoţu mamii". Şi să-l scald în lacrimi p-ăla cu: "c-aşa-mi vine câteodată, să dau cu cuţitu-n piatră...". Suntem de toată ocara. Iar tu eşti primul dintre noi. Jelitul naţiei!

Nu-ţi mai rămâne, Bute, decât o şansă: "du-te la oştire, pentru ţară mori..."

... şi sfidează-mi acest text supărat rău, făcându-l Muci pe Froci...

George Stanca, pamflet

http://www.click.ro/vedete/scrisorile_l ... 59800.html
The One Team

Ciuchi

lucian bute

Mesaj de Ciuchi »

La cat de bine s-a pregatit il facea KO si nevasta lu' Froch!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daniel Ciuchendea

popescu59
Pescar de competitie

Re: lucian bute

Mesaj de popescu59 »

Din cite vad eu dl Vladeanu a uitat ca suntem foarte foarte saraci , si ca nu conteaza umilinta mai ales cind este vorba de ceva banuti . Aoleu erea sa uit acei citiva banuti sunt ceva milioane de eu . Cam cu atit s-a ales in afara de acea bataie domnisorul.
Vad ca se ocoleste adevarul banul este ochiul dracului. Si cum sa nu te retragi din activitate cu ceva milioane de eu in traista .
Si findca natia domnisorului este roman erea normal sa isi faca ceva de bagat in traista , s-au va asteptati la altceva ???
Nu mai spun cite sute de mii a cistigat de pe la casele de pariuri pariind pe invingator.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si bineinteles ca apar si frustratii care se pricep la toate. George Stanca?!!!!!!!! Un idiot care la premiile de acum doi ani si-a luat lingura de lemn de la directorul trustului. Am fost de fatza. Si-a aruncat distinctia de pe podium direct in sala neputand intelege ca fiecaruia ii vine randul.
Bineinteles la pamflet.

Draga Lucian!

Pentru mine vei ramane erou cu toate meciurile tale slabe pe care le-ai castigat pana acum, ajungand sa castigi centuri dupa centuri, majoritatea prin KO. Celor ca mine le-a facut cinste chiar si infrangerea asta cu Froch asta. Era nevoie de o asa infrangere ca te departai de realitatea pugilistica.
Bineinteles ca aberez si eu ca un fost pugilist frustrat. Dar ia din mizeria asta tot ce-i bun si separa graul de neghina. Apoi baga-te din nou la bataie. Parerea mea e ca mai ai inca de spus o groaza in boxul international de inalt nivel. Fa-ne sa fim mandrii de tine si nu-ti face griji ca ne dezamagesti, pe noi astia vreodata, chiar de o sa ti se mai intample asa ceva. Nici pe Doroftei nu-l baga in seama. S-a zbatut si el ca tigru pe apa pana a ajuns undeva si apoi a capitulat. Un alt boxer frustrat. Noi, spre deosebire de tine, acum scriem folclor si nu istorie asa ca din piepturile noastre se va striga inca mult de-acum inainte BUTE CAMPION!
Sanatosi sa fim ca restul mai vine si de la sine. Ideea principala e sa nu te diluezi cand ti-e mai greu. Si nu da socoteala celor carora le e greu sa incaseze o biata palma, nemaivorbind de un "un-doi" ca sa nu pomenim si de restul.

Stima, C. Serban
Ultima oară modificat Lun Mai 28, 2012 17:12 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

popescu59 scrie:Din cite vad eu dl Vladeanu a uitat ca suntem foarte foarte saraci , si ca nu conteaza umilinta mai ales cind este vorba de ceva banuti . Aoleu erea sa uit acei citiva banuti sunt ceva milioane de eu . Cam cu atit s-a ales in afara de acea bataie domnisorul.
Vad ca se ocoleste adevarul banul este ochiul dracului. Si cum sa nu te retragi din activitate cu ceva milioane de eu in traista .
Si findca natia domnisorului este roman erea normal sa isi faca ceva de bagat in traista , s-au va asteptati la altceva ???
Nu mai spun cite sute de mii a cistigat de pe la casele de pariuri pariind pe invingator.
Iar aberezi Popica :( .
Urban culture.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Asta am vrut sa zic si eu de George Stanca, un milog si fripturist!!

Dar, totusi, sunt 4 variante mari si late:

a) Bute nu a fost apt din cauza infectiei de la picior care a fost foarte serioasa
b) Bute nu a fost pregatit tactic si mental corespunzator adversarului
c) Bute nu este elite level
d) Blat

Va las pe voi sa bifati varianta corecta.

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Varianta C cu siguranta la care se mai poate adauga, eventual, cate ceva si din A si B ... asa pentru consolare.
Mircea B.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

1) Pentru Stanca : ofer o sticla de vodca ieftina pentru a-si continua activitatea ! :oops:

2) Pentru Lucian Bute :
- Suntem alaturi de tine si la bine si la greu ! Este un boxer extraordinar care ne-a oferit foarte multe bucurii!
- Este unul dintre foarte putinii sportivi pe care ii avem la acest nivel !
- Desi putea sa uite de Romania,de fiecare data cand a invins s-a declarat roman si a pozat cu steagul nostru
- Poate sa traiasca linistit deoarece nu toti romanii arunca cu "mizerii!" la primul moment greu !(doar frustratii)

3) Pentru cunoscatori :
- Se vede din avion mizeria organizata marca "Interbox! :oops: "
- Cei care stiu sumele jucate la pariuri ............................! Iar Bute era favorit !
- Lucian Bute a simtit pentru prima data mizeria numita "BOX!" . Cei care au cunostinte minime de psihologie si limbaj nonverbal ar trebui sa vizioneze comportamentul lui Bute in timpul intonarii imnului !
- Punctele forte ale lui erau : tehnica aproape desavarsita,un joc de picioare exceptional,tehnica de miscare fantastica,seriile de lovituri puternice
- Am vazut un Bute : care nu loveste deloc,sta numai in corzi,se arunca in bratele adversarului din prima repriza,boxeaza foarte aproape ,sta "la bataie!" . Pentru absolut oricine se pricepe minimal la box este mai mult decat evident ca Lucian a boxat exact cum si-ar fi dorit dusmanii ! SI NU ESTE CAZUL la acest nivel !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Hai s-o zicem p-aia dreapta ... dintre noi toti, Doroftei se pricepe cel mai bine la box si avea dreptate cand spunea ca Bute a boxat mereu cu adversari mai slabi ! Apoi ... Bute a mai fost pus in situatii grele cu cateva meciuri in urma tocmai ptr. ca are o problema cand sta la bataie ! Din punct de vedere tehnic Bute e campion ... dar cand e s-o dea pe streetfight ca Froch, am vazut ce se intampla ! Am vazut cateva zeci de filmulete pe Youtube cu Froch...nu e vre-o scula de boxer de neinvins, dar da tare cu pumnul in primele reprize cand are suflu in el ! Atat cat ma pricep eu la box, Bute nu avea ce cauta in coltul ringului, la incasat pumni cand atuul lui era altul decat statul la bataie ! Pe drept cuvant , cu cat esti mai sus, cu atat e mai dureroasa caderea ... asta a simtit-o Bute pe pielea lui si daca e adevarat campion mondial, o sa se ridice !
P.S.
Nici Vitali Klitschko nu sta la bataie ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

mii se pare mie ,sau noi ca natie ,suntem prea buni si nu stim sa o luam de la capat .si sa acceptam sa pierdem .fiti mai seriosi ca eu asa cred ca e corect fata de el.aici e greseala noastra .
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”