Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Dupa meciul cu Froch Bute nu mai exista. Din 2 una: ori a luat-o pe bune in meciul ala (90% sanse, ceea ce inseamna ca toata "cariera" lui a fost o facatura), ori a trantit meciul. In oricare dintre cele doua cazuri caracterizarea pe care i-a facut-o atunci Pascal e cea mai buna: Bute e un boschetar!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Asta nu inseamna ca maine Bute nu poate fi declarat invingatorul meciului. Boxul (ca si multe alte sporturi) nu se mai joaca demult in ring/pe teren (a se vedea ultima mare porcarie, "victoria" lui Froch in meciul cu Groves).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
eu as trece peste rautatile de marketing si l-as analiza pe bute ca boxeur. avantaje: lovituri rapide, deplasare bine in ring, declarat cel mai bun body puncher din categoria sa (a se vedea cate knockout-uri si lovituri bine "asezate" la ficat a "marcat" in carierea lui). Exista o vorba in box: dintr-un upercut in barbie mai poti zambi, dar dintr-o lovitura la ficat, never.
dezavantaje: nu e bun incasator, se zdruncina la primul pumn bine plasat al adversarului. antrenorii lui ar trebui sa-i invineteasca bine ochii in timpul antrenamentelor, sa nu-l menajeze, sa-l invete sa-si revina din pumni.
pe el l-am tot vazut, nu stiu insa ce stil are Pascal...daca e boxeur de clinch-uri si Bute intra in jocul lui, atunci Lucian al nostru e out. Daca e bun incasator, atunci decide conditia fizica si...norocul unei lovituri. Daca ataca si Bute eschiveaza bine si dubleaza cu lovituri bine plasate, atunci cred ca romanul nostru are sanse sa-si relanseze cariera.
oricum ar fi, eu il consider un bun national si voi tine cu el.
Stii cum e : "Multi de pe strada-r fi campioni in ring".
Froch oricum a fost un animal in ring, a carat pumni romanului fara probleme. Sa-l vedem pe Jean Pascal asta, poate ii inchide gura Bute, ca-i cam guraliv.
Imaginati-vi-l cu Andre Ward, cred ca-l desfinteaza pe Bute )