On-topic orice tip de peleta este buna si se poate folosi la pescuitul crapului (nadire,in mix,in grundbait) si cred ca majoritatea pescarilor de crap le-au folosit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Rosky scrie:Pffu...ce dialog...eu cred ca ar trebui sa va potoliti
Cum sa discuti constructiv cand ti se spune ca e normal sa incalci regulile forumului doar pentru a dezvalui minunata nada de crap care bate orice boiles, chiar si expirat(lol). Tre' musai sa urlii ca ai descoperit extrudatele, ca ai sfatuitori de taina si ca noi, ceilalti, suntem niste ignoranti nevazand superioritatea acestor pelete. Ma leshi?Rosky scrie:sa discutati constructiv.
Da, orice tip de peleta e buna. Doar ca unele-s (mult) mai bune decat altele. Nu degeaba unele sunt pe toate gardurile iar altele le gasesti doar in anumite locuri, eftine si buneRosky scrie:orice tip de peleta este buna si se poate folosi la pescuitul crapului (nadire,in mix,in grundbait) si cred ca majoritatea pescarilor de crap le-au folosit.
Sunt convins. Nush cum se face dar pe topicul asta sunt invizibiliingerasdefoc scrie: sunt f multi care lasa mesaje in privat si spun ca au fost si sunt multumiti.
Asa e si normal sa fie. Nu stiu ce legatura are cu topicul asta dar asa se face comertul. De ce te simti tu miez spunand o mega-ultra-banalitate pe post de argument chiar nu inteleg.ingerasdefoc scrie:fiecare trage la osul lui si aici ma refer la producatorii de nada si bile.
Mda. Arata-ti limitele, in caz ca se mai indoia cineva de ele. Jignind niste oameni care au muuuuult mai multe cunostinte decat tine in domeniul nadelor nu faci decat sa te descalifici mai mut decat ai facut-o pana acum. Nu credeam ca e posibil dar...viola, surprizaingerasdefoc scrie:esti cumva vreun....
if you say soingerasdefoc scrie:hai sa o lasam asa.tu destept si eu prost.ok?