o fata care vrea sa pescuiasca

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, mariosilaghi

Avatar utilizator
mark twain
Mesaje: 84
Membru din: Vin Feb 25, 2005 9:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de mark twain »

@ everyone
si-a pus cineva vreodata intrebarea daca ""crenguta"" nu cumva este ""crengutza"" !!!!!!!????????? pt ca nu pot scrie cu diacritice, explic: crengutza: substantiv feminin nearticulat! ; crenguta: substantiv feminin articulat; daca e creguta atunci cu siguranta acest user este o persoana de gen feminin; daca este "" crengutza"" atunci poate fi o persoana atat feminin si masculin! se ajunge la concluzia ca oricum are ceva feminin! :lol: :lol: :lol: dar si masculin!! :lol: :lol: :lol:
@crenguta
orice sex ai avea, te arunci ""ca rama la sudura""!! ghilimelele erau pentru a demonstra ceva!! daca vrei tu, neaparat, corecteaza tu acel text in ghilimele si pune-l pe site! din pacate esti undeva sub linia de plutire: sanii te tin la suprafata, dar bilele te trag la fund!! nu cred ca poti tine ""piept"" tuturor celor care te vor in echipa, dar nici ""boilesuri"" asa de mari nu ai ca sa te iei la tranta cu toti!! :lol: :lol: :lol: te asteptam pe balta indiferent de gen! :lol: :lol: :lol:
Clubul de Pescuit Crap "Pelicanul"

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4171
Membru din: Dum Oct 16, 2005 16:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de cornelserbu »

@ Sever

De unde dracului ai scos-o p-asta cu genul la oameni??? Oameni, indivizii, sau cum vrei sa le spui, au sex, iar acesta este barbatesc sau femeiesc...ce zici, am dreptate? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Avatar utilizator
mark twain
Mesaje: 84
Membru din: Vin Feb 25, 2005 9:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de mark twain »

salve cornele!! ce faci!?? din cartile de limba romana :lol: :lol: :lol: ne descretim si noi mintile!!
Clubul de Pescuit Crap "Pelicanul"

Avatar utilizator
patabum
Mesaje: 145
Membru din: Mar Ian 11, 2005 7:13

Re: o fata care vrea sa pescuiasca

Mesaj de patabum »

crenguta scrie:... Stiu, ca i-am cunoscut pe toti de la mic la mare.
Preluand o idee, imi permit sa sap si eu ca rama-n stanca, vis-a-vis de Crenguta, care, de pe cum se vede, se anunta un fel de Tanti Tero a forumului... Ceea ce, daca stie sa scrie asa cum citeste, n-ar fi foarte rau! Parerea mea, care este...

Daca tante Crenguta da cu selectia naturala in populatia virtuala ca sa-si gaseasca partener(i), e de bine, daca face teasing pour la bonne bouche, e de si mai bine. Daca se plictiseste teribil, treaba ei, daca se cauta si nu se gaseste, treaba alora de propun parteneriate strategice, oricum, vorba lui Gogu, ce va fi, este...

senzor planet

Înapoi la “Liber la Discutii”