Off topic - Extrudate

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Rosky
Puncte: 0

Re: pelete extrudate

Mesaj de Rosky »

Pffu...ce dialog...eu cred ca ar trebui sa va potoliti amandoi si sa discutati constructiv.In sportul asta cred ca ar fi normal sa nu mai existe astfel de orgolii.Pescuitul in sine naste prietenii,asa ca faceti intr-un fel si discutati constructiv.
On-topic orice tip de peleta este buna si se poate folosi la pescuitul crapului (nadire,in mix,in grundbait) si cred ca majoritatea pescarilor de crap le-au folosit. :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Rosky scrie:Pffu...ce dialog...eu cred ca ar trebui sa va potoliti

Nu-i stres, io-s potolit de felul meu :)
Rosky scrie:sa discutati constructiv.
Cum sa discuti constructiv cand ti se spune ca e normal sa incalci regulile forumului doar pentru a dezvalui minunata nada de crap care bate orice boiles, chiar si expirat(lol). Tre' musai sa urlii ca ai descoperit extrudatele, ca ai sfatuitori de taina si ca noi, ceilalti, suntem niste ignoranti nevazand superioritatea acestor pelete. Ma leshi? :lol:
Rosky scrie:orice tip de peleta este buna si se poate folosi la pescuitul crapului (nadire,in mix,in grundbait) si cred ca majoritatea pescarilor de crap le-au folosit. :D
Da, orice tip de peleta e buna. Doar ca unele-s (mult) mai bune decat altele. Nu degeaba unele sunt pe toate gardurile iar altele le gasesti doar in anumite locuri, eftine si bune :)
S-ar putea discuta despre cum sunt facute unele si cum altele, ce efect au si de ce unele au (mult mai) mult succes decat altele.
Da' n-ai cu cine, dom'le, n-ai cu cine :lol:

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Albert nickname-ul meu are si el o poveste.dar tu zaci in ironia ta incorigibila si na...eu nu am gasit nici o nada minune.am intrebat doar daca cineva a folosit aceste pelete.si sunt f multi care lasa mesaje in privat si spun ca au fost si sunt multumiti.fiecare trage la osul lui si aici ma refer la producatorii de nada si bile.esti cumva vreun pupincurist aaa pardon vreun fieldtester stresat ca firma pe care o reprezinti nu va mai vinde marfa??nu cred ca o firma bine inradacinata isi face probleme pt un amarat de topic despre niste amarate de pelete.cu asta am pus punct discutiei pentru ca nu am cu cine sa ma inteleg.troncaneste cat doresti daca altceva mai bun nu ai de facut.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ingerasdefoc scrie: sunt f multi care lasa mesaje in privat si spun ca au fost si sunt multumiti.
Sunt convins. Nush cum se face dar pe topicul asta sunt invizibili :lol:
ingerasdefoc scrie:fiecare trage la osul lui si aici ma refer la producatorii de nada si bile.
Asa e si normal sa fie. Nu stiu ce legatura are cu topicul asta dar asa se face comertul. De ce te simti tu miez spunand o mega-ultra-banalitate pe post de argument chiar nu inteleg.
ingerasdefoc scrie:esti cumva vreun....
Mda. Arata-ti limitele, in caz ca se mai indoia cineva de ele. Jignind niste oameni care au muuuuult mai multe cunostinte decat tine in domeniul nadelor nu faci decat sa te descalifici mai mut decat ai facut-o pana acum. Nu credeam ca e posibil dar...viola, surpriza :lol: Ar trebui sa multumesti celui care, avand calitatea asta, ti-ar raspunde la prostiile pe care le debitezi. Si sa analizezi informatia. Normal ca nu esti capabil asa ca te bati cu mausu-n piept ca iti zic tie niste unii, muuuuulti, pe privat cum sta treaba.
Ignor vocabularul tau limitat si-ti spun doar atat: pentru prima data-n viata ta gandeste inainte de-a deschide gura/tasta. Daca nu faci asta nu vei ramane decat un nick banal care spune platitudini plictisitoare si, cel mai important, nu va invata absolut nimic nici de pe forumul asta.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

oamenii aia cu care eu discut in privat nu vor sa spuna absolut nimic pt ca nu vor sa dea de un EXPERT ca tine.tu esti destept,tu le faci si le desfaci...lasa-ne pe noi sa fim limitati :))) tu esti o Divinitate!imi cer scuze Maria Ta.promit ca n-o sa se mai intample(pana data viitoare)
cine a avut sa imi raspunda la niste intrebari care pt un SEMI-ZEU CA TINE par banale,a facut-o si ii/le multumesc.deja ti-am acordat prea multa atentie.hai sa o lasam asa.tu destept si eu prost.ok?Numai bine

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ingerasdefoc scrie:hai sa o lasam asa.tu destept si eu prost.ok?
if you say so :)
Sa fii sanatos..sia steptam feedback dupa ce ai pescuit cu extrudatele.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Pescar de rând

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

:)

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Adi ce naiba..vezi ca faci reclama :))

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

par interesante sortimentele.in iunie tot am drum la Sb asa ca o sa trec si pe la ei.ms de info!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”