MESAJE DE ANUL NOU. Urări care pot fi trimise prin SMS

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Exemple de MESAJE DE ANUL NOU:

"Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2013, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!"
"La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc."
"Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"

"Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"

ionut72
pescar de competitie

Re: MESAJE DE ANUL NOU. Urări care pot fi trimise prin SMS

Mesaj de ionut72 »

Pe mine unul ma enerveaza la maxim mania asta cu trimiterea de mesaje, pe care, personal, o consider o bataie de joc. Daca vrei sa-mi transmiti ceva suna-ma! Cat nu-mi place mie sa vorbesc la telefon (am vorbit pana acu' cat pentru 3 vieti), de sarbatori, ii sun pe toti cei carora vreau sa le transmit ceva. Chit ca dureaza 1-2 ore.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Am uitat ceva: cel mai mult "ma dau in vant" dupa mesajele nesemnate! Sau dupa idiotii care, desi ei m-au sunat, ma intreaba (fara sa se prezinte) pe un ton rastit: "cine e la telefon"?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

ionut72 scrie:Pe mine unul ma enerveaza la maxim mania asta cu trimiterea de mesaje, pe care, personal, o consider o bataie de joc. Daca vrei sa-mi transmiti ceva suna-ma! Cat nu-mi place mie sa vorbesc la telefon (am vorbit pana acu' cat pentru 3 vieti), de sarbatori, ii sun pe toti cei carora vreau sa le transmit ceva. Chit ca dureaza 1-2 ore.
BIG LIKE!
When nothing is sure, everything is possible.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu nu folosesc telefonul decat ca sa dau mesaje. Dar dau mesaje personale, care obligatoriu includ numele celui caruia i le adresez.... Cele standard sunt o porcarie , dar le folosesc oamenii de lene sau din comoditate...

mai bine compui ceva singur, genul :

Pentru toti pescarii mei,
Chiar de-s buni sau de sunt rai,
Multi carasi si multi ciortani
Si un sincer LA MULTI ANI ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

A fost cu Copy/Paste dar e bun .. :)))

Anul nou sa va aduca,
zilnic cate-o mare stiuca.
Sa nu rupeti vreun forfac,
Si sa prindeti mult mult crap.

Si cand ajungeti la mare,
Seara cand e mai racoare,
Nu pescuiti la balena,
Mai bine dati la sirena ...
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai incurabil pe lume, multă suferinţă, nefericire şi sărăcie;

• Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar cancer şi sifilis, tristeţe şi boală grea în anul ce vine!

• Fie ca lumina sfintelor sărbători de iarnă să treacă printre gratii ca să ajungă la tine;

• Fie ca naşterea Domnului să vă găsească suferind dureri atroce, fără nici o alinare din partea medicilor;

• Fie ca sărbătorile de iarnă să te găsească în mijlocul celor dragi, cu o lumânare la căpătâi!

• Fie ca sub brad să găseşti mandat de aducere la DNA şi decizie de confiscare a averii;

• Cete de deţinuţi să vină în celula voastră şi să vă aducă vestea cea mare: e timpul pentru duş!

• Fie ca în sfânta zi de Crăciun să vă treziţi cu clinchet de cătuşe şi bice peste spate;

• Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise spulberate! Învaţă să te apleci după săpun, păşeşte dincolo de gratii, Crăciunul face minuni!

• Gânduri negre fug spre tine, boală grea şi multă suferinţă! Sărbători sinistre şi un Crăciun de coşmar!

Cele mai tari SMS-uri de Craciun :))) le putem readapta si pentru Anul Nou.
Sursa TNR, fara nici o aluzie, doar ...for fun!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Cele mai tari sunt alea trimise mai departe gen "forward", dar uita sa stearga semnătura initiala :))

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Allen Besnovich scrie:Cele mai tari sunt alea trimise mai departe gen "forward", dar uita sa stearga semnătura initiala :))
Cateodata se "uita" semnatura initiala intentionat. In felul asta, plus retrimiterea mesajului semnat inapoi la cel care-l trimite iti poti educa prietenii sa nu-ti mai trimita iritantele mesaje de craciun si de pasti. Dupa ani de practica ma pot lauda ca mai primesc maxim 2 mesaje pe sarbatoare pe care nici macar nu ma mai obosesc sa le citesc sau sa raspund

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Si eu sunt unul din persoanele care uraste mesajele de Craciun/Paste/Revelion, ii trimit unei singure persoane an de an, ca un semn de respect si ca dovada ca n-am uitat-o. Cat de iritant e, sa umpli vreo 2 mesaje si sa primesti apoi ca raspuns "Mersi la fel" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”