Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
mai Dorule, cind am (re)vazut bucata aia din concertul de la Royal Albert Hall cu BB, Slash &others (eheee, auzi altii :Ron Wood, Mick Hucknall, Susan Tedeschi si Derek Trucks !), m-ai convins sa mai fac si eu o postare !
ia fiti atenti (nu ma injurati, nu stiu cum sa pun direct clipul ) sa va dea si Bibu citeva de la favorites cu aceeasi interpreti, doar ca pe linga ei mai apar alti "others" :